Lees de Officiële Beschrijving

HKU geschiedenis

Hasan Kalyoncu University van verschillende religies, talen, rassen, culturen en beschavingen zijn gemengd in Gaziantep, een belangrijk kruispunt van de historische Zijderoute, begon een nieuw leven als een college-georiënteerd in termen van "onderwijs, onderzoek en innovatie".

Het eerste opleidingsjaar Engineering and Architecture Faculty en Economics, Administrative and Social Sciences in de faculteit van drie secties begon op onze universiteit; Studiejaar 2011-2012 zijn twee nieuwe faculteitsafdelingen aan die faculteiten toegevoegd en begonnen studenten te ontvangen voor de faculteit Rechtsgeleerdheid en Gezondheidswetenschappen.

Het heeft als doel om afgestudeerden verschillen te laten accepteren als rijkdom, onderzoek, ondervraging, vanwege de wet en democratische waarden in de wereld die plaatsvindt in de competitieve markt. is bedoeld om afgestudeerden te geven. Offers alle mogelijke kansen om wetenschappelijke kennis te produceren om te delen met het publiek, besproken en een oplossing te vinden voor de problemen.

Visie

Een World Class University met een visie voor de toekomst

Hasan Kalyoncu University voorziet in zelfverzekerde, research-minded en ondernemende afgestudeerden die, vastbesloten om de morele waarden en deugden van de beschaving hoog te houden, goed gekwalificeerd zijn voor de uitdagingen van hun respectieve industrieën.

Hasan Kalyoncu University gelooft in de universaliteit van de wetenschap en streeft ernaar een hoger lerende instelling van groot respect en roem te zijn. De universiteit is klaar en bereid om haar toekomstige afgestudeerden te trainen voor een zeer competitieve wereld, waarin grenzen niet meer bestaan.107091_107066_manzara.jpg

Ons kwaliteitsbeleid

We trachten toekomstige generaties van excellentie te trainen die zullen bijdragen aan de sociaaleconomische ontwikkeling van zowel de regio als het land.

Waarom zou ik voor HKU kiezen?

Open to The World

Globalisering heeft de noodzaak gecreëerd voor universitaire studenten om kennis te hebben van verschillende landen, culturen en universiteiten. Op Hasan Kalyoncu University bieden we een aantal uitstekende interculturele mogelijkheden voor onze studenten, zoals:

  • Studenten helpen om een deel van het Engelse voorbereidingsprogramma in het buitenland te studeren.
  • Deelname aan Erasmus-uitwisselingsprogramma's om een deel van hun opleiding aan de universiteiten van de landen van de Europese Unie te voltooien.
  • Het delen van dezelfde campus met docenten en studenten uit verschillende culturen.
  • Het organiseren van wederzijdse bezoeken aan universiteiten van over de hele wereld.

Samen zijn we sterker!

In overeenstemming met de strategie van de Europese Unie met betrekking tot de vorming van op kennis gebaseerde maatschappijen, blijven we nauwe, actieve en duurzame relaties opbouwen met het bedrijfsleven. Voor dit doel ontwerpen we onze afdelings-syllabi om te voldoen aan de eisen van de dynamische en complexe economieën van vandaag.

We hebben cursussen die docenten, managers en experts uit de bedrijfswereld bij elkaar brengen en die de relaties tussen onze universiteit en de wereld van handel en industrie bevorderen. Inderdaad: "Samen zijn we sterker!"

Altijd ondersteuning voor jou

HKÜ CASE (Centre for Academic Support and Employability)

Hasan Kalyoncu University heeft het "Centre for Academic Support and Employability" opgericht om u te voorzien van effectieve strategieën voor loopbaanplanning en werkgelegenheid.

Altijd hoger

Als onderdeel van onze afstudeerprogramma's in de Instituten voor Sociale en Natuurwetenschappen, hebben we zowel Masters als Ph.D. programma's.

Multidirectionele ontwikkeling

Het Double Major-programma van de Hasan Kalyoncu University stelt studenten in staat dubbele graden te Hasan Kalyoncu University . Bijvoorbeeld, terwijl het bestuderen van economie een student cursussen in bedrijfsbeheer ook kan nemen, potentieel die met graden in zowel Economie als Business Management een diploma behaalt. Het minorprogramma biedt studenten de mogelijkheid om zich in te schrijven voor cursussen van verschillende afdelingen, waardoor hun kennis op het gewenste gebied wordt vergroot.

Voor een gezond leven

Medewerkers en studenten kunnen profiteren van een scala aan sportmogelijkheden op het terrein, zowel in hun vrije tijd als door georganiseerde activiteiten. Participatie wordt aangemoedigd als een waardevolle bijdrage aan onze lichamelijke gezondheid en mentaal welzijn.

Onze campus beschikt momenteel over een voetbalveld, basketbal, volleybal en tennisbanen en tafeltennisfaciliteiten. Verdere geplande ontwikkelingen zijn een sporthal, binnen- en buitenzwembaden en een golfbaan. Na voltooiing van de voorgestelde sportschool zal functie; stap- en aerobicslessen, gymnastiek, squash, kunstmatige klimmuur, persoonlijke gym, cafetaria, winkels en massage- en saunaruimtes.

Het is ook de bedoeling dat cursussen voor sportontwikkeling, in alle bovengenoemde faciliteiten, worden gehouden voor de studenten en het personeel.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Hasan Kalyoncu University

Als student van MSc Computer Engineering kun je je specialiseren in relevante vakgebieden die verband houden met systeem- en instrumentontwikkeling met software, hardware ... [+]

Als student van MSc Computer Engineering kun je je specialiseren in relevante vakgebieden die verband houden met systeem- en instrumentontwikkeling met software, hardware en communicatietechnologie. Afhankelijk van de door u gekozen specialisatie, bent u na afronding van de opleiding Master of Computer Engineering.

Op de Hasan Kalyoncu University heb je nauw contact met de docenten en onderzoekers op een manier die je zelden Hasan Kalyoncu University op andere universiteiten. Academisch personeel is direct beschikbaar als u opheldering over het studiemateriaal nodig hebt. Een deel van het onderwijs is in de vorm van lezingen die nieuwe invalshoeken op het cursusmateriaal introduceren, en theoretische en praktische oefeningen vinden plaats in kleine groepen, waar je relevante kwesties diepgaand bestudeert.... [-]

Turkije Gaziantep
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hasan Kalyoncu University

De MS in Civiele Techniek is ontworpen voor diegenen die zowel gespecialiseerd cursuswerk als de flexibiliteit willen om hun programma aan hun behoeften aan te passen. ... [+]

Cursussen worden gegeven door full-time docenten met een scala aan academische en professionele ervaring, alsmede door adjunct-instructeurs die experts zijn in hun vakgebied. De studenten die geïnteresseerd zijn in onderzoek op masterniveau of die hun opleiding op doctoraalniveau voortzetten, zouden moeten overwegen om te werken met een faculteit die betrokken is bij een van de gerelateerde onderzoekscentra van de universiteit.

De MS in Civiele Techniek is ontworpen voor diegenen die zowel gespecialiseerd cursuswerk als de flexibiliteit willen om hun programma aan hun behoeften aan te passen.

Van aanvragers wordt verwacht dat ze een undergraduate-diploma in burgerlijke bouwkunde of een gelijkwaardig diploma hebben en moeten ze beschikken over basisvaardigheden en wiskunde. Studenten die een geschikte niet-gegradueerde achtergrond missen, kunnen voorwaardelijke toelating krijgen om een brugprogramma of een equivalent daarvan te voltooien. Masterstudenten in het programma Civiele Techniek kunnen de campus-gebaseerd voltooien.... [-]

Turkije Gaziantep
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hasan Kalyoncu University

Onze Masters in elektrische en elektronische engineering is een geavanceerde cursus ontworpen voor ingenieurs afgestudeerden om hun vaardigheden te verbeteren op dit gebi ... [+]

Onze Masters in elektrische en elektronische engineering is een geavanceerde cursus ontworpen voor ingenieurs afgestudeerden om hun vaardigheden te verbeteren op dit gebied van geavanceerde technologie. Het steeds toenemende tempo van ontwikkelingen op alle gebieden van elektrische en elektronische engineering (en met name in de systemen die verband houden met energie en het milieu) vereist ingenieurs met een grondig begrip van de werkingsprincipes en ontwerpmethoden voor verschillende moderne elektrische en elektronische systemen. Als afgestudeerde kun je niet alleen reageren op de nieuwste wijzigingen, maar ook vooruit kijken en helpen bij het vormgeven van toekomstige ontwikkelingen.

... [-]
Turkije Gaziantep
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Hasan Kalyoncu University
27100 Gaziantep, Gaziantep, Turkije