Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate School of Engineering and Science

De Graduate School of Engineering and Science beheert de graduate programma's voor de faculteiten Engineering and Science aan de Bilkent University. Onze graduate school, een toonaangevende onderwijs- en onderzoeksinstelling, ontwikkelt en cultiveert al sinds 1986 leiders.

De Graduate School bestaat uit gemotiveerde en dynamische academici. De school biedt up-to-date educatieve programma's die studenten voorzien van waardevolle vaardigheden en verdere studie op transdisciplinaire gebieden bevorderen. De studenten worden blootgesteld aan real-life projecten en conceptuele probleemoplossende technieken, evenals aan traditionele training in klaslokalen. Programma's zijn ontworpen om studenten realistische omstandigheden te helpen begrijpen, hun culturele accumulatie te vergroten en bij te dragen aan de interactie tussen technologie, wetenschap en samenleving.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Qua publicaties per faculteitslid staat de Graduate School niet alleen op de eerste plaats in Turkije, maar staat ook internationaal hoog aangeschreven.

Ons doel is om zeer competente onderzoeks- en ontwikkelingsgerichte ingenieurs en wetenschappers op te leiden en te creëren en hen een dieper inzicht te geven in de basisconcepten, geavanceerde technieken en methoden om te slagen in hun vakgebied.

Onze algemene missie is om toekomstige leiders te creëren die fantasierijk en innovatief zijn en oplossingen zoeken voor wereldwijde problemen.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Over Bilkent

Bilkent University - de eerste particuliere universiteit zonder winstoogmerk in Turkije - werd op 20 oktober 1984 opgericht door professor İhsan Doğramacı, MD, met als fundamentele doelstelling het creëren van een centre of excellence in hoger onderwijs en onderzoek. De naam "Bilkent" is een voorbeeld van dit doel, omdat het een afkorting is van "bilim kenti": Turks voor "stad van leren en wetenschap." De universiteitscampus ligt ongeveer 12 km langs de hoofdweg naar Eskişehir. (10 mijl) ten westen van het centrum van Ankara en beslaat een oppervlakte van meer dan 300 hectare.

Locaties

Ankara

Address
Graduate School of Engineering and Science,
Rectorate Building, 2nd Floor,
Bilkent University

TR-06800 Ankara, Ankara, Turkije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden