Lees de Officiële Beschrijving

Op Andrew Jackson Universiteit, dit is wat het over is alle sinds dag een. Toen Robert Norris Universiteit gestart met het in 1994, had hij een droom van het creëren van een onderwijs-programma dat werd toegankelijk en betaalbaar. In de vroege dagen, Robert was trots op het motto - "We onderwijs kwaliteit leveren aan uw deur." Sinds de eerste dag, hebben we ons gefocust op onze studenten, en we zijn gegroeid met hen. In 1994 was het internet nog in de kinderschoenen, en onderwijs op afstand werd geleverd via het papier de manier waarop het was voor een honderd jaar. Vandaag de dag heeft de technologie genomen het onderwijs op afstand mobiel. Onze cursussen zijn flexibel en kunnen op elk moment en overal worden genomen. Onze studenten hebben de vrijheid om hun studie te voltooien als het past bij hun leven. Om te helpen hen, onze faculteit hebben dezelfde vrijheid - om onze studenten te leren altijd en overal. In 2008 vieren we ons 15 jaar en onze 10e als een geaccrediteerde instelling. We weg uit dat Robert's droom om een ​​school met drie genoemde hogescholen en elf opleidingen. Op Andrew Jackson Universiteit, het onderwijs is volledig mobiel. Het echt kan overal worden genomen, en onze studenten krijgen wat ze nodig hebben, gaan en staan ​​waar ze willen gaan! Missie Andrew Jackson University's missie is om relevante onderwijs van de hoogste kwaliteit te leveren tegen een redelijke kostprijs voor de werkende volwassenen die op zoek zijn carrière en een meer vervullend leven te ervaren. Deze missie wordt ondersteund door de ontwikkeling van de hogescholen binnen de universiteit die niet alleen voldoen aan de behoeften van de algemene bevolking, maar ook aandacht besteden aan het leren eisen van specifieke beroepen die underserved door de reguliere wetenschap.  

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Andrew Jackson University

De Master of Public Administration is een professionele opleiding die aantrekt die planning leiderschap of management carrières in federale, staats- of lokale overheid, e ... [+]

De afgestudeerde programma's aangeboden aan de Universiteit van Andrew Jackson zijn ontworpen voor afgestudeerden die op dit moment vasthouden of streven naar mid-level of executive positions. Zij zijn mensen die hun niet-academische carrière willen verrijken en verrijken door een diepere en grondiger professionele voorbereiding op hun gekozen terrein.

De master's degrees aangeboden aan de Andrew Jackson University bieden de studenten een grondige kennis van een bepaald veld en een beheersing van de methodes van productieve beurs. Om de Universitaire Missie en Doel te verwezenlijken, richten de opleidingsprogramma's zich op de volgende criteria:

Elke opleiding leert de leerlingen eerst hoe ze effectief leren en kennis integreren, zodat ze hun studies efficiënter kunnen beginnen. Dit proces helpt zelfdiscipline, zelfbeoordeling en zelfvertrouwen te bevorderen. Elke opleiding wordt beheerd door een faculteit instructie team dat studenten leert, onderwijst en motivert. Het verhoogde vertrouwen en een groter gevoel van zelfbeleving studenten genieten worden versterkt door middel van deze reguliere interactie. Elke opleiding is gebouwd rond een solide en passend curriculum dat de huidige kennis en toepassingen weerspiegelt en vereist dat studenten geavanceerde vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor succesvolle carrièreontwikkeling. Elk diploma bevordert de beurs door middel van het bestuderen van actuele teksten en opleidingen op hoger niveau. Studenten zullen de gelegenheid hebben om centrale concepten te leren en dan deze principes te analyseren en toe te passen door middel van interessante projecten, papieren, case studies en applicatie oefeningen naar praktische situaties. Deze real-world applicaties moedigen studenten aan om toe te passen wat zij geleerd... [-]
Verenigde Staten Birmingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands