Koc University - Istanbul Turkey

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met zijn sterke academische structuur, onderzoeksmogelijkheden, internationale prestaties, een levendige sociale omgeving en een breed scala aan kansen op werk na zijn afstuderen, trekt Koç University opmerkelijk de aandacht van de beste studenten in Turkije en in het buitenland. De toewijding van Koç University voor excellentie en zijn goed toegeruste programma's trekken ook prestigieuze internationale academici aan van vooraanstaande universiteiten in de VS, het VK en de EU.

In 2018-19 staat Koç University op nummer 1 in Turkije, 13e in de BRICS-ranking voor Times Higher Education en de top 50 van jonge universiteiten wereldwijd .

highlights

 • Lage studentfaculteit ratio (11 tegen 1)
 • Alle programma's worden in het Engels gegeven (met uitzondering van Nursing en Law)
 • Faculteit hebben geavanceerde graden van Ivy League Amerikaanse universiteiten en top gerangschikt Europese instellingen
 • 194 onderzoekslaboratoria met ultramoderne apparatuur en middelen
 • 22 onderzoekscentra, 5 onderzoeks- en onderwijsforums
 • Meer dan 200 internationale top-gerangschikte partners wereldwijd voor uitwisseling van studenten en onderzoekssamenwerking
 • Onder de top drie universiteiten in Turkije voor publicaties per faculteit en citatie record
 • 164 extern gefinancierde lopende onderzoeksprojecten met een waarde van 50 miljoen USD
 • De meest succesvolle instelling voor hoger onderwijs in Turkije met biedingen voor ERC-subsidies, die 14 van de 16 actieve projecten in Turkije hosten
 • 16 van de 90 leden van de Turkse Academie van Wetenschappen zijn van de universiteit van Koç
 • Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten van een hoog niveau
 • Koç University wordt nationaal en internationaal erkend voor zijn accreditaties en lidmaatschappen. De Graduate School of Business is de enige EQUIS en AMBA geaccrediteerde business school in Turkije

Onderzoeksmogelijkheden met Top Tier Faculty

De Graduate Programs van Koç University hebben een krachtige onderzoekscomponent, waarbij superieure academici verweven zijn met vereiste onderzoekservaring. Evenzo werken studenten samen met docenten aan onderzoeksprojecten. Deze onderzoeksactiviteiten vergroten hun creativiteit en scherpte voor onderzoek.

Het uitvoeren van wetenschappelijk en toegepast onderzoek, het voorstellen van beleid op verschillende gebieden en het verspreiden van academische kennis op sociaal, economisch en juridisch gebied, de onderzoekscentra van Koç University zijn een unieke krachtige dimensie van de nadruk van de instelling op onderzoek.

Beurzen voor internationale studenten

Koç University ondersteunt de volgende generatie onderzoekers met volledige beurzen voor Ph.D. programma's en gedeeltelijke of volledige beurzen voor masteropleidingen voor alle toegelaten kandidaten, zowel nationaal als internationaal.

Er is ook een groeiend aantal landspecifieke en op verdiensten gebaseerde beurzen voor internationale studenten.

Succesverhalen van alumni

Afgestudeerden van Koç University slagen professioneel in verschillende nationale en internationale ondernemingen, of ze volgen geavanceerde postdoctorale posities en graden aan de bovenste universiteiten over de hele wereld, zoals Harvard, Yale, Princeton, Georgia Tech, Stanford, MIT, Imperial College en anderen.

dh
Het sterke academische aanbod van Koç University wordt verder ondersteund door een levendige sociale omgeving en dynamisch campusleven, inclusief regelmatige sociale activiteiten, studentenclubs, sportteams en vrijwilligersorganisaties.

Het campusleven op de universiteit biedt een levendige omgeving met een overvloed aan sociale en culturele activiteiten. De klaslokalen en laboratoria zijn uitgerust met de nieuwste technologische infrastructuur en ondersteunende systemen. Bovendien zijn uitstekende atletische en recreatieve voorzieningen beschikbaar voor alle leden van de Koç University-familie.

Onderzoeksmogelijkheden

KOC UNIVERSITY is het bijdragen aan het universele geheel van kennis en het beïnvloeden van intellectuele, technologische, economische en sociale ontwikkelingen op wereldschaal. Faculteitsleden dragen zowel individueel als in strategisch ontworpen multidisciplinaire teams bij aan hun vakgebied. Het uitvoeren van wetenschappelijk en toegepast onderzoek, het voorstellen van beleid op verschillende gebieden en het verspreiden van academische kennis op sociaal, economisch en juridisch gebied, de onderzoekscentra van de KOC UNIVERSITY zijn een unieke krachtige dimensie van de nadruk van de instelling op onderzoek.

Niet-gegradueerde studenten werken samen met docenten aan onderzoeksprojecten. Deze onderzoeksactiviteiten vergroten hun creativiteit en scherpte voor onderzoek. Op dezelfde manier hebben de Graduate Programs van KOC UNIVERSITY een krachtige onderzoekscomponent, die superieure academici met vereiste onderzoekservaring verweven.

Bewust van de steeds meer geglobaliseerde markt en de inherente waarde van internationalisering, beschouwt Koç University de oprichting van een opmerkelijke internationale aanwezigheid als een noodzaak in de 21e eeuw. Vandaar dat de universiteit waarden waardeert en actief een gevarieerde campus nastreeft, waar verschillende gedachten, culturen, waarden en persoonlijkheden niet alleen naast elkaar bestaan, maar ook wederzijds bijdragen aan de uitbreiding van het individu en het collectieve. Koç University waardeert en streeft actief een diverse campus na, waar verschillende gedachten, culturen, waarden en persoonlijkheden niet alleen naast elkaar bestaan, maar ook wederzijds bijdragen aan de expansie van het individu en het collectief.

Internationale studentenopnamen

Studenten die zich willen aanmelden als International Undergraduate of Graduate Students moeten de nationaliteit hebben van een ander land dan Turkije (staatloze burgers en vluchtelingen kunnen ook een aanvraag indienen). De aanvragers moeten het secundair onderwijs met succes hebben afgerond in Turkije of op een school die gelijkwaardig is aan die van een Turkse middelbare school, of zij moeten zich momenteel in het laatste jaar van het secundair onderwijs bevinden. Voor alle details gaat u naar https://international.ku.edu.tr/ er

 • Alle programma's worden in het Engels gegeven (behalve het verpleegprogramma en sommige cursussen in de rechten)
 • 25% van de afgestudeerde studenten is intalt = "ernational" en vertegenwoordigt ovalt = "er 50 landen
 • Volledige ondersteuning van visa en immigratie door het Intalt = "ernational Community Office (ICO) en door sociale en taalintegratieactiviteiten
 • Onderzoeks-, onderwijs- en zorgprogramma's voor de ontwikkeling van vaardigheden en activiteiten worden uitgevoerd door gespecialiseerde ondersteuningsteams.

Wilt u ons bezoeken voor de summalt = "er?

Undalt = "afgestudeerden en afgestudeerden van alle ovalt =" e de wereld brengen tijd door op onze campus evalt = "ery summalt =" er doet onderzoek, neemt gespecialiseerde academische cursussen of projecten. Als u een niet-gediplomeerde student bent en u wilt onze academische en onderzoeksexpertise voor summalt = "er met gratis accommodatie graag uitdragen, bekijk dan ons Undalt =" ergraduate Summalt = "er Research Program op kusrp.ku.edu .tr.

Whalt = "is onze campus?

Gelegen in de heuvels van Sarıyalt = "er, Istanbul, Koç Univalt =" ersity is twintig minuten van de stranden van de Zwarte Zee, omringd door charmante dorpjes en natuurlijke landschappen, en verbonden met het stadscentrum dankzij een overvloed aan handige transportmogelijkheden Koç Univalt = "ersity heeft vier othalt =" er campuslocaties: West Campus, Nişantaşı Campus, RCAC Beyoğlu en İstinye Campus Welkom bij Koc Univalt = "ersity! qw

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden