Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wiskunde & Informatica Programs bij Charles University Wat bieden wij? Hoogwaardige betaalbare masteropleidingen driejarige bachelor en twee jaar in het Engels gedoceerd, aan één van de oudste en meest gerespecteerde universiteiten in Europa, in een van de mooiste steden in de wereld, de hoofdstad van een moderne en technologisch geavanceerde land . De programma's zijn aangeboden aan de Tsjechische studenten al jaren met groot succes. Nu zijn ze open voor internationale studenten, ook.

Wie zoeken wij? Gemotiveerd, ijverige en begaafde jonge mensen van over de hele wereld die durven te denken en hebben een belang in de informatica en wiskunde.

Leerplan Bachelor's Degree Program in Computer Science De Bachelor in de Algemene Informatica opleiding is bedoeld voor studenten die graag aan de duurzame fundamenten van de informatica te leren en te bekwamen in haar methoden en benaderingen te worden. Een degelijk gebouwd theoretische basis is van onschatbare waarde voor het werken met applicaties en software-ontwikkeling, en is een noodzaak voor verdere studie en onderzoek in de informatica. De bacheloropleiding duurt meestal drie jaar en eindigt met een state eindexamen, na de succesvolle afronding van die de student wordt bekroond met de titel van bachelor. De verleende graad is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs, Jeugd en Sport van de Tsjechische Republiek en wordt internationaal erkend. De voertaal is Engels.

Master's Degree Programs In onze masteropleidingen, krijgen de studenten een breed overzicht van hun vakgebied, hen te helpen om zelfstandig te denken, om onderscheid te maken tussen belangrijke en marginale problemen, en om snel tegemoet te komen aan nieuwe technologieën. De focus ligt op het begrijpen van de basisprincipes van hoe en waarom dingen werken en over de toepassing van deze principes binnen de moderne technologieën. De sterke theoretische basis van onderzoek de masteropleiding geeft onze afgestudeerden een concurrentievoordeel in een dynamisch veranderende wereld waarin de technologie van vandaag zijn vaak achterhaald morgen.

Studies meestal twee jaar en sluit af met een staat eindexamen en masterscriptie defensie. Na het succesvol afronden van de student wordt bekroond met de titel van een Master of Science.

Toelating Bachelor's Toelatingseisen Voor het aanvragen van de Bachelor of Computer Science programma geleverd in het Engels moet je

houden of te werken aan een School Leaving Certificate (diploma) of een equivalent; in de gevallen vereist door de wet, een certificering van de gelijkwaardigheid van onderwijs moet de aanvraag vergezellen; voldoen aan de Redeneren Eisen en voldoende bewijs van Engels taalvaardigheid.

Master's Toelatingseisen Voor het aanvragen van een masteropleiding geleverd in het Engels moet je

houden of te werken aan een bachelor of master diploma en een gewaarmerkt afschrift daarvan; in de gevallen vereist door de wet, moet een certificering van de gelijkwaardigheid van het onderwijs de aanvraag vergezellen, over voldoende academische achtergrond in de relevante velden (zie hieronder voor details); Dit kan worden aangetoond door het passeren van de gespecialiseerde toelatingsexamen in juni 2015 in Praag, dat wordt georganiseerd door de Faculteit der Wiskunde en Natuurkunde, of door het verstrekken van afschriften (academische records) van je vooropleiding (bij voorkeur vergezeld van syllabi van de behaalde cursussen); veelbelovende studenten die niet beschikken over deze achtergrond kan worden toegelaten met dien verstande dat zij de ontbrekende bachelorvakken, over voldoende beheersing van de Engels taal; Dit kan worden aangetoond door het verstrekken van uw resultaten in een van de gestandaardiseerde Engels tests die we herkennen (zie hieronder voor details).

U bent ook van harte welkom om uw aanvraag te begeleiden door

een verklaring van het doel waar u uw redenen te beschrijven voor de toepassing van het voorgestelde programma, je studie en eventueel ook de belangen en toekomstige carrière plannen te onderzoeken, brieven van aanbeveling zo recent mogelijk uit professoren en werkgevers die kan reageren op uw recente professionele prestaties en uw kwalificaties voor het nastreven van een Master's degree in wiskunde of informatica.

Er zijn twee selectierondes per jaar: een winter rond met indieningstermijn 29 februari 2016, En een veer rond met verstrijken van de deadline 31 mei 2016. De visitatiecommissie zal de beste kandidaten in elke ronde te selecteren. Het doel van de opnames review proces is om te kiezen uit de pool van sollicitanten die individuen die het best hebben aangetoond het vermogen en toewijding verwacht van Charles University studenten.

Inschrijvingsgeld voor bachelor- en masteropleidingen Alle aanvragers: 20 EUR (ongeveer 22 $) per aanvraag; gelieve te betalen dit met een creditcard, volgens de instructies in de online applicatie.

Collegegeld voor bachelor- en masteropleidingen 140 000 CZK (5.000 EUR); studenten uit de EU komen in aanmerking voor een 40 procent korting Gemiddeld kosten van levensonderhoud variëren van 400 tot 600 euro rond de $ 440 tot $ 660) per maand, inclusief accommodatie, maaltijden, openbaar vervoer en recreatie.

Locaties

Praag

Address
Charles University
Faculty of Mathematics and Physics
Ke Karlovu 3
Prague 2

121 16 Praag, Praag, Tsjechië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden