Lees de Officiële Beschrijving

Ontdek de Universiteit van Hradec Králové

UNIVERSITEIT VAN HRADEC KRÁLOVÉ

Maak kennis met de dynamische en jeugdige omgeving van de Universiteit van Hradec Králové - een instelling opgericht in 1959, dat zijn huidige naam sinds 2000 heeft gedragen. Momenteel is de Alma Mater van meer dan 7300 studenten, de Universiteit van Hradec Králové biedt hoogwaardige tertiair onderwijs binnen een groot bereik van de studie velden die bestaan ​​uit Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, Onderwijskunde, Natuurwetenschappen, Economie en Information Technology Studies. Het grote aantal van elk jaar aan de universiteit ingediende aanvragen demonstreert de grote vraag naar de studies aan de universiteit, en het bevestigt haar uitstekende naam. De universiteit van Hradec Králové is een levendige instelling, en de voortdurende ontwikkeling weerspiegelt zich zowel in de academische en bouwactiviteiten: nieuwe faculteiten en instituten worden opgericht, nieuwe opleidingen worden geaccrediteerd, en de bouw van de campus van de universiteit is in de niet-aflatende vooruitgang. De campus van de universiteit is gunstig gelegen in het centrum van de stad op loopafstand van de andere universitaire gebouwen, de educatieve en wetenschappelijke bibliotheek, en de oude stad.

Afgestudeerden. De universiteit van Hradec Králové bereidt gekwalificeerde specialisten die erin slagen op de lokale arbeidsmarkt als in het buitenland. In 2010 heeft de Universiteit ontving het Diploma Supplement Label, een verklaring van de Europese Commissie bevestigt dat de universiteit voldoet aan alle normen van de Europese instellingen hoger onderwijs. Het document wordt automatisch toegekend aan alle afgestudeerden, en het garandeert wereldwijde erkenning van het diploma van de Universiteit van Hradec Králové.

De universiteit bestaat uit vijf delen: Faculteit Educatie, faculteit Informatica en Management, Filosofische Faculteit, Faculteit Wetenschappen en het Instituut voor Maatschappelijk Werk.

De Faculteit Educatie

De Faculteit Educatie van de Universiteit van Hradec Králové biedt 64 cursussen van het leven-lang onderwijs, het aantal aanwezigen van deze cursussen is hoger dan 1300. Cursussen aangeboden door de Universiteit van de Derde Leeftijd zijn erg populair; meer dan 600 studenten ingeschreven in hen in 2014.

De cursussen van de Faculteit Educatie van de Universiteit van Hradec Králové worden gegeven door 172 wetenschappelijke medewerkers, van wie er 12 hoogleraren en 33 UHD.

De Faculty's wetenschappelijke en onderzoeksactiviteiten zijn ontwikkeld in verschillende niveaus. Een van hen is de betrokkenheid van de Faculty's experts in verschillende soorten projecten - projecten die door het Grant Agentschap van de Tsjechische Republiek en de projecten die worden gesteund door de faculteit zelf (de focus is gericht op de ontwikkeling van het onderzoekspotentieel van jonge wetenschappelijke medewerkers en op het onderzoek en wetenschappelijke activiteiten van de studenten).

De medewerkers Faculty's zijn actief betrokken bij een aantal ESF-projecten. Publicatie activiteiten van de academische medewerkers worden gerealiseerd in het kader van nationale en internationale tijdschriften; de Universiteit Publishing House "Gaudeamus" publiceert succes beoordeeld monografieën en studiemateriaal. Het academisch personeel deelnemen aan tal van nationale en internationale conferenties. De belangrijkste gebeurtenis die gericht zijn op de professionele vergaderingen van deskundigen en specialisten zijn Days of Pedagogiek ieder jaar gehouden tijdens de laatste week van maart. Dit evenement heeft reeds haar traditie.

BRUIKBARE INFORMATIE

Het academisch jaar wordt georganiseerd in 2 semesters. De winter semester begint meestal de derde week van september en eindigt in december; de zomer semester begint in februari en eindigt in juli. Semester wordt altijd gevolgd door een periode van 6 weken van de examens.

Onze universiteit heeft zeer goed gevestigde Buddy System. De missie van ESN Buddy System HK is om te helpen bij de integratie van Erasmus en andere buitenlandse studenten in de lokale omgeving.

Studenten van de Universiteit van Hradec Králové zijn voorzien van een accommodatie aan de universiteit slaapzaal Palachova.

VISA (Niet-EU-burgers): Buitenlandse burgers die onderworpen zijn aan de visumplicht zijn verplicht om een ​​aanvraag voor een visum voorafgaand aan hun binnenkomst in de Tsjechische Republiek in de erkende Tsjechische ambassade. Visum is niet vereist voor EU-burgers. Het kan 2 maanden duren om een ​​visum te krijgen, dus vergeet niet toe te passen op tijd!

Een verblijfsvergunning voor het doel van studeren is verplicht voor alle buitenlandse studenten die hier voor meer dan 90 dagen. Niet-EU-landen: Het is verplicht voor studenten uit niet-EU-landen om een ​​verblijfsvergunning / visum voor zijn komst naar de Tsjechische Republiek - het maakt niet uit hoe lang ze hier zullen bestuderen. Studenten moeten een aanvraag voor een tijdelijke verblijfsvergunning in de Tsjechische ambassade, consulaten en diplomatieke thuis of in het dichtstbijzijnde land. De internationale kantoren op de respectievelijke faculteiten bijstand verlenen voor inkomende buitenlandse studenten.

Waarom studeren IN TSJECHIË?

  1. Want het biedt gratis onderwijs op openbare universiteiten! Onderwijs in Tsjechië heeft een belangrijk voordeel - het kan gratis zijn, voor diegenen die een diploma van de universiteit in het Tsjechisch, dat wil zeggen voor degenen die een studie in de Tsjechische taal te krijgen.

  2. Vanwege de hoge kwaliteit van het onderwijs. Vandaag de dag, diploma's uit de Tsjechische universiteiten hoog gewaardeerd over de hele wereld, samen met Engels en Amerikaanse, en worden erkend in alle landen van de Europese Unie.

  3. Vanwege de mogelijkheid om te reizen in de hele Europese Unie. De Tsjechische Republiek is een lid van de EU, en in 2007 toegetreden tot de Schengen-ruimte, die het mogelijk maakt studenten om te bewegen zonder visum naar alle landen van de Schengen-overeenkomst.

  4. Vanwege het vooruitzicht van een succesvolle carrière! Buitenlandse studenten na het afstuderen een baan in het Tsjechisch of Europese publieke als in private instellingen en bedrijven net zo de Tsjechische burgers.

  5. Vanwege de hoge kwaliteit van het Europese leven en lage prijzen. Door zijn politieke en economische openheid, de Tsjechische Republiek van vandaag is een van de meest ontwikkelde landen van Midden-Europa. Levensstandaard zijn vergelijkbaar met West-Europa, maar de prijzen van voedsel, huisvesting en goederen zijn veel lager.

  6. Snelle aanpassing van onze studenten in de Tsjechische milieu. Tegenwoordig is de Tsjechische Republiek is een multiculturele en open land, waar de meerderheid van de burgers ten minste Engels kan spreken.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Early Childhood Education is een master studie veld in het kader van de opleiding Pre-school en Out-of-scholen Pedagogiek, georganiseerd in de full-time vorm van studie. ... [+]

Vroegschoolse educatie is een master studie veld in het kader van de opleiding Pre-school en Out-of-scholen Pedagogiek, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid: Afgestudeerden in dit gebied zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden op het gebied van pre-school kinderen onderwijs. Het programma bouwt voort op een bachelor's degree en verder verdiept de competentie in pedagogiek en psychologie, alsmede het beheer van voorschoolse voorzieningen, speciaal onderwijs, en omvat ook wetenschappelijk-methodische voorbereiding. Naast de klassieke universitair onderwijs, het integraal deel bevat de praktijk, die niet alleen in de klaslokalen van verschillende kleuterscholen plaatsvindt, maar het bevat ook het beheer van de praktijk en de praktijk in de controle-instanties. Afgestudeerden kunnen werken als een kleuterjuf, Hoofd Docent / Meester / Meesteres van een pre-school faciliteit, inspecteur, methodisch werknemer, arbeider in de regering-industrie of onderzoeker van het kleuteronderwijs.... [-]

Tsjechië Hradec Králové
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Sociale Pedagogiek is een master studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie. ... [+]

Sociale pedagogiek is een master studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid: Afgestudeerden hebben een brede kennis van en inzicht in het gebied van de sociale pedagogiek, sociologie, rechten, sociaal beleid, antropologie, het beheer van human resources, demografie en statistische methoden. Afgestudeerden kunnen werkgelegenheid, met name op het gebied van sociaal-pedagogische preventie te vinden; werken met kinderen, jongeren en volwassenen in hun vrije tijd activiteiten; op het gebied van sociaal-pedagogische therapie of maatschappelijk werk. Ze kunnen ook kwalificaties voor senior en leidende posities in de sociale sfeer.... [-]

Tsjechië Hradec Králové
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
University of Hradec Králové
Faculty of Education
Náměstí Svobody 301
(building C)

Hradec Kralove, Hradec Králové, 50003 CZ