Yuan Ze University & College of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom YZU

Yuan Ze University heeft vijf hogescholen, waaronder

 • Beheer
 • Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen
 • Informatics
 • Elektrische en communicatie-engineering
 • bouwkunde

Ons Fuel Cell Centre en communicatieonderzoekscentra zijn gericht op het huisvesten van belangrijke onderzoekscentra in Taiwan en hebben alle middelen en aangeworven talenten geïntegreerd in alle engineering-gerelateerde afdelingen van YZU door ondersteuning van het Top Universities Project.

Times Higher Education- The World University Rankings

 • World University Rankings 2019: 1001
 • Young University Rankings 2018: 201-250e
 • Asia University Rankings 2019: 251-300e
 • Opkomende economieën 2019: 251-300e

QS World University Rankings

 • Universitaire ranglijst 2019 in Azië: 199

Stage mogelijkheden

Als onderdeel van de Philanthropic-programma's van de Far Eastern Group hebben we nauwe relaties opgebouwd met al haar dochterondernemingen om een industriële en academische alliantie te vormen.

Het stageplan voor zowel binnenlandse als internationale studenten kan volledig worden gerealiseerd via een dergelijk netwerk. Op basis van de unieke niche die YZU heeft gecreëerd, bieden we toegevoegde waarde aan studenten en docenten en verwachten we dat we de referentie-universiteit zijn in samenwerking tussen industrie en academie.

Student Awards

 • Stanford Design Challenge 3e plaats "Pillow Fight" van YZU-team, CKfablab 2019
 • 2018 CAD Contest op ICCAD Second Place Dep. Computer Wetenschappen en Bouwkunde
 • 2018 ASIAGRAPH Reallusion Award Beste Directeur Prijs Dep. Informatie communicatie
 • 2018 Moskou International Salon of Industrial Property Gold Medal Dep. Computertechnologie

Slaapzaal

Internationale studenten (graad- en uitwisselingsstudenten) krijgen de prioriteit voor de slaapzaal van YZU. YZU heeft twee slaapzalen op de campus, de 1e en 2e slaapzaal, elk met een slaapzaal voor mannen en vrouwen. Alle internationale studenten worden geregeld naar The 1st Dormitory.

Woongebied

Discovery Plaza is een gebied naast het YZU Fitness Center dat zich in de slaapzaal bevindt. Het herbergt een gevarieerde selectie van cafetaria's, Family Mart-supermarkt (15% ff op alle aankopen), fotokopiecentrum en 24-uurs ATM (FarEastern International Bank en Chunghwa Post). Dit gebied creëert een kleine maar handige woonhub.

Naast het succes van studenten in hun academici, houden we ook een scala aan activiteiten en feesten voor de residentie, zoals het "Broodfestival", Outdoor Dance Parties, Winter Solstice, Kerstvieringen, gratis late-night feest tijdens de middellange termijn week en nog veel meer. De sociale gelegenheden en broederschap / zusterschap zullen je uni-ervaring zeker afronden.

Residential Area

Bibliotheek

De YZU-bibliotheek wordt bekroond met de "Architect Magazine Award" en de "Far East Outstanding Architectural Design Award" en is zeer geliefd bij studenten vanwege de leesvriendelijke omgevingsontwerpen. Het is een bekende attractie op de campus en was ook een populaire opnameplek voor veel drama's, advertenties en muziekvideo's. De bibliotheek heeft meer dan 300.000 collecties en ruime leergebieden die multimedia audiovisuele functies integreren. De bibliotheek biedt ook interbibliotheeksamenwerkingsdiensten, waardoor faculteitsleden en studenten boeken kunnen invoeren en lenen van operationele eenheden en instituten buiten de campus.

Library

Mandarin Chinese Corner en TOCFL Preparation Class

Internationale studenten zijn welkom om in te lopen en te chatten met docenten en lokale studenten. Met verschillende onderwerpen voor elke sessie krijgen internationale studenten meer informatie over de Taiwanese en Chinese cultuur die niet in de lessen wordt gegeven, terwijl ze de luister- en spreekvaardigheid van het Mandarijn verbeteren. YZU heeft ook een gratis voorbereidingscursus Test of Chinese als vreemde taal (TOCFL) voor internationale studenten, die hen vertrouwd kan maken met de structuur van de test, hen tips kan geven om te scoren in TOCFL en hun algehele Mandarijn-Chinese vaardigheden kan versterken.

NU TOEPASSEN --

Aanvraagperiode: 1 maart - 15 april 2020

Locaties

Taoyuan

Address
YZU, Building 7
Taoyuan, Taoyuan stad, Taiwan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: