Albany State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Visie

Albany State University wordt een uitgebreide universiteit van wereldklasse en een krachtige katalysator voor de economische groei en ontwikkeling van Zuidwest-Georgië. ASU zal worden erkend voor zijn innovatieve en creatieve levering van uitstekende onderwijsprogramma's, brede maatschappelijke betrokkenheid en openbare dienstverlening, en creatieve wetenschap en toegepast onderzoek, die allemaal het leven van de diverse kiesdistricten van de universiteit verrijken.

Mission Statement

Albany State University , een trotse lidinstelling van het University System of Georgia, verheft zijn gemeenschap en regio door een breed scala aan graduate-, baccalaureaat-, associate- en certificaatprogramma's aan te bieden op de belangrijkste campussen in Albany en op strategisch geplaatste filiaalsites en online. Toegewijd om te excelleren in onderwijs en leren, bereidt de universiteit studenten voor om een ​​effectieve bijdrage te leveren aan een wereldwijd diverse samenleving, waar kennis en technologie kansen creëren voor persoonlijk en professioneel succes. ASU respecteert en bouwt voort op de historische wortels van haar institutionele voorgangers met haar toewijding tot toegang en een sterk liberaal kunsterfgoed dat diversiteit in al zijn vormen respecteert en alle studenten de basis biedt die ze nodig hebben om te slagen. Door middel van creatieve beurzen, onderzoek en openbare dienstverlening vormen de faculteit, het personeel, de studenten en de beheerders van de universiteit strategische allianties intern en extern om de gemeenschaps- en economische ontwikkeling te bevorderen, resulterend in een verbeterde kwaliteit van leven voor de inwoners van Zuidwest-Georgië en daarbuiten.

Leidende beginselen

Streven naar uitmuntendheid

Albany State University streeft naar excellentie in onderwijs en leren, en wordt daarmee de eerste keuze instelling voor studenten uit Zuidwest-Georgië en vergaart erkenning als een vooraanstaande zuidelijke regionale universiteit.

Omarm diversiteit

Als een historisch zwarte instelling en geleid door een zeer diverse faculteit en personeel, zal Albany State University diversiteit in al zijn vormen omarmen - inclusief leeftijd, genderidentiteit, ras en etniciteit, land van herkomst, religie, vaardigheidsniveau, seksuele geaardheid en veteranenstatus - en proberen eenzelfde acceptatie en viering van die diversiteit te bevorderen.

Vergroot toegang tot hoger onderwijs

Als toegangsinstelling zal Albany State University het studentenucces voor iedereen bevorderen door studenten van verschillende niveaus van academische voorbereiding te verwelkomen, de kosten laag te houden, flexibele lesuren en instructiemodaliteiten aan te bieden en hoge studentenverwachtingen te combineren met uitzonderlijke mentorschap, advies en studiebegeleiding.

Verhoog historisch gezien achtergestelde populaties

Albany State University zal de vele uitdagingen waar Afrikaanse Amerikanen en andere studenten van kleur, volwassen studenten, eerste generatie studenten, studenten met een lage sociaaleconomische achtergrond en anderen uit onderbediende bevolkingsgroepen mee geconfronteerd worden, herkennen en aanpakken, en sterke samenwerkingsverbanden vormen met K-12, overheidsinstellingen en gemeenschapsorganisaties om toegang en slagingspercentages te vergroten.

Promoot economische ontwikkeling

Als onderdeel van zijn toewijding aan onderwijzen en leren, zal de Albany State University de economische ontwikkeling in Albany en in geheel Zuidwest-Georgië bevorderen door zich bezig te houden met toegepast onderzoek, zijn middelen aan te passen ter ondersteuning van vastgestelde behoeften, academische programma's te ontwikkelen en te verbeteren om aan veranderende behoeften te voldoen, en een brede strategische partnerschappen, het leveren van geschoolde arbeidskrachten en het bevorderen van een gevoel van ondernemerschap.

Locaties

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, Georgië, Verenigde Staten