Sasin Graduate Institute of Business Administration

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de vroege jaren 1980, het vinden van een gerenommeerde MBA-programma in Zuidoost-Azië was een uitdaging. Het creëren van een was nog moeilijker!

In de overtuiging dat het van essentieel belang was om de samenwerking van ten minste een belangrijke MBA programma uit het Westen, oprichter en huidige directeur van Sasin veilig, professor Toemsakdi Krishnamra stuurde een team op een missie naar de Verenigde Staten om de onderhandelingen met enkele van de top Amerikaanse bedrijf beginnen scholen.

In wat nu een model voor de oprichting van andere internationale B-School-programma's over de hele wereld, Chulalongkorn Universiteit een partnerschap aangegaan met de Kellogg School of Management, Northwestern University en de Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania, twee van de meest vooraanstaande business schools in de Verenigde Staten.

Gezamenlijk hebben zij Sasin door een wijziging van Kellogg's en academische curriculum regelgeving en door het verlenen van toestemming om Kellogg en Wharton faculteit les te geven op Sasin, een model dat inmiddels herhaald door Kellogg, Wharton en andere vooraanstaande business schools over de hele wereld.

Locaties

Bangkok

Address
Sasin Graduate Institute of Business Administration,
Sasa Patasala Building,
Soi Chula 12,Phyathai Road,

10330 Bangkok, Thailand

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited