Mahasarakham University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MSU in één oogopslag

  • MSU is een uitgebreide universiteit, bestaande uit 17 faculteiten, 2 hogescholen, 1 school en 1 instelling.
  • MSU heeft 2 campussen
  • MSU biedt 177 opleidingen: 87 bacheloropleidingen, 57 masteropleidingen en 33 doctoraatsopleidingen.
  • In 2016 heeft MSU 1.268 academische medewerkers en 2.316 ondersteunende medewerkers.
  • In 2016 zijn er 40.759 studenten aan MSU, waaronder 49 diplomastudenten (0,12%), 37.644 bachelorstudenten (92,36%), 2.206 masterstudenten (5,41%) en 860 doctoraatsstudenten (2,11%).
  • In 2016 heeft MSU 123 internationale studenten ingeschreven uit Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Laos, Pakistan, Zuid-Korea, Soedan, Taiwan, het VK, de VS en Vietnam.
  • MSU herbergt meer dan 30 belangrijke eenheden van maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt onderwijs.
  • In 2016 heeft MSU 148 projecten voor maatschappelijke betrokkenheid uitgevoerd met een totaal budget van 11.570.000 THB), en nog veel meer om in de daaropvolgende jaren te starten.
  • In 2016 heeft MSU 166 verschillende onderzoeksprojecten uitgevoerd met een totaal budget van 46.800.628 THB.

Mahasarakham University (MSU), opgericht in 1967, is een openbare en progressieve universiteit in het hart van het noordoosten van Thailand. Het staat bekend als het Centre of Education en biedt een panorama van wereldklasse met een milieuvriendelijker bestaan en duurzame projecten. MSU heeft een lange en trotse traditie van excellentie op academisch en wetenschappelijk gebied. Als een onderwijsinstelling erkent MSU een inherente verplichting om de wereld van de wetenschap, haar studenten en alumni, de beroepen en de maatschappij te dienen.

MSU wordt beschouwd als een van de beste uitgebreide universiteiten in Thailand. Van vele gerenommeerde universiteiten in Azië, met name in ASEAN, heeft MSU bewezen een instelling te zijn die haar studenten tal van goed ontvangen diploma's heeft gegeven. Als een uitgebreide openbare universiteit biedt MSU in totaal 177 bachelor- en postdoctorale programma's, waaronder 87 bachelor-, 57 master- en 33 doctoraatsprogramma's op het gebied van gezondheidswetenschappen, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en wetenschappen en technologie. Van deze brede graden biedt MSU ook internationale programma's met Engels als instructiemedium bestaande uit 4 bachelor-, 1 master- en 2 doctoraatsopleidingen, namelijk Bachelor of Business Administration (International Business), Bachelor of Accountancy, Bachelor of Arts ( International Tourism Management), Bachelor of Arts-programma in het Engels voor internationale communicatie, Master of Science (paleontologie), Doctor of Philosophy (Palaeontology) en Doctor of Philosophy (Food Technology).

MSU heeft momenteel (vanaf 2017) 17 faculteiten, 2 hogescholen, 1 school en 1 instelling als volgt: College of Music, College of Politics and Governance, Faculty of Cultural Science, Faculty of Education, Faculty of Fine and Applied Arts, Faculty Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Faculteit Toerisme en Hotelmanagement, Mahasarakham Business School, Faculteit Geneeskunde, Faculteit Verpleegkunde, Faculteit Farmacie, Faculteit Volksgezondheid, Faculteit Diergeneeskunde en Dierwetenschappen, Faculteit Architectuur, Urban Design en Creative Arts, Faculteit Ingenieurswetenschappen, Faculteit Milieu en Resource Studies, Faculteit Informatica, Faculteit Wetenschappen, Faculteit Technologie en Walai Rukhavej Research Institute.

MSU heeft meer dan 3.584 mensen in dienst. Hiervan zijn 1.268 academisch onderwijzend personeel en 2.316 zijn universitair administratief en ondersteunend personeel. De totale scholastische inschrijving bij MSU in het academische jaar 2017 klom naar 41.000 studenten.

119074_pexels-photo-1543895.jpeg

MSU wordt beschouwd als een van de toonaangevende universiteiten in Thailand en heeft een snelgroeiende, van wereldklasse erkende universiteit beschouwd. MSU is de enige Thaise universiteit die M.Sc. en Ph.D. in paleontologie en BA in Khmer-taal. MSU is de eerste universiteit in het noordoosten van Thailand die een Bachelor of Arts-programma aanbiedt in Accounting en de tweede die een Ph.D. cursus over hetzelfde onderwerp. MSU is de eerste universiteit in het land die een faculteit voor culturele wetenschappen opricht. MSU is de eerste Thaise universiteit die deelneemt aan het Microsoft Regional Campus IT-programma. Bovendien is de faculteit Onderwijs, het vlaggenschip van MSU, door het National Education Office uitgeroepen tot de beste onderwijsfaculteit van Thailand. MSU richtte American Corner en een nieuw ASEAN Studies Center op in de Faculteit Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen. Bovendien heeft MSU het eerste natuurlijke medicinale paddenstoelmuseum in Thailand en Azië genaamd Natural Medicinal Mushroom Museum, opgericht als het leercentrum voor de uitbreiding en verspreiding van de kennis over natuurlijke medicinale paddenstoelen.

MSU's World Class-kwaliteit is duidelijk gemaakt volgens een aantal internationale organisaties, waaronder URAP, QS Asian University Ranking, SCImago Institutions Ranking (SIR) World Report, UI GreenMetric World Universities Ranking, Webrometric, 4icu Web Populariteit Ranking en Alexa Web Ranking . Dit succes houdt in dat MSU in de nabije toekomst zijn uitstekende erkenning op nationaal niveau en wereldwijd zal vestigen.119077_pexels-photo-256262.jpeg

MSU wordt algemeen erkend en staat hoog aangeschreven voor de voortreffelijkheid van zijn onderwijs en onderzoek, zijn mooie en moderne campussen, zijn toewijding aan de gemeenschap en de kwaliteit van zijn afgestudeerden. MSU heeft 5 sterren gekregen voor lesgeven, voorzieningen en betrokkenheid bij de QS Stars Rating. Dit maakt duidelijk dat MSU geavanceerde faciliteiten en een internationaal gerenommeerde onderwijsfaculteit heeft, evenals regionale en maatschappelijke betrokkenheid. Bovendien is MSU gerangschikt in de UI GreenMetric World University Ranking, waaruit blijkt dat het zich inzet voor de campagne "Green University" en voor het welzijn van zowel mens als milieu. MSU probeert ook de toegankelijkheid van hun online publicaties te bevorderen en is gerangschikt in de Webometrics Ranking. MSU zal doorgaan met haar plan voor academische verrijking en streeft ernaar nauwe banden met onze partners en nabijgelegen gemeenschappen te onderhouden via onze 'Community of Scholars'.

Elk jaar zijn er een aantal kaliberonderzoekers en gastprofessoren uit zowel overheids- als niet-gouvernementele afdelingen over de hele wereld die MSU bezoeken om gezamenlijke onderzoeksprojecten uit te voeren op dergelijke gebieden die zelden ergens anders of anders dan in andere delen van de wereld worden gevonden; bijvoorbeeld in het Palaeontological Research and Education Centre, Walai Rukhavej Botanical Research Institute, Northeastern Leaf-inscription Conservation Centre en Natural Medicinal Mushroom Museum.

Als een instelling voor hoger onderwijs in de 21ste eeuw beseft MSU dat we niet langer de grens kunnen trekken bij de conventionele missies van onderwijs en onderzoek, maar ook de missie moeten omarmen om kennis over te dragen aan gemeenschappen. MSU is ervan overtuigd dat door de deelname aan gemeenschappen te verbreden, de universiteit kan helpen waarden te creëren en toe te voegen en de capaciteiten van een breed scala aan mensen, waaronder onderzoekers van wereldklasse, lokale onderzoekers, MSU-personeel, MSU-studenten, gemeenschappen en lokale mensen, te verbeteren. Daarom leidt MSU's sterke prestaties op academisch en engagementniveau ertoe dat de universiteit een professional is in de onderwijswereld en gelooft dat een universiteit van wereldklasse niet alleen in staat moet zijn om onderzoek op internationaal niveau te produceren en te publiceren, maar ook in staat moet zijn om grassroots te ontwikkelen en te verbeteren in de samenleving.

119076_pexels-photo-1059116.jpeg

MSU is sterk bepaald en gericht op het verkrijgen van verdere internationale erkenning.

Om de academische samenwerking met haar buitenlandse partnerinstellingen te vergemakkelijken, heeft MSU memoranda van overeenstemming ondertekend met meer dan honderdvijftig instellingen in achtentwintig landen, namelijk Australië, België, Brunei, Cambodja, Canada, China, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Nederland, Nieuw-Zeeland, Pakistan, Filippijnen, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam.

Op weg naar de betere toekomst in een stadium van wereldklasse, heeft MSU haar nauwe samenwerking met haar medewerkers wereldwijd voortgezet via een aantal academische activiteiten die gezamenlijk zijn uitgevoerd; bijvoorbeeld de joint degree-programma's tussen MSU en partneruniversiteiten, waaronder Groupe Sup De Co Montpellier Business School (Frankrijk), Hue University (Vietnam), Guangxi University for Nationalities (China) en Nanjing Audit University (China).

Bovendien zijn onderzoekers van MSU als onderzoeksgerichte onderzoeksinstelling betrokken bij studies van wereldwijde betekenis. Ze benadrukken interdisciplinaire benaderingen vanuit de wetenschappen, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. MSU ondersteunt haar onderzoeksgemeenschap volledig om leren te bevorderen door de creatieve interactie van onderwijs en onderzoek van de hoogste kwaliteit. MSU werkt met name samen met lokale, regionale, nationale en internationale leden van de onderzoeksgemeenschap om excellentie in onderzoek te bevorderen en te beheersen (peer-reviewed, hoog kaliber, met nationale en internationale erkenning). Speciale nadruk ligt op interdisciplinair onderzoek met samenwerking tussen een aantal afdelingen, programma's, disciplines, centra en instituten en de betrokkenheid van studenten (zowel afgestudeerd als niet-gegradueerden) bij onderzoek en projecten.119078_people-coffee-notes-tea.jpg

MSU onderneemt vele projecten die verband houden met de ontwikkeling van studenten om de mobiliteit van studenten te vergroten en academische kennis in de hele regio te verspreiden. In 2015 ondernam MSU 126 projecten voor studentenontwikkeling met een totaal budget van 5.958.740 Baht en voerde het meer dan 760 onderzoeksprojecten uit met een totaal onderzoeksbudget van interne en externe fondsen van 94.435.305 Baht.

Nu en in de toekomst streeft MSU ernaar om onderzoek dat essentieel, opwindend en verantwoordelijk is, te blijven ondersteunen en tegelijkertijd te proberen ervoor te zorgen dat onze faculteiten fundamentele onderzoeksprincipes respecteren, terwijl ze ernaar streven een nieuw wetenschappelijk tijdperk te openen met baanbrekend onderzoek.

MSU bezit de nationale patenten van gerenommeerd en kwaliteitsonderzoek en een groeiend aantal patenten op geavanceerde gebieden zoals nanotechnologie, biotech, engineering en zijde-innovatie. Daarom wordt aangenomen dat MSU zou kunnen werken aan het verbeteren van de onderzoekskwaliteit en -output, waardoor MSU binnenkort een van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in het land en de regio wordt.

In dit verband ondersteunt MSU ook samenwerkingsverbanden tussen universiteiten en bedrijven op het gebied van onderwijs, onderzoek en technologieoverdracht, met een sterke focus op het helpen van de gemeenschapsgebaseerde onderneming om een technologische voorsprong op hun concurrentie te krijgen. Het Universitair-Samenwerkingscentrum van de MSU (UIC), gefinancierd door de Commissie voor Hoger Onderwijs van Thailand en het National Office of Science and Technology Development Agency (NSTDA), biedt links tussen MSU-studenten, personeel, onderzoekers, overheidsdiensten, particuliere ondernemingen en andere onderwijsinstellingen voor het onderzoek en de ontwikkeling van innovatie of producten door het gebruik van de best beschikbare technologische en onderzoeksresource.

Onder het motto "Publieke toewijding is een deugd van de geleerde", streeft MSU ernaar om haar toekomstige studenten en potentiële partners hoogwaardige programma's te bieden, waarvan de opgedane kennis sterke relaties tussen gemeenschappen en geschoolde individuen mogelijk maakt. MSU heeft de voordelen van lokaal gelegen zijn gerealiseerd en streeft naar internationale erkenning om de wijsheid van de lokale bevolking en, belangrijker, het kaliber van zijn studenten en medewerkers als gekwalificeerde onderzoekers te vergroten.

Locaties

Kham Riang

Address
Khamriang Sub-District,
Kantarawichai District

44150 Kham Riang, Maha Sarakham, Thailand

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: