Lees de Officiële Beschrijving

Een Amerikaanse universiteit waar de wereld is Uw Campus

Met zijn thuis campus in St. Louis, Missouri, Verenigde Staten, Webster University (www.webster.edu) bestaat uit een actiegerichte wereldwijd netwerk van docenten, medewerkers, studenten en alumni die krachtige banden met elkaar en met hun gemeenschappen rond het smeden globe.

Opgericht in 1915, Webster is een particuliere non-profit universiteit met bijna 20.000 studenten op de campus locaties in Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika en in een robuuste leeromgeving online. De universiteit is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige leerervaringen die studenten transformeren voor wereldburgerschap en individuele excellentie.

Kleine klassen en persoonlijke aandacht zijn de kenmerken van de Webster University ervaring - op locaties over de hele wereld of online. Webster's wereldwijde locaties zijn zo onderscheidend als de regio's die zij dienen en zo divers als de wereld van Webster zelf.

Verdien een Amerikaanse Degree in het hart van Zuid-Oost-Azië

Azië groeit en je krijgt om in het midden van het wanneer je studie in Thailand. Webster University in Thailand aanwezig op twee locaties is, de Cha-Am / Hua Hin campus en Bangkok Academic Center (www.webster.ac.th). Het Cha-Am / Hua Hin campus ligt ongeveer 185 kilometer ten zuiden van Bangkok, waar undergraduate programma's worden aangeboden, terwijl de graduate en selecteer undergraduate programma's worden aangeboden op de Bangkok Academic Center.

Momenteel zijn er bijna 500 studenten op beide locaties in Thailand.

Belangrijkste redenen voor Webster Thailand kiezen

De enige American University in Thailand geaccrediteerd, zowel in de VS en Thailand Study Abroad programma Webster's in de top 2 procent van de 1600 ondervraagde hogescholen en universiteiten in de "America's Best Colleges" 2015 editie van US News & World Report Studenten, docenten en medewerkers hebben een uitzonderlijke mogelijkheden om verbinding te maken met mensen uit de hele wereld Onderscheiden faculteit biedt een evenwicht van de mondiale wetenschap en professionele ervaring om eerste klas, real-world kennis om hun klaslokalen te brengen Onze kleine, zeer interactieve lessen stimuleren van innovatie, samenwerking en zelfexpressie Programma's die de wereldwijde academische uitmuntendheid reflecteren en zijn doelgericht gestructureerd om studenten te helpen slagen in hun leven en in hun loopbaan Meer dan 176.000 alumni vormen een elite wereldwijd netwerk van volbracht en aangesloten burgers, uitgerust om hun huidige carrière verder te ontwikkelen, start een nieuwe carrière of uitbreiden van hun bedrijf om nieuwe markten Learning omgeving die een waardering voor diversiteit en integratie omarmt op basis van ras, huidskleur, geloof, nationaliteit, etniciteit, sekse, gender, seksuele geaardheid, leeftijd, sociaal-economische status, handicap, religie of militaire status

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Webster University Thailand Campus

De Master of Arts in Internationale Betrekkingen van Webster University Thailand is ontworpen om studenten een uitgebreide kennis en kritisch bewustzijn van mondiale vraa ... [+]

De Master of Arts in Internationale Betrekkingen van Webster University Thailand is ontworpen om studenten een uitgebreide kennis en kritisch bewustzijn van mondiale vraagstukken en relevante internationale betrekkingen uitdagingen, allemaal binnen de context van een veranderende wereld cultuur.

In-depth leren, real-life ervaring en kritische analyse maken allemaal deel uit van de dynamische, up-to-date cursus structuur en curriculum. Studenten verkennen van de nieuwste internationale betrekkingen theorieën door middel van case studies en speciale projecten. Docenten met expertise in een reeks van afzonderlijke velden, gastdocenten, en uitstapjes naar internationale organisaties, zodat u te verdiepen in complexe real-world problemen, terwijl het ontdekken van verschillende perspectieven. ... [-]

Thailand Bangkok
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Webster University Thailand