Arcadia University Department of Historical and Political Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale vrede en conflictoplossing

Master of Arts-programma

Maak deel uit van de oplossing.

Details afstudeerprogramma

Het IPCR-programma hanteert een interdisciplinaire benadering van de kritische studie van vrede en conflictoplossing. Het IPCR-programma is hands-on en gericht op diegenen die positieve sociale verandering lokaal en internationaal willen bewerkstelligen.

Krijg internationale ervaring

Als onderdeel van de opleiding voltooien studenten toegepast veldwerk op Cyprus en stages bij entiteiten zoals Heifer International (Sierra Leone), Home for Cooperation (Cyprus), The Peace Centre (Pennsylvania), Nationalities Service Center (Pennsylvania), The Carter Center ( Washington DC) en The International Peace and Security Institute (Washington DC).

Streven naar een dubbele graad

Arcadia biedt ook drie dubbele graden in internationale vrede en conflictoplossing met volksgezondheid, internationale betrekkingen en diplomatie en counseling. Met deze multidisciplinaire programma's kun je je professionele vaardigheden verbreden en je carrièremogelijkheden uitbreiden. Gebruik kennis van de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van volksgezondheidsprogramma's om te helpen bij conflictoplossing. Volg een carrière bij de overheid of internationale organisaties door een aanvullende studie van internationale betrekkingen en diplomatie (aan onze partneruniversiteit, de American Graduate School in Parijs). Richt je studie op de planning en implementatie van programma's die psychologisch herstel van geweld en natuurrampen mogelijk maken met een concentratie in Trauma via het counselingprogramma.

Carrières in conflictoplossing

Een mastergraad in conflictoplossing maakt je competitief voor banen in elke sector: openbaar, privé en zonder winstoogmerk. Vrede en conflictoplossing banen groeien met een gemiddeld of sneller dan gemiddeld tarief volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid, en degenen met IPCR graden zijn goed geschikt voor een loopbaan op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven, overheid, ontwikkeling of gezondheid. Meer dan de helft van onze alumni werkt in niet-gouvernementele organisaties, terwijl anderen werkzaam zijn in de overheid, onderwijsgerelateerde domeinen of de particuliere sector. IPCR-faculteit, personeel en alumni werken samen om u te helpen met succes te navigeren in professionele plaatsing en loopbaanontwikkeling.

Locaties

Glenside

Address
Historical & Political Studies
Easton Hall, Room 231
450 S. Easton Road, Glenside, PA 19038

Glenside, Pennsylvania, Verenigde Staten