Anglo-American University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Anglo-American University

Anglo-American University / Anglo-Americká vysoká škola (hierna AAU) werd opgericht in 1990 en is sindsdien uitgegroeid tot een centrum van wetenschappelijke excellentie, waar studenten uit de hele wereld komen naar academische studie voort te zetten tijdens het verkennen van de stad, het ontmoeten van diversiteit en ontwikkelen van een onafhankelijke stem.

Anglo-American University, gevestigd in de Thurn und Taxis, recht onder de Praagse Burcht in de historische wijk van Praag Malá Strana, is toegewijd aan het verstrekken van een unieke opleiding in het Engels gegeven op basis van de beste Amerikaanse en Britse academische traditie.

AAU heeft studenten moesten uit meer dan zestig landen over de hele wereld. De faculteit is ook internationaal met specialisten opgeleid aan de beste universiteiten in de wereld, zoals Harvard, Yale, Stanford en anderen.

Anglo-American University biedt geaccrediteerde bachelor- en masteropleidingen op de volgende gebieden:

  • Zakelijke Administratie
  • Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen
  • International Relations & Diplomacy
  • Journalistiek
  • John H. Carey II School of Law

Het doel van de universiteit is om studenten met praktische kennis en vaardigheden waarmee ze een baan als toonaangevende persoonlijkheden of specialisten in hun vakgebied te vinden bieden. AAU creëert een interactieve omgeving voor haar studenten in nauwe studiegroepen waar de nadruk op zelfstandig denken, exact redeneren, verfijning van schrijfvaardigheid en praktische en creatieve toepassing van kennis en vaardigheden opgedaan wordt geplaatst. Door zijn multiculturele karakter en intieme omgeving van studies, AAU creëert unieke ruimte voor de kwaliteit van het onderwijs. Op dit moment Anglo-American University heeft meer dan 800 leerlingen.

AAU, een instelling die premie particulier onderwijs is bedoeld voor 25 jaar, kondigt met trots aan dat hij is verhuisd naar de Thurn und Taxis. In overeenstemming met de traditie, wordt de nieuwe campus ligt net in de straat van huidige gebouw AAU's op Letenská 5, Praag 1. Het gebouw, dat is verlaten voor een aantal jaren, is gepasseerd door vele handen in de afgelopen honderd jaar voor het krijgen van een neoklassieke renovatie door de Thurn en Taxis in 1814.

Volgens het ondertekend met de Praagse 1 gemeenteraad twee jaar geleden overeenkomst zal de universiteit een exclusieve huur van het paleis voor de 15 jaar hebben. Studenten zullen lessen starten in de nieuwe campus aan het begin van het tweede semester 2015.The nieuwe pand biedt 17 volledig ingerichte klaslokalen, Studio één Beeldende Kunsten en twee keer de ruimte voor zijn studenten. De studenten kunnen zich verheugen op een gloednieuwe kantine, evenals een moderne student lounge voor het bestuderen en socialiseren. Bovendien zal de vrije ruimte voor buitenschoolse activiteiten en evenementen ter beschikking worden gesteld, en zal zorgen voor meer academische interactie en groei. Alle studenten krijgen toegang tot de aangrenzende Vojanovy tuinen hebben, aandacht voor de exclusiviteit van nieuwe locatie AAU's.

De beslissing om te verhuizen werd gemaakt met het oog op een groeiend aantal studenten huisvesten in een technisch en wetenschappelijk geavanceerde campus. AAU herbergt momenteel studenten uit meer dan 60 landen over de hele wereld en wil hen te voorzien van de meest luxe en moderne campus beschikbaar, terwijl de locatie in het prachtige en historische Mala Strana. AAU heeft het Lazenska campus helemaal links en de faciliteit zal worden verhuurd aan nieuwe huurders, is dit echter volledig onder de hoede van de Ridders van Malta.

Locaties

Praag

Anglo-American University

Address
Anglo-American University, Letenská 5
118 00 Praag, Praag, Tsjechië
Telefoonnr.
+420 257 530 202