Lees de Officiële Beschrijving

De Institute of Accountancy Arusha biedt een aantal postdoctorale opleidingen in Arusha en Dar es Salaam, Tanzania, via haar strategische partner Coventry University in het Verenigd Koninkrijk.

Het onderwijs door Coventry University samen met het Instituut voor Accountancy Arusha gaat een lange weg in de richting van ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden hebben de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om hun ambities te verwezenlijken. Studenten hebben de best mogelijke ervaring, en studenten van het Instituut voor Accountancy krijgen dezelfde hoge kwaliteit van het onderwijs dat alle Coventry University afgestudeerden ten goede komt.

Het Instituut voor Accountancy Arusha (IAA) heeft drie campussen: de belangrijkste campus is gevestigd in Arusha, een ander is in Dar es Salaam en we hebben ook een campus in Babati. Masters programma's worden aangeboden in Arusha en Dar es Salaam campussen: deze worden aangeboden in de avond aan degenen die werkzaam zijn in de loop van de dag te vergemakkelijken.

IAA Arusha campus is gevestigd in Njiro Hill, op slechts een paar kilometer van Arusha centrum van de stad, en herbergt het hoofdkwartier en de ultra-moderne bibliotheek gebouw, samen met een aantal collegezalen, klasse zalen, klaslokalen en een computer laboratorium, allemaal ontworpen om te verbeteren en ondersteuning van uw leren. Er is een beperkt aantal hostels voor zowel undergraduate en postgraduate studenten moeten zij willen toepassen.

Coventry University heeft een lange traditie als leverancier van het hoger onderwijs. Het kan traceren zijn wortels zover terug als Coventry College of Design in 1843. Vandaag Coventry University is een toekomstgerichte, moderne universiteit met een trotse erfenis als een aanbieder van hoge kwaliteit van het onderwijs en een voorbode van multidisciplinair onderzoek.

De universiteit heeft een academische aanwezigheid regionaal gevestigde, nationaal en internationaal en besteedt veel zorg aan het verstrekken van een ondersteunende omgeving voor al haar studenten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Institute of Accountancy Arusha

Het doel van dit programma is om studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hen te helpen voor te bereiden op een carrière in de financiële sector en de invest ... [+]

De MSc in Finance en Investment is gericht op studenten met kennis en inzicht uit te rusten in de financiering en investeringen aanverwante gebieden. De nadruk van het programma ligt op het interpreteren, evalueren en communiceren van financiële informatie in een verscheidenheid van vormen, met inbegrip van schriftelijke vorm en presentaties (individuele en collectieve). Daarnaast zullen de studenten ook de mogelijkheid om gebieden van de investeringen en risico-management technieken verkennen in de financiële markten.

Het doel van dit programma is om studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hen te helpen voor te bereiden op een carrière in de financiële sector en de investeringen, of om vooruit te helpen en de carrières van degenen die reeds werkzaam zijn in de sector te versnellen bieden.... [-]

Tanzania Arusha Dar es Salaam
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands