Lees de Officiële Beschrijving

Anna Maria College is een prive, co-onderwijsinstelling in 1946 opgericht door de Zusters van Sint Anne. Met een jaarlijkse instroom van 1500 studenten, het college gaat er prat op het leveren van een op waarden gebaseerde, service-gerichte zeven vrije kunsten. AMC is uitgegroeid tot een verscheidenheid van undergraduate majors, evenals vele graduate en certificaat programma's, zowel op de grond en online aan te bieden. De kleine student-faculteit verhouding zorgt voor een zeer persoonlijke leerervaring, terwijl de bescheiden klas en campus grootte zorgt voor een optimale betrokkenheid van studenten. Het college biedt 13 Division III NCAA atletische programma's voor mannen en vrouwen. Campus AMC is gunstig gelegen op slechts enkele minuten van Worcester, MA op 192 acres in Paxton.

Studenten aan Anna Maria College krijgen een professioneel gerichte, zeven vrije kunsten in overeenstemming met de katholieke identiteit en waarden van het college.

AMC onderscheidt zich door zijn carrière georiënteerde zeven vrije kunsten, toegankelijk en responsief faculteit, kleine klassen, en een verscheidenheid aan co-curriculaire activiteiten, waaronder Division III atletiek. Populaire majors zijn onder het strafrecht, brand wetenschap, muziek therapie, verpleging, maatschappelijk werk en sport management.

AMC biedt een Honors Program, evenals talrijke en unieke studie in het buitenland kansen. Anna Maria College is ook lid van het Consortium van Centraal-Massachusetts, een groep van 12 hogescholen waarbij de leerlingen register te steken zonder extra kosten hoger onderwijs.

Missie & Waarden Anna Maria College, een katholieke instelling voor hoger onderwijs, erkent haar verplichting om de onmiddellijke gemeenschap, het Gemenebest van Massachusetts, de natie en de wereld door middel van het verstrekken van onderwijs, het behoud van het leren, en de sponsoring van het onderzoek dienen.

Geworteld in de rooms-katholieke traditie van het hoger onderwijs, is Anna Maria College onderhouden en gebruikt in overeenstemming met de waarden van de joods-christelijke traditie en in overeenstemming met de idealen van haar stichteressen, de Zusters van Sint Anne. Deze idealen, die de ontwikkeling van de totale mens weerspiegelen, ook de toegang tot kwalitatief goed onderwijs, onderwijsvernieuwing en respect voor de praktische vaardigheden.

In het bijzonder, Anna Maria College ziet het als haar missie om dat van het bevorderen in haar studenten intellectuele betrokkenheid, carrière voorbereiding, sociaal bewustzijn, toewijding aan gerechtigheid en vrede, religieuze en morele gevoeligheid en een levensstijl die in staat is tot duurzame deze in evenwicht.

Daarnaast is het College zet zich in voor het voeden van de ontwikkeling van een gevoel van respect voor zichzelf en voor anderen, maar ook een gevoel van verantwoordelijkheid voor de samenleving en de wereld.

Om deze missie te bewerkstelligen, het College biedt haar studenten een programma voor de integratie van een liberal arts onderwijs en een sterke carrière voorbereiding. Om de afgestudeerde studenten, het College biedt een opleiding bevorderen van een hoog niveau van persoonlijke ontwikkeling en professionele prestatie, evenals een volwassen verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij het vervullen van haar rol als een instelling voor hoger onderwijs, heeft Anna Maria College niet discrimineren op grond van een wettelijk beschermde categorie in het beheer van haar onderwijsbeleid, toelatingsbeleid, beurzen, lening programma's, en andere College beheerde programma's.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Anna Maria College

Een van de inaugurele programma's van de concentratie bij Anna Maria College, opgericht in 1946, was het Education programma. Anna Maria College heeft opvoeder voorbereid ... [+]

Een van de inaugurele programma's van de concentratie bij Anna Maria College, opgericht in 1946, was het Education programma. Anna Maria College heeft opvoeder voorbereidingsprogramma's door het ministerie van basis- en secundair onderwijs (DESE) sinds 1982 goedgekeurd aangeboden. Deze programma's zijn in overeenstemming met het College missie van het bevorderen van intellectuele betrokkenheid, carrière voorbereiding, sociaal bewustzijn, toewijding aan gerechtigheid en vrede, religieuze en morele gevoeligheid en een levensstijl die in staat is tot duurzame deze in evenwicht. De onderwijsprogramma's zijn toegewijd aan het voeden van de ontwikkeling van een gevoel van respect voor zichzelf en voor anderen, en een gevoel van verantwoordelijkheid voor de samenleving en de wereld.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Anna Maria College

Het programma biedt een divers scala aan cursussen bedoeld om de student voorbereiden functioneren in diverse geestelijke gezondheid agentschappen. Het is niet bedoeld vo ... [+]

Het programma biedt een divers scala aan cursussen bedoeld om de student voorbereiden functioneren in diverse geestelijke gezondheid agentschappen. Het is niet bedoeld voor personen van wie de carrière focus educatieve begeleiding op scholen, noch doet dit programma leidt tot licentiestatus. Twaalf vakken van drie (3) uur per halfjaar vereist zijn voor de graad. Dit omvat cursussen in negen (9) vereist gebieden, drie (3) keuzevakken van zowel onderwijs of psychologie. Een eis zal worden afgezien indien de kandidaat-equivalent natuurlijk het werk op dat gebied heeft afgerond. Een schriftelijk uitgebreid onderzoek is vereist bij de voltooiing van het programma.

Diploma-eisen

12-cursus (36 studiepunten) Het 3-krediet practicum, die nodig is, maakt deel uit van de 12-gangen-sequentie.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Anna Maria College

Anna Maria College erkent dat het strafrecht professionals geconfronteerd met steeds grotere uitdagingen die kennis en een appreciatie van onze diverse samenleving te eis ... [+]

Anna Maria College erkent dat het strafrecht professionals geconfronteerd met steeds grotere uitdagingen die kennis en een appreciatie van onze diverse samenleving te eisen. In de loop der jaren Anna Maria College strafrecht programma's zijn veranderd met de nationale scene, wat bijdraagt ​​aan en leven binnen enkele van de hoogste academische normen in het veld. Als het gebied van het strafrecht is gegroeid en geëvolueerd, zo hebben onze programma's, die nog steeds als model voor academische verandering en excellentie te staan. Samenwerkingen en partnerships hebben toegelaten dat de programma's voor onderwijs en leiding te geven buiten de traditionele klaslokaal muren. Nadruk op intellectuele betrokkenheid, carrière voorbereiding, sociaal bewustzijn, en toewijding aan vrede en gerechtigheid zijn de hoekstenen van onze programma's. De faculteit brengt een breed spectrum van leerprestaties en professionele ervaringen naar de klas. Docenten en studenten komen samen als een gemeenschap van wetenschappers en leerlingen om kennis te verwerven in een steeds veranderende veld en de grenzen van die kennis te verkennen door middel van onderzoek en analytisch denken. Anna Maria College opgeleide strafrecht professionals hebben een verbintenis tot professionaliteit en uitmuntendheid, en zijn op de hoogte zijn van hun verantwoordelijkheden aan de gemeenschap.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Anna Maria College

Industrial / Organisatiepsychologie (I / O psychologie) is de snelst groeiende carrière gebied zoals gerapporteerd door het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Tussen 2012 ... [+]

Industrial / Organisatiepsychologie (I / O psychologie) is de snelst groeiende carrière gebied zoals gerapporteerd door het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Tussen 2012 en 2022, worden taken op dit gebied zal naar verwachting groeien met 53%. Het aanvangssalaris voor een master-niveau consultant in 2012 was $ 65.000. De mediane jaarsalaris was $ 80.000.

Wat is arbeids- en organisatiepsychologie?

Industrial-organisatie (IO) psychologie is de wetenschappelijke studie van de werkplek. Strengheid en methoden van de psychologie worden toegepast op vraagstukken van cruciaal belang zijn voor het bedrijfsleven, met inbegrip van talent management, coaching, assessment en selectie, training, organisatie-ontwikkeling, performance, en work-life balance.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands