Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit

DE FACULTIE VAN DE APOTHEEK WORDT OP 1 JULI 2020 DEEL VAN MASARYK UNIVERSITY IN BRNO.

De op één na oudste universiteit van Tsjechië werd opgericht in 1919. Tot nu toe is het een van de best gerenommeerde centra voor excellentie in onderzoek, onderwijs en studentenondersteuning in Europa.

Aangezien de Faculteit Farmacie tussen 1952 en 1960 voorheen deel uitmaakte van de Masaryk University, wordt het officieel de zesde oudste faculteit van de universiteit.

Pavilion of Pharmacy II

Farmacie studeren in Brno

Afstuderen aan de faculteit Farmacie stelt de studenten in staat om veel meer te doen dan alleen in een apotheek te werken! Studenten na hun afstuderen zijn klaar om zich te specialiseren op het gebied van klinische farmacie, ziekenhuisapotheek, toxicologie, biochemie, microbiologie, onderzoek, academie, industriële apotheek, klinische proeven, regelgevende zaken, farmaco-economie, octrooirecht en vele anderen - het enige dat u hoeft te doen is kiezen .

De standaard Masteropleiding in de farmacie duurt vijf jaar en is gebaseerd op een kredietsysteem. De faculteit is lid van de Associatie van Europese Faculteiten van Farmacie en haar afgestudeerden voldoen aan alle vereisten voor het beroep dat voldoet aan de EU-richtlijn 2005/36 / EG. Daarom is het gemakkelijk om de landen in Europa te verplaatsen na het afstuderen. In de eerste twee jaar herzien en verbreden studenten hun kennis van elementaire natuurlijke en medische onderwerpen tot het niveau dat vereist is voor het begrijpen van specifieke onderwerpen uit het veld van de farmacie. Studenten volgen lezingen, seminars, praktische laboratoriumlessen en nemen deel aan praktische apotheekplaatsingen. Tijdens de volgende jaren van studie werken ze aan hun proefschrift. Het programma wordt afgesloten door het verdedigen van het proefschrift en het afleggen van het laatste staatsexamen. Vervolgens krijgen de studenten de Master degree (afgekort Mgr.).

Afgestudeerden die de Master-graad hebben behaald, kunnen later gaan zitten voor een grondig staatsexamen met een voortgezette verdediging. Na het behalen van hun diploma wordt de graad "Doctor of Pharmacy" (afgekort PharmDr.) Toegekend.

Afgestudeerden kunnen een aanvraag indienen voor postdoctorale studieprogramma's in vijf geaccrediteerde takken van de apotheek. Na het verdedigen van hun proefschrift en het behalen van het laatste staatsexamen behalen ze de doctorsgraad.

Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

Studentenleven in Brno

Iedereen weet dat studies niet alleen gaan over studeren, maar ook over de ervaringen, vriendschap en quality-time doorgebracht op de universiteit. Dus wat doen we om het studentenleven te ondersteunen?

De slaapzaal ligt op slechts een korte loopafstand in een rustige buurt en is gevestigd in het historische gebouw van het culturele erfgoed van Tsjechië - De slaapzaal van de Kaunic. Studenten kunnen kiezen uit verschillende soorten kamers: één, twee of drie. Kamers kost ongeveer 120 € per maand. De slaapzaal is uitgerust met studeerkamer, wasruimte met wasmachines en droger, sauna, tafeltennisruimte, sportveld en omgeven door groen en het nabijgelegen bos.

Kounic's Student Dormitory

De faculteitscampus bestaat uit veel studentenvoorzieningen zoals een grote bibliotheek, studie- en computerlokalen, kantine, kantine, gym, park om te relaxen, dierenklinieken, doktoren zoals huisarts, immunoloog, pneumoloog en gynaecoloog. Daarom concentreren studenten zich niet alleen op de campus, maar ook om te ontspannen en af te spreken.

Om het leven van studenten gemakkelijker te maken, organiseert de Union of Students of Pharmacy veel evenementen, te beginnen met het verwelkomen van de eerstejaars en het helpen rond te reizen, door verschillende activiteiten te organiseren, zoals soft skills-trainingen, volksgezondheidscampagnes, studentenfeesten, faculteitsbal, etc. De Union of Students of Pharmacy maakt deel uit van de European Pharmaceutical Students 'Association en de International Pharmaceutical Students' Federation, die onze studenten in staat stelt om overal ter wereld stage te lopen, Europese en internationale congressen bij te wonen, internationale vrienden en intercultureel bewustzijn op te doen. Veel studenten nemen ook deel aan het Erasmus + -programma en studeren een semester of een heel jaar in het buitenland. Inkomende Erasmus-studenten maken ook de culturele verscheidenheid erg groot, wat bijdraagt aan de geweldige sfeer hier op de campus.

Locaties

Brno

Address
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackeho trida 1946/1
612 42 Brno

612 42 Brno, Zuid-Moravische regio, Tsjechië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: