Lees de Officiële Beschrijving

Dean's Welkom

CAS Dean Peter Starr

De College van Kunsten en Wetenschappen aan de American University biedt u een uitdagende zeven vrije kunsten binnen een levendige en gevarieerde gemeenschap van studenten uit alle 50 staten en 150 landen. De College van Kunsten en Wetenschappen faculteit bestaat uit nationaal en internationaal opgemerkt kunstenaars, wetenschappers en docenten inzetten voor innovatieve benaderingen van onderwijs en excellentie in onderzoek en creatieve inspanningen. Elk jaar, wereldleiders, gerenommeerde wetenschappers van andere instellingen, en bekende beoefenaars in hun vakgebied komen naar de campus open debat over actuele kwesties te stimuleren en studenten om cutting-edge ontwikkelingen bloot in hun vakgebied.

Of u nu kiest voor een gevestigde undergraduate grote of gebied van graduate studie of ontwerp uw eigen interdisciplinaire opleiding, zal je bezighouden met ernstige intellectueel onderzoek in de klas. U profiteert van de brede waaier van stages en dienstverlening aan de gemeenschap activiteiten in de kunst, onderwijs, geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen in Washington, DC, en de kans op je eigen of in samenwerking met een lid van de faculteit-to participeren in onderzoek en creatieve inspanningen, evenals in de vele clubs, studentenactiviteiten en dienstverlenende organisaties op de AU campus.

Uw ervaringen binnen en buiten het klaslokaal zal de brede visie te creëren en te begrijpen moet u succesvol te zijn in je toekomstige carrière te zijn en een goed opgeleide en verantwoordelijke burger van de wereld te worden.

Missie & Feiten

De College van Kunsten en Wetenschappen is gewijd aan excellentie in het onderwijs, de wetenschap, de kunst, en de dienstverlening aan de lokale, nationale en internationale gemeenschappen.

Het college biedt een uitgebreid onderwijs in de vrije kunsten en wetenschappen voor alle studenten American University's, het aanbieden van uitdagende programma's van de studie voor zijn undergraduate en graduate majors; en bevordert uitmuntend onderzoek, praktijk en creatieve activiteit.

Het college is vastbesloten om de kern doel van de liberale onderwijs: het bevorderen van vrije en rationeel discours, het bevorderen van een goed begrip van de diversiteit van de menselijke ervaring, het verstrekken van de kritische intellectuele vaardigheden die nodig zijn om een ​​snel veranderende wereld te navigeren, en de integratie van kennis over de disciplinaire grenzen.

geschiedenis

Een mondiale vooruitzichten, praktisch idealisme, een passie voor de openbare dienst: Ze maken deel uit van de Amerikaanse Universiteit van vandaag, en ze waren in de lucht in 1893, toen AU werd gecharterd door het Congres. George Washington had gedroomd van een "nationale universiteit" in de hoofdstad van de natie. Maar het duurde John Fletcher Hurst aan een universiteit, dat in veel opzichten belichaamt die droom gevonden.

President Woodrow Wilson officieel gewijd aan de universiteit op 27 mei 1914 en de eerste studenten werden toegelaten. Het College van Liberal Arts werd opgericht in 1925, met de eerste 75 studenten toegelaten die val.

Doorheen de geschiedenis van de American University, heeft het College van Kunsten en Wetenschappen zijn naam meerdere malen veranderd. In eerste instantie bekend als de "College of Liberal Arts ', de naam werd veranderd in het" College van Kunsten en Wetenschappen "in 1939. Voor een korte periode werd bekend als de "Undergraduate College" totdat de naam terug naar de "College van Kunsten en Wetenschappen" in 1956 werd omgezet.

De grootste school of universiteit bij Amerikaanse Universiteit, de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen heeft momenteel 2.931 studenten, 339 full-time faculteit, en meer dan 150 graden aangeboden. Terwijl het college wordt steeds groter, de inzet voor de bevordering van vrije en rationeel discours, het bevorderen van een goed begrip van de diversiteit van de menselijke ervaring, het verstrekken van de kritische intellectuele vaardigheden die nodig zijn om een ​​snel veranderende wereld te navigeren, en de integratie van kennis over de disciplinaire grenzen verandert nooit.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

De MA in Spaanse en Latijns-Amerikaanse Studies aan de American University biedt aangepaste tracks om studenten in staat stellen een interdisciplinair inzicht in Latijns- ... [+]

De MA in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse Studies American University biedt op maat tracks om studenten in staat stellen een interdisciplinair inzicht in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, evenals expertise in vertaling, taalkunde te krijgen, en / of Spaans taalonderwijs.

Masterstudenten selecteren cursussen als onderdeel van een 21-credit kerncurriculum, dat een sterke basis voor de studie van de culturele, historische, taalkundige en politieke complexiteit van de regio biedt. Alle kern cursussen zijn volledig in het Spaans. In aanvulling op de kern van seminars, het Spaans: Latin American Studies masteropleiding biedt drie 12-15 credit tracks die waardevolle training en professionele vaardigheden voor de Latijns-Amerikaanse specialisten:... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Opleiding van de economie master is een toegepaste, beleidsgerichte programma dat vijf verschillende tracks die masterstudenten kan nastreven biedt: algemeen, ontwikkelin ... [+]

De Departement Economie biedt een master-programma met vijf verschillende tracks, een faculteit die een hoge kwaliteit van het onderwijs en een belang in economisch beleid met ernstige beurs, en de bijzondere beloningen van de studie economie in Washington, DC opleiding De economie master is een toegepaste combineert politiek georiënteerde programma dat vijf verschillende tracks die masterstudenten kan nastreven biedt: algemeen, ontwikkelingseconomie, gender-analyse in de economie, financieel-economische beleid, en toegepaste economische wetenschappen (alleen online).

De afdeling heeft een bijzonder rijk aanbod van cursussen die zich bezighouden met de wereldwijde economische kwesties. De meeste van onze faculteit heeft onderzoek uitgevoerd of onderwezen in andere landen en brengen die ervaring naar de klas.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Opleiding de geschiedenis meester wijst op het brede begrip van het verleden, de ontwikkeling van de capaciteit voor gespecialiseerd onderzoek en de teelt van collegiale ... [+]

De opleiding Master's wijst op het brede begrip van het verleden, de ontwikkeling van de capaciteit voor gespecialiseerd onderzoek en de teelt van collegiale relaties. Geschiedenis MA studenten kunnen zich concentreren op de Amerikaanse geschiedenis, de moderne Europese geschiedenis, of publieke geschiedenis en kleine gebied van onderzoek (buiten velden), evenals (grote of kleine) cross-nationale en cross-disciplinaire gebieden te ontwikkelen.

Departement Geschiedenis faculteit bieden natuurlijk het werk en begeleiding in de politieke geschiedenis, sociale en culturele geschiedenis, diplomatieke geschiedenis, de geschiedenis van gender en seksualiteit, vergelijkende geschiedenis, de geschiedenis van het imperialisme en post-kolonialisme, intellectuele geschiedenis, de geschiedenis van de geneeskunde, de Afro-Amerikaanse cultuur en geschiedenis, etnische geschiedenis, en publieke geschiedenis. Het ministerie van geschiedenis is flexibel in zijn benadering van graduate werk. Studenten worden gestimuleerd om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen voor het vormgeven van hun programma's en de vervulling van programma-eisen. De afdeling benadrukt nauw overleg tussen de student en adviseur bij het definiëren van vakgebieden, instrumenten van het onderzoek, en andere kenmerken van een bepaald programma. Afgestudeerde studenten worden aangemoedigd om te profiteren van Washington, DC, middelen om werk natuurlijk te vullen.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

De TESOL masteropleiding bereidt studenten voor het onderwijs in binnen- en buitenland in het hoger en volwassenenonderwijs, in particuliere taalscholen en in K-12 instel ... [+]

De TESOL masteropleiding bereidt studenten voor het onderwijs in binnen- en buitenland in het hoger en volwassenenonderwijs, in particuliere taalscholen en in K-12 instellingen, waar de staat certificering niet nodig is.

American University's TESOL masteropleiding biedt een kenmerkende mix van theorie en praktijk dat studenten in staat stelt om fundamentele concepten toe te passen in de discipline om praktische onderwijservaring. Het programma legt een sterke nadruk op ervaringsleren, met studenten van plan lessen, het observeren van lessen en het onderwijs of begeleiding ESL studenten in verschillende contexten vanaf het begin van het programma.

LEER van toonaangevende FACULTY EXPERTS ... [-]
Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

De MS graad programma combineert rigoureuze studie in de wetenschap van de biostatistiek toegepast op medische en gezondheidszorg oplossen van problemen, met cursussen in ... [+]

American University's master's degree in biostatistiek bereidt studenten voor de directe toegang tot een verscheidenheid van de carrièremogelijkheden in de gezondheidszorg en de medische sector.

De MS graad programma combineert rigoureuze studie in de wetenschap van de biostatistiek toegepast op medische en gezondheidszorg oplossen van problemen, met cursussen in personeelsbestand vaardigheden zoals het beheer van het gezondheidsbeleid, big data, medisch onderzoek, en ondernemerschap projecten.

De studenten hebben ervaring door:

biostatistiek en statistieken kern cursussen, statistieken en biologie keuzevakken, management en business courses, en een sluitstuk project en stage. ... [-]
Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University's master's degree in de biotechnologie combineert natuurlijk het werk in genomics en het bedrijfsleven met de optie van het nastreven van onderzoek in ... [+]

American University's master's degree in de biotechnologie combineert natuurlijk het werk in genomics en het bedrijfsleven met de optie van het nastreven van onderzoek in de neurowetenschappen, ondernemerschap, en andere professionele wetenschap specialiteiten. Het curriculum biedt studenten met de tools die nodig zijn voor een loopbaan in:

Biotechnology Industry Genome Research Institutions Overheid regelgevende agentschappen

Studenten verwerven kerncompetenties in de statistiek en onderzoeksmethoden, terwijl het beheersen van de inhoud in genomics, proteomics, neurologie, biochemie, moleculaire biologie, het beheer, en ondernemerschap. Studenten zullen hun opleiding op maat, afhankelijk van hun interesses en carrière doelen. ... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

CAS Video

CAS Video