Silesian University - School of Business Administration

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Business Administration (SU SBA) in Karvina is historisch gezien het oudste deel van de Silezische universiteit. Het moderne gebouw van de school biedt een aangename atmosfeer voor haar studenten. De faculteit heeft in totaal ongeveer 2 000 geregistreerde studenten (200 van hen uit het buitenland) en 80 leraren. De school is gericht op het opleiden van deskundigen op economisch, financieel, sociaal, administratief gebied en op computerstudies.

115933_115837_8.jpeg

Universiteit

De Silezische Universiteit is een van de jongste universiteiten in Tsjechië, opgericht in 1991. Momenteel heeft de Silezische Universiteit in Opava drie faculteiten: "de Faculteit der Wijsbegeerte en Wetenschap in Opava, de School of Business Administration in Karvina, de Faculteit Publiek Beleid in Opava 'en het Instituut voor Wiskunde in Opava. Op de Silezische universiteitscampus bereiden toekomstige academische specialisten zich voor op het professionele of wetenschappelijke leven op het gebied van economie, financiën, marketing, geschiedenis, natuurkunde, wiskunde, literatuur, taal, gastronomie, gezondheidszorg, multimedia en kunst. De faculteiten bieden enkele tientallen bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's aan, die allemaal voldoen aan de normen van het European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS). Lesgeven wordt ondersteund door een netwerk van professionele experts en gastprofessoren.

Faculteit

De School of Business Administration in Karviná (SU SBA) is een van de faculteiten van de Silesian University in Opava, Tsjechië. Moderne gebouwen en faciliteiten van de SU SBA bieden een aangename sfeer voor al haar 2000 studenten en 80 faculteitsleden. De SU SBA biedt 3-jarige bacheloropleidingen, 2-jarige masteropleidingen en een 4-jarig PhD-programma. De studie-majors omvatten bedrijfseconomie en management, bankwezen, sociaal management, openbare economie en administratie, boekhouding en belastingen, hotel- en toerismebeheer en managementinformatica. Om de beste voorwaarden voor studenten te bieden, richt SU SBA zich op onderzoek en wetenschap, samenwerking met bedrijven en internationalisering. De stad Karvina is met zijn 60.000 inwoners een leuke plek om van je tijd te genieten. Het ligt in de nabijheid van de op twee na grootste stad van het land Ostrava, dicht bij de Poolse en Slowaakse grens, evenals bergresorts in het Beskydy-gebergte.

115936_115836_3.jpeg

campus

Slaapzaal

Onze campus biedt het beste van beide werelden, zowel studeren als sociaal leven. Om te studeren kun je profiteren van onze moderne universiteitsbibliotheek en vele studieclubs. Je sociale leven kan rijk zijn dankzij veel verschillende manieren om mensen te ontmoeten en samen van je tijd te genieten. Je kunt op onze campus verschillende sporten beoefenen, of je nu hardloopt, balspelen of naar de sportschool gaat. We hebben zelfs sportcompetities voor competitieve types. Zorg voor een lekkere maaltijd daarna? We hebben je eigen restaurant en studentenbar. Speel graag spellen? Bezoek onze game rooms. En natuurlijk zijn er een aantal mooie en rustige plaatsen voor tijd met vrienden, zowel binnen als buiten.

accommodatie

Studenten kunnen onze tweepersoonskamers huren die volledig zijn ingericht met meubilair, internetaansluiting, kussen en deken (beddengoed is ook beschikbaar en wordt regelmatig vervangen), alleen badhanddoeken worden niet meegeleverd. Elke twee kamers delen een badkamer en toilet. De gedeelde keuken is uitgerust met gerechten, een koelkast, een magnetron en een fornuis. De receptie is 24/7 geopend.

Bibliotheek en computerfaciliteiten

De universiteitsbibliotheek bevindt zich op de campus en is state-of-the-art, met tienduizenden bronnen, veel boeken worden gedigitaliseerd, studenten kunnen leeszaal, internettoegang, multimediacomputerlokaal en multifunctionele kopieermachine gebruiken. Al onze gebouwen en campus zijn bedekt met gratis Wi-Fi-netwerk. Al onze gebouwen hebben ook computerlokalen die op elk moment vrij door onze studenten kunnen worden gebruikt.

115931_115842_10.jpeg

Studeer in Karvina

Een voormalig industriestadje in de prachtige vallei van de Olše en in het noordelijke voorgebergte van de Beskydy. Het ligt 18 km ten oosten van Ostrava, de derde grootste stad in Tsjechië. Een deel van de noordgrens van Karviná is ook de nationale grens met Polen.

Zelfs als het op het eerste gezicht misschien niet zo lijkt, is deze industriële stad ook rijk aan culturele en sociale geschiedenis. De stad heeft meer dan zeven eeuwen lang een gecompliceerde en multidimensionale ontwikkeling doorgemaakt.

In het verleden werd het belang van de stad vooraf bepaald door de strategische ligging op de handelsroute die van Hongarije naar de Baltische gebieden leidt. Hierdoor is de stad het commerciële, economische en culturele centrum van de hele omgeving geworden. De ontdekking van steenkool in de tweede helft van de 18e eeuw was de factor die de volgende ontwikkeling van de stad aanzienlijk beïnvloedde. Ondanks het feit dat onze stad tot de gebieden met een dichte concentratie van industrie behoort, werd het commerciële en toeristische deel de laatste jaren versterkt.

De omgeving van Karvina biedt een verscheidenheid aan plaatsen om te genieten van je leven, zoals de Beskydy en de Jeseníky-bergen met grote bossen, meren Těrlicko en Žermanice voor wat zomersportplezier, winkelcentra in Ostrava en de Stodolní-straat met meer dan 100 bars.

115932_115838_4.jpeg

Locaties

Karvina

Address
Silesian University in Opava
School of Business Administration in Karviná
Univerzitní nám. 1934/3

73340 Karvina, Moravisch-Silezische regio, Tsjechië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden