Lees de Officiële Beschrijving

De American Film Institute is Amerika's belofte om het erfgoed van de film te behouden, de kunstenaars en hun werk te eren en om de volgende generatie van vertellers te voeden. Als een non-profit educatieve arts organisatie, AFI geeft leiding in film en televisie en is gewijd aan initiatieven die het verleden, het heden en de toekomst van het bewegende beeld arts in te schakelen. De AFI Archief en AFI Catalogus van Feature Films het behoud van de erfenis van Amerika's cinematografische erfgoed voor toekomstige generaties, Bestaande uit zeldzame beelden uit de hele geschiedenis van het bewegend beeld en het samenstellen van een gezaghebbend verslag van de eerste 100 jaar van de Amerikaanse film.

AFI eert film en televisie kunstenaars en hun werk door het organiseren van een verscheidenheid van de jaarlijkse programma's en speciale evenementen, waaronder de AFI Life Achievement Award en AFI AWARDS. De AFI Life Achievement Award is de hoogste eer voor een carrière in film gebleven en toont de enorme kracht en de kunst van film. AFI AWARDS, het Instituut 21e eeuw film en televisie almanak, viert de meest opmerkelijke films en televisieprogramma's van het jaar en de creatieve teams achter hen in een niet-competitieve sfeer. AFI juicht filmmakers en filmliefhebbers zowel met film tentoonstellingen het hele jaar; AFI DOCS, Presenteert vijf dagen van de internationale documentaires en is het enige festival in de Verenigde Staten gewijd aan screenings en evenementen die het publiek, filmmakers en beleid leiders in Washington, DC aan te sluiten; de AFI Silver Theatre and Cultural Center biedt het hele jaar door programmering in de Washington, DC gebied; AFI FEST gepresenteerd door Audi, het Instituut showcase voor de beste festival films van het jaar en een kans voor meester filmmakers en opkomende kunstenaars om samen te komen met het publiek in het hart van Hollywood. AFI FEST is het enige festival in zijn statuur dat is gratis voor het publiek. AFI'S opmerkelijke 100 JAAR ... 100 FILMS lijsten herintroduceren klassieke Amerikaanse films om miljoenen filmliefhebbers over de hele wereld.

AFI onderwijst de volgende generatie van verhalenvertellers in de AFI Conservatory, Dat is consequent erkend als een van 's werelds top filmscholen. Het Conservatorium collaborative, hands-on productie-omgeving met een nadruk op het vertellen van verhalen heeft geprezen alumni waaronder Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick en vele, veel meer. De AFI Conservatory biedt een tweejarige Master of Fine Arts graad in zes disciplines: Cinematografie, Wijzen, bewerken, produceren, Production Design en Screenwriting.

De prestigieuze Raad van Toezicht, onder voorzitterschap van Sir Howard Stringer, en de raad van bestuur, onder leiding van Bob Daly, samen met President en CEO Bob Gazzale, bestaat uit sleutelfiguren uit de entertainment, zakelijke en academische gemeenschappen die leiden AFI. Als een non-profit educatieve organisatie, baseert zich op de royale financiële steun van bewegend beeld kunst liefhebbers zoals jij ter financiering van haar programma's en initiatieven. Word AFI lid vandaag en uw rol te spelen in het behoud evenals het maken van de Amerikaanse filmgeschiedenis.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

American Film Institute

Het aantrekken van kunstenaars uit de architectuur, interieur, mooie design, podiumkunsten en andere aanverwante gebieden, de Production Design curriculum richt zich op h ... [+]

Het aantrekken van kunstenaars uit de architectuur, interieur, mooie design, podiumkunsten en andere aanverwante gebieden, de Production Design curriculum richt zich op het creatieve proces van visueel en lichamelijk ontwikkelen van een omgeving die een essentieel onderdeel van het proces wordt storytelling. Productie Ontwerpers moeten een goed begrip van het verhaal bezitten om een ​​geloofwaardige en realistische wereld te creëren op het scherm.

Eerste jaar Fellows samen te werken op ten minste drie geproduceerd narratieve projecten, leren ontwerpen om te zetten in werkelijkheid op een soundstage of de locatie, daarbij rekening houdend met beperkte budgetten. Fellows ontwikkelen ontwerp vaardigheden door middel van lessen, workshops en praktische set bouw, met de nadruk in het eerste jaar op de traditionele ontwerp methoden om hun ideeën uit te drukken. Digitaal ontwerp tools en technieken zijn een integraal onderdeel van het curriculum en zijn de focus van het tweede jaar.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
American Film Institute

Het programma bewerken is ontworpen rond de esthetische, technische en collaboratieve aspecten van de post-productie met de primaire focus op het vertellen van verhalen. ... [+]

Het programma bewerken is ontworpen rond de esthetische, technische en collaboratieve aspecten van de post-productie met de primaire focus op het vertellen van verhalen. Fellows ontwikkelen van de vaardigheden voor de redactie, assistent editors en post-productie van producenten, terwijl de samenwerking met andere teamleden.

De Sony Digital Arts Center is een Avid op basis van state-of-the-art post-productie-installatie.

Eerste jaar redacteuren werken aan zes narratieve digitale projecten - met instructie waaronder niet alleen beeld en visuele effecten te bewerken, maar ook de esthetiek van sound design - als ze creëren en meng geluid met Pro Tools audio workstations.

Tweede jaar bewerken Fellows samen te werken aan twee film of high-definition digitale projecten, waarbij ze door middel van een compleet post-productie-proces, het repliceren van een studio of een onafhankelijke productie en het ontwikkelen van professionele relaties met externe leveranciers.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
American Film Institute

Het ontwikkelen van een grondige kennis van alle aspecten van de creatieve en de fysieke productie, produceren Fellows afstuderen met een vermogen om creatief te denken e ... [+]

Het ontwikkelen van een grondige kennis van alle aspecten van de creatieve en de fysieke productie, produceren Fellows afstuderen met een vermogen om creatief te denken en lood met vertrouwen en gezag.

Eerste jaar Fellows produceren drie narratieve projecten in samenwerking met Fellows uit andere disciplines. Zij nemen met hun teams in zowel de creatieve en productie-vergaderingen, waarin hun individuele projecten worden besproken en uitgewerkt. Het produceren van Fellows wonen ook wekelijks workshops en seminars waar ze leren over de rol en de verantwoordelijkheden van de producent in het filmmaken proces.

In het tweede jaar, producenten team met Fellows in andere disciplines om een ​​korte verhalende proefschrift productie te creëren. Bovendien zijn ze verplicht om een ​​speelfilm of televisie-project te ontwikkelen als een integraal onderdeel van hun individuele thesis portfolio. Het produceren van Fellows ook deelnemen aan een reeks van workshops en seminars over alle aspecten van de creatieve ondernemers produceren.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands