Metropolitan University Prague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Metropolitan University Praag (MUP) behoort tot de oudste en grootste private universiteiten in de Tsjechische Republiek. De gestage instroom van kandidaten die geïnteresseerd zijn in studeren aan Metropolitan University Praag getuigt van zijn reputatie van een eerste klas onderwijsinstelling. MUP verzorgt onderwijs aan ongeveer 5000 studenten. Sinds haar oprichting in 2001, de universiteit biedt opleidingen op het gebied van internationale territoriale relaties, juridische specialisaties, en de internationale economische betrekkingen in zowel full-time en part-time vormen van onderzoek in het Tsjechisch en het Engels. MUP is actief in Praag en in drie regionale centra in Pilsen, Liberec en Hradec Králové.

Opleidingen en Specialisaties

Metropolitan University Praag verzorgt onderwijs in de bachelor, master en doctoraat programma's. MUP voert ook intensieve cursussen van het Tsjechisch en het Engels als tweede taal in het kader van het Leven Lang Leren Programma.

Scitientific Activiteiten

Metropolitan University Praag blijft haar onderzoek uit te breiden tot de voortdurende toename van de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. MUP biedt een platform voor onderzoekscentra die tal van conferenties en gespecialiseerde seminars per jaar te houden. De onderzoekscentra streven ernaar om de studenten in al hun onderzoeksactiviteiten op te nemen.


De volgende centra werken op MUP: Centre for Middle Eastern Studies (CMES), Instituut voor de rechtsbescherming van de industriële eigendom (UPOPV), Center for Security Studies (C4SS), Ibero-Amerikaanse Centrum (IAC), Centrum voor Studies van de Internationale Economische Betrekkingen (CMEV), het Instituut voor de Media (IPM), etc.

Internationale samenwerking

Met betrekking tot de omvang van de internationale samenwerking, Metropolitan University Praag behoort tot de toonaangevende private universiteiten in de Tsjechische Republiek. MUP vestigde een netwerk van meer dan 180 partneruniversiteiten - in Europa in het kader van het ERASMUS + programma, evenals in Azië, Noord-Afrika, en in de Amerika's - zijn internationale activiteiten uit te voeren.

Locaties

Praag

Address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

100 31 Praag, Praag, Tsjechië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden