Hasan Kalyoncu University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

HKU geschiedenis

Hasan Kalyoncu University van verschillende religies, talen, rassen, culturen en beschavingen zijn gemengd in Gaziantep, een belangrijk kruispunt van de historische Zijderoute, begon een nieuw leven als een college-georiënteerd in termen van "onderwijs, onderzoek en innovatie".

Het eerste opleidingsjaar Engineering and Architecture Faculty en Economics, Administrative and Social Sciences in de faculteit van drie secties begon op onze universiteit; Studiejaar 2011-2012 zijn twee nieuwe faculteitsafdelingen aan die faculteiten toegevoegd en begonnen studenten te ontvangen voor de faculteit Rechtsgeleerdheid en Gezondheidswetenschappen.

Het heeft als doel om afgestudeerden verschillen te laten accepteren als rijkdom, onderzoek, ondervraging, vanwege de wet en democratische waarden in de wereld die plaatsvindt in de competitieve markt. is bedoeld om afgestudeerden te geven. Offers alle mogelijke kansen om wetenschappelijke kennis te produceren om te delen met het publiek, besproken en een oplossing te vinden voor de problemen.

Visie

Een World Class University met een visie voor de toekomst

Hasan Kalyoncu University voorziet in zelfverzekerde, research-minded en ondernemende afgestudeerden die, vastbesloten om de morele waarden en deugden van de beschaving hoog te houden, goed gekwalificeerd zijn voor de uitdagingen van hun respectieve industrieën.

Hasan Kalyoncu University gelooft in de universaliteit van de wetenschap en streeft ernaar een hoger lerende instelling van groot respect en roem te zijn. De universiteit is klaar en bereid om haar toekomstige afgestudeerden te trainen voor een zeer competitieve wereld, waarin grenzen niet meer bestaan.107091_107066_manzara.jpg

Ons kwaliteitsbeleid

We trachten toekomstige generaties van excellentie te trainen die zullen bijdragen aan de sociaaleconomische ontwikkeling van zowel de regio als het land.

Waarom zou ik voor HKU kiezen?

Open to The World

Globalisering heeft de noodzaak gecreëerd voor universitaire studenten om kennis te hebben van verschillende landen, culturen en universiteiten. Op Hasan Kalyoncu University bieden we een aantal uitstekende interculturele mogelijkheden voor onze studenten, zoals:

  • Studenten helpen om een deel van het Engelse voorbereidingsprogramma in het buitenland te studeren.
  • Deelname aan Erasmus-uitwisselingsprogramma's om een deel van hun opleiding aan de universiteiten van de landen van de Europese Unie te voltooien.
  • Het delen van dezelfde campus met docenten en studenten uit verschillende culturen.
  • Het organiseren van wederzijdse bezoeken aan universiteiten van over de hele wereld.

Samen zijn we sterker!

In overeenstemming met de strategie van de Europese Unie met betrekking tot de vorming van op kennis gebaseerde maatschappijen, blijven we nauwe, actieve en duurzame relaties opbouwen met het bedrijfsleven. Voor dit doel ontwerpen we onze afdelings-syllabi om te voldoen aan de eisen van de dynamische en complexe economieën van vandaag.

We hebben cursussen die docenten, managers en experts uit de bedrijfswereld bij elkaar brengen en die de relaties tussen onze universiteit en de wereld van handel en industrie bevorderen. Inderdaad: "Samen zijn we sterker!"

Altijd ondersteuning voor jou

HKÜ CASE (Centre for Academic Support and Employability)

Hasan Kalyoncu University heeft het "Centre for Academic Support and Employability" opgericht om u te voorzien van effectieve strategieën voor loopbaanplanning en werkgelegenheid.

Altijd hoger

Als onderdeel van onze afstudeerprogramma's in de Instituten voor Sociale en Natuurwetenschappen, hebben we zowel Masters als Ph.D. programma's.

Multidirectionele ontwikkeling

Het Double Major-programma van de Hasan Kalyoncu University stelt studenten in staat dubbele graden te Hasan Kalyoncu University . Bijvoorbeeld, terwijl het bestuderen van economie een student cursussen in bedrijfsbeheer ook kan nemen, potentieel die met graden in zowel Economie als Business Management een diploma behaalt. Het minorprogramma biedt studenten de mogelijkheid om zich in te schrijven voor cursussen van verschillende afdelingen, waardoor hun kennis op het gewenste gebied wordt vergroot.

Voor een gezond leven

Medewerkers en studenten kunnen profiteren van een scala aan sportmogelijkheden op het terrein, zowel in hun vrije tijd als door georganiseerde activiteiten. Participatie wordt aangemoedigd als een waardevolle bijdrage aan onze lichamelijke gezondheid en mentaal welzijn.

Onze campus beschikt momenteel over een voetbalveld, basketbal, volleybal en tennisbanen en tafeltennisfaciliteiten. Verdere geplande ontwikkelingen zijn een sporthal, binnen- en buitenzwembaden en een golfbaan. Na voltooiing van de voorgestelde sportschool zal functie; stap- en aerobicslessen, gymnastiek, squash, kunstmatige klimmuur, persoonlijke gym, cafetaria, winkels en massage- en saunaruimtes.

Het is ook de bedoeling dat cursussen voor sportontwikkeling, in alle bovengenoemde faciliteiten, worden gehouden voor de studenten en het personeel.

Locaties

Gaziantep

Address
Hasan Kalyoncu University
27100 Gaziantep, Gaziantep, Turkije