Lees de Officiële Beschrijving

Toen de katholieke bisschoppen van Tanzania besloten om de dienstverlening van de kerk uit te breiden tot het aanbieden van hoger onderwijs, voorzien ze van een opleiding die academische en professionele vaardigheden zou geven, evenals de waarden van burger- en sociaal leren, zoals het verwerven van nationale identiteit, culturele normen , Politieke groei en verantwoordelijk burgerschap. Zo is de visie van de kerk holistische ontwikkeling van een mens en respect voor de menselijke waardigheid.

Als u een hoog academisch potentieel hebt en u op zoek bent naar een afgestudeerde universiteit met een internationale ethos en een levendige gemeenschap, dan is de St. Augustine Universiteit van Tanzania de ideale keuze voor u.

De universiteit heeft veel speciale kenmerken die erin bijdragen om het een onderscheidend karakter te geven:

  • Met ongeveer 7.037 studenten, 28 lezingsteaters en het Mario Mgulunde Learning Resource Center garandeert de universiteit dat haar leden de leerfaciliteiten kunnen delen in een intieme en vriendelijke gemeenschapssfeer.
  • St Augustine University heeft het grootste deel van ervaren en zeer toegewijde leden van academisch en administratief personeel voor de omvang van haar studenten.
  • Mannen en vrouwen komen naar de St Augustine University of Tanzania van over de hele wereld en uit een breed scala aan achtergronden, en er is een goede mix van studenten op een- of twee- of drie- of vier jaar onderwijskursussen en degenen die onderzoek verrichten graden.
  • Studenten van SAUT delen op dezelfde voorwaarden aan leerfaciliteiten. Dit stelt de vrije stroom van kennis en ervaring mogelijk die elke afgestudeerde terecht zou verwachten van een academische gemeenschap als SAUT.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Doelstelling van het programma: Organisatie van het programma Toelatingseisen ... [+]

Doelstelling van het programma:

Organisatie van het programma

Toelatingseisen

[-]
Tanzania Mwanza
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Dit is een tweejarig programma dat gericht is op het produceren van sociale wetenschappers die academisch worden toegewijd en zich inzetten voor het onderzoek van de maat ... [+]

Master in de sociologie

Dit is een tweejarig programma dat gericht is op het produceren van sociale wetenschappers die academisch worden toegewijd en zich inzetten voor het onderzoek van de maatschappij en de sociale wereld. Het programma biedt vier gebieden van specialisaties: Medische Sociologie, Sociologie van Organisaties, Milieu Sociologie, en Landelijke Sociologie.

Toelatingseisen

I) Houders van de Bachelor of Arts in Sociology met eerste klas of tweede hogere divisie. Ii) houders van het diploma diploma in gezondheidszorg, sociaal werk, milieudisciplines en gemeenschapsontwikkeling Iii) houders van een lagere tweede klas of een diploma met een minimum van drie jaar werkervaring in organisaties en of overheid... [-]

Tanzania Mwanza
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Het doel van het MA-linguïstiek-programma is het bevorderen van scholarship en onderzoek in de taalkunde discipline, zowel voor studenten die van plan zijn om verder te g ... [+]

Master in de taalkunde

Doel en doelstellingen van het programma

Bij het bestuderen van talen is het doel van de taalkundige om een ​​taalteorie te bouwen om te verklaren hoe de talen ontstaan, hoe ze zijn ontwikkeld, in welke vorm ze bestaan ​​in het menselijk brein, hoe talen veranderen in de tijd en in de ruimte en hoe ze worden gebruikt Informatie en gevoelens communiceren. Zo'n theorie komt met een grondig inzicht in de structuur van de taal gebaseerd op empirische taalonderzoeken.

Het doel van het MA-linguïstiek-programma is het bevorderen van scholarship en onderzoek in de taalkunde discipline, zowel voor studenten die van plan zijn om verder te gaan met het promotieprogramma in de taalkunde en voor degenen die op zoek zijn naar professioneel werk op een aantal terreinen waarvoor een achtergrond in Taalkunde is vereist. Studenten worden blootgesteld aan de fundamentele concepten in het vak en worden voorzien van een solide basis in taalkundige analyse. ... [-]

Tanzania Mwanza
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

... [+]

inhoud programma

Toelatingseisen

[-]
Tanzania Mwanza
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands