Flying Academy, International Flight Training Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EASA en FAA goedgekeurd vliegschool

Flying Academy is een vliegschool die door de FAA (Federal Aviation Administration) en de EASA (European Aviation Safety Agency). hoogste prioriteit De academie is om een ​​veilige omgeving te bieden die aan al haar piloten. Of het nu de basis in Praag, Brno of Miami, Flying Academy zet haar klanten de eerste plaats, omdat de hoogste klanttevredenheid is een van de belangrijkste waarden van de school. Voortdurende innovatie houdt ons voor op de concurrentie niet alleen door de wereldwijde aanwezigheid, maar ook in de technologie.

Vliegende Academy's missie is om professioneel, veiligheid bewuste leden van het cockpitpersoneel die effectief te functioneren en worden goed uitgerust voor de uitdagingen van de werkgelegenheid als een corporate proef- of first officer en oversten van luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld te creëren.

Waarom kiezen voor Flying Academy

EASA Approved Training Organization (CZ / ATO-014)
FAA Goedgekeurd 141 & 61 Flight School
Leer om te vliegen in de Europese Unie en / of in de Verenigde Staten
Vliegopleiding basis in Miami, Florida biedt meer dan 360 dagen vliegen
U kunt de vlucht training te combineren in Europa en in de VS.
12 jaar ervaring met pilotenopleiding in Europa en 30 jaar in de VS
Vliegschool wordt geleid door piloten - u echte ervaring van de piloot te krijgen
Studenten uit landen over de hele wereld
Gratis iPad mini voor onze studenten starten hun professionele stewards en trainingsprogramma

Vliegopleiding ervaring, innovaties

Studenten profiteren van de ervaring Flying Academy en haar instructeurs hebben gedurende vele jaren verzameld. Met 12 jaar ervaring van Flying Academie in Europa en zelfs 30 jaar ervaring opgebouwd in de Miami basis, de academie is in staat om een ​​uitstekende opleiding bieden door middel van ervaren piloten wereldwijd.

Deze real-life piloot ervaring komt tot uiting in de uitzonderlijke opleiding die zeer praktisch georiënteerd en biedt hands-on leerervaringen. Het is het doel van de academie aan een interactieve en gevarieerde leeromgeving te creëren. Wij richten ons sterk op innovaties dus onze studenten hebben de beschikbaarheid van het gebruik van de nieuwste state of the art apparatuur voor de studie: de ATPL vraag bank, Wifi uitgeruste klaslokalen, videomateriaal en zelfs de gratis iPad voor studenten die deelnemen aan de programma's ATPL modulaire, 0 -CPL, alsook 0-ATPL. Veranderingen in de industrie worden onmiddellijk terug te vinden op de curricula om ervoor te zorgen dat alle leermaterialen blijven de huidige en Flying academie blijft de beste opleidingsmogelijkheden te bieden aan haar klanten.

Flying Academy wordt geleid door Airline Pilots. Ze hebben een breed scala aan cursussen die de studenten leidt al manier om hun doel ontwikkeld. Studenten aan Flying Academy hebben de mogelijkheid om programma's te sluiten om hun Private Pilot License krijgen, evenals voegen hun Instrument Rating als het behalen van het Commercial Pilot License in de aanloop naar de Airline Transport Pilot License.

Vliegschool locaties in de VS en Europa

Met bases in de Tsjechische Republiek, evenals Miami, Florida, Flying Academy geeft de studenten de mogelijkheid om de locatie voor hun opleiding uit vele aantrekkelijke opties te kiezen. Flying Academy steunt haar studenten met huisvesting kansen, Visa eisen en nog veel meer.

Flying Academy opent de deur naar Europa! Als student van Flying Academie in één van de Tsjechische Republiek bases hebben de studenten de mogelijkheid om alle landen van Europa (die in de Europese Unie) te bezoeken zonder dat u door middel van een Visa problemen! Parijs, Berlijn, Rome, zelfs Barcelona zijn gemakkelijk bereikbaar met hoppen op een vlucht met een van de vele goedkope Europese luchtvaartmaatschappijen.

Een van de grote voordelen Flying Academy is zijn basis in Miami, Florida. Prachtig uitzicht op Miami door dag en nacht, blauwe luchten, en de prachtige stranden zijn niet de enige voordelen deze basis van Flying Academy te bieden heeft. De Florida klimaat maakt het mogelijk om het hele jaar door te vliegen. Hierdoor kunnen alle studenten om snel te verzamelen hun vlieguren en spring in de zetel van een luchtvaartmaatschappij of zakelijke positie.

Studenten uit landen rondom de wereld

Flying Academy zorgt voor een multiculturele leeromgeving. met studenten uit landen over de hele wereld, zoals Colombia, El Salvador, Brazilië, Roemenië, Saoedi-Arabië, India, de Malediven, en nog veel meer. Dit interculturele competentie helpt studenten comfortabel voelen werken in verschillende landen gedurende hun carrière of het delen van de cockpit van een luchtvaartmaatschappij met een pilot uit een andere cultuur.

Al met al, Flying Academy heeft een enorm pakket aan mogelijkheden te bieden heeft en zullen hun studenten de nodige ondersteuning die nodig is om hun dromen ervan om succesvolle professionele piloten nakomen.

Locaties

Praag

Flying Academy Prague

Address
Flying Academy s.r.o.
Beranových 130
Praha 9 - Letnany 199 05

19905 Praag, Praag, Tsjechië
Telefoonnr.
+420 228 882 444

Brno

Brno–Tuřany Airport

Address
Flying Academy Brno
Airport Brno - Turany
Brno 627 00
Czech Republic

627 00 Brno, Zuid-Moravische regio, Tsjechië
Telefoonnr.
+420 545 521 310

South Miami Heights

Flying Academy Miami

Address
South Miami Heights, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 305-255-8753

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: