Lees de Officiële Beschrijving

De Université Centrale is de grootste particuliere universiteit in Tunesië. Pioneer en resoluut internationaal georiënteerde, de Université Centrale verbonden Verenigde HONORIS universiteiten, de eerste pan-Afrikaanse netwerk van private hoger onderwijs aan de internationale normen.


De Université Centrale is de Universiteit nummer 1 in alle van Tunesië en pionier op het gebied van gezamenlijk particulier onderwijs in Afrika met zijn nieuwe pan-Afrikaanse netwerk van hogere enseigneur "Honoris Verenigde Universiteiten" die het beste Afrikaanse universiteiten omarmt./>

Leider in Tunesië, de Université Centrale heeft het continent met student profielen steeds ambitieuzer met de uitdaging van de integratie van de internationale scene dankzij de expertise en kennis van de universiteit ze met trots vertegenwoordigen veroverd.

Agile, Mobile en het bepleiten van collaboratieve intelligentie; onze universiteit bevordert de uitwisseling van kennis door middel van culturele mobiliteit en verbetering van elke student en docent, omdat innovatie en creativiteit het hebben gehesen Université Centrale tot de rang van 1e Private University.

De Université Centrale heeft zich onderscheiden door zijn inzetbaarheid kracht uit de afstuderen maar vooral door middel van training aangepast aan de eisen van de arbeidsmarkt en in samenwerking met bedrijven ook voldoen aan internationale normen.

beroeps- en universitaire programma's worden voortdurend verder ontwikkeld in onze universiteit. De Université Centrale voldoet aan de behoeften van de hedendaagse wereld en heeft een missie om niet alleen de vraag te voldoen, maar creatief met uw toegevoegde waarde te zijn. Voortbouwend op de mens, het ontwikkelen van uw capaciteiten en ondersteuning van de ambitieuze dromen van onze studenten is het motto van de 1e Trainer Future Leaders in Afrika.

Centrale Universiteit IS:

 • Smart Labs bedoeld om leren te stimuleren door te doen.
 • simulatiecentra (gezondheid, recht, handel, enz.).
 • Innovation Centers: speelse en ongedwongen ruimtes uitgerust met de nieuwste technologie om innovatie te bevorderen en het ondernemerschap bevorderen.
 • Job Stagebureau: Coaching voor stages, banen 1, de definitie van professionele project.
 • auditoria
 • Taal laboratoria en certificeringen
 • bibliotheek
 • Studie- en werk
 • multi-sporthal
 • Cafetaria's en ontspanningsruimtes.
 • Campus zeer uitgerust en aangesloten (Gratis Wi-Fi verbonden PC self-service).

KIES UC


Een universiteit openstaat voor de wereld/>


De internationale dimensie van de Université Centrale is aanwezig sinds de oprichting geweest./>

Gesterkt door deze roeping, bijna 15 jaar, heeft deze particuliere universiteit in Tunesië vandaag de dag uitgegroeid tot een belangrijke speler voor het aanbieden van opleidingen en mogelijkheden: diploma's internationaal erkende, een multiculturele samenleving (de Université Centrale werft studenten in bijna 25 landen), een netwerk van partners in alle landen (Microsoft, Cisco, ...), diverse samenwerkingsovereenkomsten getekend met prestigieuze universiteiten of hogescholen in Frankrijk, Italië, Spanje, Libanon, Syrië, Jordanië, Algerije, Marokko, Senegal, Ivoorkust, Kameroen, Congo, Nigeria, Zuid-Afrika, Canada, de VS, Brazilië en Australië ...


Een instelling in beweging/>


Sinds haar oprichting, zijn er bijna 15 jaar, de Université Centrale heeft voortdurend opnieuw uitgevonden./>

Vandaag is onze faculteiten en campussen zijn meer dan elke andere plaats een plek waar nieuwe ideeën kunnen worden gestart en uitgevoerd.

Lesmethoden, het openen van cursussen, maatschappelijk engagement, digitale campus, nieuwe instrumenten: het vermogen om te innoveren is een van onze merken.


Een carrière springplank/>


Basisonderwijs en professionele anker aan de Université Centrale , willen we de benaderingen te mengen en steek je ogen./>

Deze traditie van diversiteit en multidisciplinaire feit van onze instellingen een bevoorrechte plaats van ontmoeting en synergie tussen denken en handelen, waardoor de ontwikkeling van meer uitgebreide en kwalitatief inzetbaarheid van onze afgestudeerden.


Onderwijs in de richting van het nemen van verantwoordelijkheid/>


De eerste missie van de Université Centrale is om hooggekwalificeerde leiders en managers te trainen voor de publieke en private sector in Tunesië en over de hele wereld./>

Maar onze ambitie is nog groter: om geïnformeerde burgers in staat te transformeren middenveld op te leiden en hen hun waarden en projecten in te zetten.

ONZE MISSIE


Het omzetten van onze studenten het uitvoeren van professionals door het verstrekken van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de economie en de Tunesische en Afrikaanse samenleving met succes te dienen in een geglobaliseerde wereld./>


Onze missie is om de deuren van de internationale basis van uw doelen en dromen te openen door het plaatsen van jezelf op de arbeidsmarkt, hetzij door beroepsopleiding in direct contact met de booming business, of een passende universitaire opleiding uw cursus met docenten en studenten van verschillende achtergronden./>

Uw achtergrond, uw cultuur en uw vermogen; We bouwen aan een gezamenlijk succes door gebruik te maken van de verschillen en het versterken van onze gelijkenissen met de integratie in een omgeving waar je bent acteur en drijfgas voor zijn succes in een geglobaliseerde wereld.

Via haar netwerk, de Université Centrale bevordert de overdracht van kennis en vaardigheden in combinatie met sterke spelers in de Tunesische economie, Afrikaanse en wereldwijde.

Stages, beurzen, schoolreizen, clubs en het studentenleven zijn gepland met diverse activiteiten die u zullen helpen opvallen op je cv en het bevorderen van persoonlijke groei binnen onze universiteit.

De Université Centrale , een toonaangevende private hoger onderwijs in Tunesië bereidt je voor op een toekomst in het buitenland waar u aan te passen met behendigheid en onderscheidt u zich als een leider.

ONZE VISIE


De particuliere universiteit in geglobaliseerde roeping toonaangevende pan in Tunesië, die een innovatieve pedagogische aanpak biedt de student en culturele flexibiliteit en is "Best in Class" in de voorbereiding van studenten voor professioneel succes: A New Generation Afrikaanse leiders./>

Opleidingen te volgen in:
 • Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Université Centrale

Het interieur, de belangrijkste discipline van het ontwerp, heeft betrekking op de inrichting van private en openbare ruimten. In het kielzog van de architect, het interi ... [+]

Het interieur, de belangrijkste discipline van het ontwerp, heeft betrekking op de inrichting van private en openbare ruimten. In het kielzog van de architect, het interieur ontwerper is een officier opgeleid in projectmanagement en de organisatie van het werk teams, met respect voor zowel de wet en normen zoals vertragingen en kosten. Schepper van objecten en ruimtes designer, haar rol als hoofdaannemer garant voor de wijding van zijn creaties.

Het is in deze context dat we stellen een theoretische en praktische opleiding in Interior Architecture met interieurontwerpers, Designers, Project Managers, Project Managers, Creative Directors, set ontwerpers, decorateurs te vormen. Vandaag de dag, overtuigend te zijn, het interieur ontwerper moet in staat zijn om zijn cliënt te duiken in de virtuele realisme van een boeiende 3D-simulatie, door de kwaliteit van de sticker zichtbaar verstoren door zijn nabootsing van de werkelijkheid. Hiervoor moet de student alle technieken van visualisaties en interactiviteit die nieuwe digitale interfaces op de kruising van grafische vormgeving en digitale technologie onder de knie.... [-]

Tunesië Tunis
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Financez vos études à l'Université Centrale avec un prêt sans intérêt