University Of Dodoma

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VESTIGING:

De Universiteit van Dodoma is formeel opgericht in maart 2007 na de ondertekening van het handvest door de president van de Verenigde Republiek van Tanzania. De eerste academische programma's begonnen in september 2007.

De universiteit is ontworpen op een campus college modus die elk semi-autonoom zijn. In de structuur heeft de universiteit zes hogescholen. Dit zijn:

  1. College van Onderwijs
  2. Hogeschool voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen
  3. College van Informatica en Virtueel Onderwijs
  4. Hogeschool voor Natuurwetenschappen en Wiskunde
  5. College of Health and Allied Sciences
  6. College of Earth Sciences
  7. College van Bedrijfswetenschappen en Recht

UDOM startte aanvankelijk met vier scholen, namelijk onderwijs, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en informatica. Momenteel zijn zes hogescholen operationeel. Dit zijn de universiteit van het onderwijs, hogeschool voor geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, hogeschool voor informatica en virtuele opvoeding, universiteitswetenschappen, natuurwetenschappen en wiskundige wetenschappen en het college van gezondheidswetenschappen.

58082_58043_udom.jpg

DOEL:

Het doel is om de bijdrage van het hoger onderwijs te vergroten in het bereiken van economische groei van Tanzania, vermindering van armoede en verbeterd sociaal welzijn van Tanzaniërs door middel van meer toegang tot hoger onderwijs, technologische innovatie, generatie en toepassing van kennis.

VISIE:

De visie van de universiteit is een centrum van excellentie die waardevolle training, onderzoek en openbare diensten biedt.

MISSIE:

De missie van de universiteit is om een ​​breed, gendergevoelig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor een breed segment van de bevolking te bieden door middel van onderwijs, onderzoek en publieke diensten op het gebied van onderwijs, gezondheid en verbonden wetenschappen, natuurwetenschappen, aardwetenschappen, informatica en communicatietechnologie , bedrijfswetenschappen, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

DOELEN:

Het brede doel van het oprichten van UDOM is het creëren van kennis in Tanzania, waar de kennis van de ene generatie naar de andere wordt overgebracht, een plaats waar door middel van relevante onderwijs- en leerprocessen menselijk kapitaal wordt opgebouwd met kennis en vaardigheden voor de economische ontwikkeling van Tanzania. Door middel van relevant onderzoek worden de grenzen van kennis geavanceerd en oplossingen voor het lijden van de mensen.

Locaties

Zanzibar City

Address
University of Dodoma
Zanzibar City, Stedelijke / Westelijke regio Zanzibar, Tanzania

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: