Central European Management Institute (CEMI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de toekomst van 100% online MBA!

Wie zijn we?

Gelegen in het hart van Europa - de stad Praag , waar de eerste universiteit al in 1348 is opgericht, biedt het Central European Management Institute ( CEMI ) unieke, UK erkende , 100% online MBA-programma's die in het Engels worden gegeven door het team van ervaren universitaire docenten van over de hele wereld. MBA-programma's bij CEMI zijn ontworpen voor de behoeften van internationale studenten en de wereldwijde arbeidsmarkt. Met meer dan 1600 studenten behoort CEMI tot de belangrijkste online aanbieders van MBA- studies in Europa.

Graduation ceremony of our MBA student in Prague

Waarom zou je onze school kiezen?

1. Erkende Britse accreditatie

We hebben de prestigieuze internationale accreditatie van de Britse autoriteit ASIC (Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities). Door te voldoen aan de meest uitdagende criteria voor de kwaliteit van lezingen, docenten en onderwijspraktijken, zijn wij de enige instelling in Centraal-Europa die de hoogste toppositie van ASIC Premier Institution behaalt. Deze accreditatie is geldig tot mei 2022 .

2. Internationaal team van docenten

Je MBA-programma wordt gegeven door ervaren universitaire docenten uit landen als de VS , het VK , Spanje , Italië , Frankrijk , Ierland , Brazilië , Tsjechië - echt wereldwijd kennis delen, vind je niet?

CEMI institute" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/118572_MyPost1.jpg" alt="Some of our MBA tutors at CEMI institute" />

3. Betaalbaar collegegeld, persoonlijke benadering

Ons collegegeld begint bij 3.956 € zonder btw voor het volledige MBA-programma (deze aanbieding is alleen geldig tot 31.12.2019) . Bovendien kun je het collegegeld in maximaal 12 termijnen betalen. Omdat het programma 100% online is, zijn er geen accommodatie- en reiskosten nodig om het programma te voltooien. Studenten buiten de EU betalen geen btw .

Tijdens je hele studie zal je persoonlijke studieadviseur voor al je studiebehoeften zorgen en je door je studie begeleiden - van het opstellen van een studiecontract tot je diploma-uitreiking.

Our premises for part-time MBA students

Hoe profiteer je van onze MBA?

  • 84% van onze afgestudeerden zegt nuttige praktische kennis en vaardigheden te hebben tijdens hun MBA-studie.
  • 74% van onze afgestudeerden profiteerde van de MBA-studies door specifieke problemen en specifieke situaties in hun huidige baan op te lossen.
  • 73% van onze afgestudeerden voelt een concurrentievoordeel en winst op de arbeidsmarkt dankzij een MBA-diploma in vergelijking met mensen die geen MBA-graad hebben.
  • 62% van onze afgestudeerden zegt dat ze een hogere waarde hebben voor het bedrijf waar ze in werken na hun afstuderen met een MBA.
  • 61% van onze afgestudeerden beweren dat de kennis van hun MBA nieuwe kansen voor hun bedrijven biedt.
  • 58% van onze afgestudeerden kreeg een betere baan bij een ander bedrijf of werd gepromoveerd binnen het bedrijf waarin zij feitelijk werkten.
  • 57% van de afgestudeerden zegt dat hun netwerk van professionele contacten is uitgebreid dankzij MBA-onderzoeken.

Dit onderzoek door STEM / MARK-onderzoeksbureau werd uitgevoerd tussen in 2018 op een steekproef van 200 MBA-afgestudeerden van CEMI .

Wat zeggen onze afgestudeerden over hun MBA?

Anastasija Zapletalova, MBA - Consultant verkoop en marketing , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Manager bij Career Development Centre , Universiteit van Amsterdam

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader, ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - zakelijk directeur, Banking University Bratislava

"De docenten waren geweldig, het zijn mensen met echte ervaring die ze aan ons kunnen doorgeven en die niet in boeken te vinden zijn, maar in hun interessante en opwindende ervaringen. De docenten waren absoluut geweldig. Ik voelde dat ze professionals met ervaring waren. Ik denk dat alle docenten zeer gekwalificeerd waren. Het duwde me vooruit op het gebied van strategisch management en controlling. "

MBA graduate Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Klantenservice , ArcelorMittal

"De internationale docenten uit verschillende disciplines, hun conceptie van gegeven problemen en de daaropvolgende toepassing in de dagelijkse praktijk hebben me geleerd om een beter en efficiënter lid van een groot werkend team te zijn . Ik begon heel veel theoretische informatie meteen in de praktijk te gebruiken en dankzij de kennis die ik heb opgedaan, ben ik meer bepalend en kan ik duidelijk doelen definiëren . "

MBA graduate Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Sector Sales Manager , Candy Hoover

“Ik koos voor CEMI voor mijn studies omdat het een uitgebreid e-learning systeem biedt waarmee ik mijn drukke werkschema kon combineren met mijn studies . Ik kan zeggen dat alle docenten met wie ik communiceerde een goede indruk op mij hebben gemaakt dankzij hun professionele en academische kwaliteit . Ik zou zeker aanraden om te studeren aan CEMI . Het was een groot voordeel voor mij en het zal een goede aanwinst zijn voor mijn toekomstige carrière. "

MBA graduate Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Belastingadviseur , HLB-proxy

"Ik was aangenaam verrast met de docenten; Ik vond dat ze streng waren, altijd online , zeer ondersteunend en motiverend , en ik vond vooral hun internationale aanpak leuk . "

MBA graduate Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - commercieel directeur , zakelijke lease

“Ik zie het grootste voordeel van mijn studie in mijn diplomascriptie, waarin ik mezelf wijdde aan het opstellen van een strategie voor de komende twee jaar voor het bedrijf waar ik momenteel werk. Ik zou CEMI zeker aanbevelen aan mijn vrienden en collega's . Ik vind deze ervaring erg nuttig in mijn werk ! ”

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we beantwoorden graag al uw vragen!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika, CEO, CEMI Institute

119688_KeystoneAJ1.png

Locaties

Praag

Address
Mezi Vodami 639/27 143 00
Prague - Modřany

Praag, Praag, Tsjechië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: