Lees de Officiële Beschrijving

Dean's bericht

"Bedankt voor uw interesse in onze instelling en welkom bij de Mediterranean School of Business.

De visie van MSB is om een referentie te zijn voor onderwijskwaliteit in Tunesië en daarbuiten. Onze rigoureuze programma's brengen innovatieve onderwijsmethoden samen met de nieuwste vooruitgang in management en bereiden managers en leiders voor om effectieve en duurzame waarde toe te voegen aan het bedrijfsleven.

Onze programma's bieden een uitstekend netwerk van docenten, medewerkers en studenten die samenkomen in een multiculturele omgeving met een intellectuele vitaliteit die vergelijkbaar is met die van de beste hogeronderwijsinstellingen wereldwijd.

Buiten onze internationale erkenning door twee van de meest prestigieuze internationale accreditatie-instellingen (AMBA en EFMD-EPAS), maken het aanzienlijke aantal conferenties, seminars en trainingsprogramma's die bij onze instelling worden georganiseerd, een knooppunt voor interacties tussen onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers met betrekking tot de huidige economische situatie. , sociale en politieke kwesties.

Als u besluit om een levensveranderende ervaring aan te gaan en deel te nemen aan een netwerk van meer dan duizend vooraanstaande Alumni die ernaar streven om het verschil te maken in de regio en daarbuiten, zijn MSB-programma's iets voor u. "

Leila Triki, Ph.D.,

Dean, Mediterranean School of Business112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Geschiedenis

In 2002 had SMU het geluk om de steun te hebben van zijn stichtende leden, waaronder ondernemingen, bedrijfsleiders, professionals en wetenschappers. Dit eerste SMU-team startte het Executive MBA-programma dat onder toezicht stond van Pr. Mahmoud Triki. Deelnemen aan hem was een team dat Dr. Taoufik Jelassi en Nabil Triki, vervolgens Strategy Consultant bij de Boston Consulting Group in Parijs omvatte.

Naarmate het programma in een stroomversnelling kwam, breidde het team uit met Neila Gharsallah, Stanford Alumnae met een MS in Management; IT-ingenieurs Haythem Abdelkafi en Nadhir Douma, naast MBA-houder van de George Washington University, Hala Ammar.

SMU telt vandaag een toegewijd team van meer dan 60 personeelsleden, meer dan 30 fulltime faculteitsleden en ongeveer 1200 studenten op de campus.112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSB's missie

  • Een wereldwijd onderwijs bieden door het creëren en verspreiden van kennis die relevant is voor de zakelijke omgeving.
  • Bevordering van waarden van uitmuntendheid, ondernemerschap, innovatie en verantwoordelijk leiderschap.

Visie van MSB

  • Om van onze universiteit een vitrine en inspiratie te maken voor het universitaire systeem in Tunesië en daarbuiten: een regionale hub van uitmuntendheid

MSB's waarden

  • Uitmuntendheid
  • Leiderschap
  • Innovatie
  • Vertrouwen112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

accreditatie

Nationale accreditatie

Alle MSB-programma's zijn goedgekeurd door het ministerie van Hoger Onderwijs, Wetenschappelijk Onderzoek en Informatie- en Communicatietechnologieën.

Mission International Accreditations

Bij MSB gaan we verder dan de nationale accreditatie en streven we ernaar een referentie te zijn in de regio. We zijn er trots op dat we naast de CFA-erkenning zowel de AMBA- als de EPAS-accreditatie behouden.

AMBA Accreditatie

MSB is er trots op: het enige Master in Business Management (MBM) -programma in AFRIKA geaccrediteerd door de in Londen gevestigde Association of MBA's (AMBA, Londen).

Het enige Executive Master in Business Administration (EMBA) programma in Tunesië en een van de weinige in AFRIKA geaccrediteerd door de in Londen gevestigde Association of MBA's (AMBA, Londen).

EPAS-accreditatie

MSB is er trots op: het enige undergraduate-programma (licentie) in Tunesië geaccrediteerd door EPAS, het tweede in Noord-Afrika en het derde in Afrika.

* Het programma European Programme Accreditation System (EPAS), dat tot doel heeft de kwaliteit van beheersprogramma's en diploma's te evalueren. EPAS maakt deel uit van de Europese Stichting voor Managementontwikkeling (EFMD), een internationale organisatie gevestigd in Brussel.

CFA Institute® Affiliation

MSB's MBM

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

South Mediterranean University

De MBM op MSB richt zich op ambitieuze nieuwe afgestudeerden of jonge professionals met een bachelordiploma in verschillende academische achtergronden die streven naar to ... [+]

Dean's bericht

"De 21e-eeuwse Manager moet een goed begrip hebben van de zakelijke problemen van vandaag, een uitgebreide beheersing van de belangrijkste managementvaardigheden en vloeiendheid in strategisch denken. In deze context hebben we onze programma's bedacht en ontwikkeld. Bij MSB leiden we visionaire managers op die kunnen anticiperen op veranderingen en inspelen op de nieuwe kansen die de digitale economie biedt en op de uitdagingen van globalisering.

Als u besluit om deel te nemen aan onze programma's, begint u aan een unieke en stimulerende leerervaring. De kwaliteit van onze faculteit en onze faciliteiten, het aanpassingsvermogen van onze programma's aan de behoeften van werkgevers en de toewijding van onze medewerkers zullen uw MSB-ervaring een verstandige investering maken voor uzelf, uw gezin en uw inlenende organisatie. ”... [-]

Tunesië Tunis
September 2019
Voltijd
Deeltijd
24 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Les Berges du Lac II Walkway
Tunis, Tunis, Tunesië