Lees de Officiële Beschrijving

Met de steeds toenemende rol van de globalisering in de huidige maatschappij, Silpakorn universiteit richtte de International College in 2003 tot hoogwaardige programma's uitgevoerd in het Engels aan te bieden.

Groei SUIC

De faculteit begon met slechts 30 leerlingen, op een Bachelor of Business Administration Double Degree in Hotel Management met de Vatel Group uit Frankrijk. In 2004 werd een Double Degree met Birmingham City University, UK werd geïntroduceerd in Digitale Communicatie Design, samen met een MBA Double Degree in Hotel en Toerisme Management via Vatel. In 2009 een MBA in International Business gelanceerd die ook een werk studiereis naar Sydney, Australië, georganiseerd door de University of Technology, Sydney.

In 2010 de internationale faculteit in populariteit gegroeid en het aantal studenten gestegen tot meer dan 500. Als onderdeel van deze groei SUIC zijn capaciteit door uitbreiding naar nieuwe en grotere installaties. Allereerst SUIC nam extra ruimte in het kabinet van de president gebouw in Talingchan, Bangkok om deze groeiende vraag te voldoen. Een nieuw restaurant werd ook opgericht in de buurt van de campus voor het programma Hotel Management, terwijl de afdeling Digital Communication Design werd verplaatst naar een gloednieuwe state of the art faciliteit in de CAT Telecom gebouw, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak, Bangkok.

De industrie heeft de kwaliteit en de sterkte van SUIC studenten erkend, terwijl ook het waarderen van de effectieve aard van de leerplannen en de levering. Het is dan ook de bedoeling van het college te blijven leveren professionele programma's en uit te breiden deze in de nabije toekomst. Ook is het doel SUIC's om nauwer met scholen, overheidsinstellingen en het bedrijfsleven werken door het leveren van diverse trainingen.

SUIC's Mission:

  • Om professionele afgestudeerden, die hun kennis en moraal kunnen toepassen door het effectief werken in een internationale omgeving te produceren.
  • Om voortdurend ontwikkelen van academische vaardigheden in onderzoek en onderwijs.
  • Om een ​​leider in het beschermen van de nationale kunst en culturen. Het verstrekken van beroepsopleidingen diensten: - Om een ​​centrum van onderwijs in Azië.
Opleidingen te volgen in:
Engels

BBA Hotel Management Alumni Interview

SUIC Bachelor Programs - Morning Talk