Lees de Officiële Beschrijving

Metropolitan University Praag (MUP) behoort tot de oudste en grootste private universiteiten in de Tsjechische Republiek. De gestage instroom van kandidaten die geïnteresseerd zijn in studeren aan Metropolitan University Praag getuigt van zijn reputatie van een eerste klas onderwijsinstelling. MUP verzorgt onderwijs aan ongeveer 5000 studenten. Sinds haar oprichting in 2001, de universiteit biedt opleidingen op het gebied van internationale territoriale relaties, juridische specialisaties, en de internationale economische betrekkingen in zowel full-time en part-time vormen van onderzoek in het Tsjechisch en het Engels. MUP is actief in Praag en in drie regionale centra in Pilsen, Liberec en Hradec Králové.

Opleidingen en Specialisaties

Metropolitan University Praag verzorgt onderwijs in de bachelor, master en doctoraat programma's. MUP voert ook intensieve cursussen van het Tsjechisch en het Engels als tweede taal in het kader van het Leven Lang Leren Programma.

Scitientific Activiteiten

Metropolitan University Praag blijft haar onderzoek uit te breiden tot de voortdurende toename van de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. MUP biedt een platform voor onderzoekscentra die tal van conferenties en gespecialiseerde seminars per jaar te houden. De onderzoekscentra streven ernaar om de studenten in al hun onderzoeksactiviteiten op te nemen.


De volgende centra werken op MUP: Centre for Middle Eastern Studies (CMES), Instituut voor de rechtsbescherming van de industriële eigendom (UPOPV), Center for Security Studies (C4SS), Ibero-Amerikaanse Centrum (IAC), Centrum voor Studies van de Internationale Economische Betrekkingen (CMEV), het Instituut voor de Media (IPM), etc.

Internationale samenwerking

Met betrekking tot de omvang van de internationale samenwerking, Metropolitan University Praag behoort tot de toonaangevende private universiteiten in de Tsjechische Republiek. MUP vestigde een netwerk van meer dan 180 partneruniversiteiten - in Europa in het kader van het ERASMUS + programma, evenals in Azië, Noord-Afrika, en in de Amerika's - zijn internationale activiteiten uit te voeren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Metropolitan University Prague

Tweejarige postdoctorale programma dat de verworven in eerdere studies kennis ontwikkelt en verdiept. Eerdere studies in hetzelfde gebied zijn niet een vereiste. ... [+]

Master in Internationale Betrekkingen en Europese Studies

Het programma biedt studenten de gelegenheid om geavanceerde onderwerpen in de internationale betrekkingen en Europese studies, terwijl honen vaardigheden met betrekking tot het onderzoeken, essay en het schrijven van rapporten, spreken in het openbaar, en communicatie in het Engels te verkennen. Terwijl masterstudenten in het departement IRES komen vaak uit een formele internationale betrekkingen en / of Europese studies achtergrond, de afdeling verwelkomt studenten uit andere disciplines en helpt hen in 'inhaalslag', ervoor te zorgen dat ze op gelijke voet met hun klasgenoten.

Het programma wordt gegeven over twee academische jaar (4 semesters) en wordt afgesloten met een masterproef, onder begeleiding van een van onze faculteit leden. Gedurende deze tijd-periode, de studenten zijn verplicht om alle toegewezen verplichte vakken te nemen en ze hebben de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde gebieden (van hun belang) door het selecteren van de 'vrije keuze' cursussen per semester. ... [-]

Tsjechië Praag
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Metropolitan University Prague

Tweejarige postdoctorale programma dat de verworven in eerdere studies kennis ontwikkelt en verdiept. Eerdere studies in hetzelfde gebied zijn niet een vereiste. ... [+]

Master in Engelstalige Studies

Degree opleiding De masteropleiding in Engelstalige Studies is een tweejarig programma dat de verworven in eerdere studies kennis ontwikkelt en verdiept. Deze interdisciplinaire programma is ontworpen als een vier-semester curriculum. De voertaal is Engels. Programma afgestudeerden Master verwerven expertise in geselecteerde Engelstalige landen. Ze zijn goed geïnformeerd in de internationale betrekkingen, culturele en historische verbindingen en de onderscheidende realiteit van bijzonder Engels-sprekende landen. Ze begrijpen de samenleving van deze landen, alsook hun interne en externe relaties.

Degree afgestudeerden Master's zijn zeer inzetbaar op het gebied van... [-]

Tsjechië Praag
October 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

Prague, Prague, 100 31 CZ
Social Media