National Taiwan University International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NTUIC combineert de sterke punten van NTU in verschillende toonaangevende vakken om Engelstalige interdisciplinaire programma's te bieden die aansluiten bij de wereldwijde behoeften en gelijke tred houden met internationale trends.

NTUIC is gebaseerd op het idee om programma's voor meerdere landen en meerdere scholen te maken en bouwt een grenzeloze campus van onderwijsinnovatie om studenten te helpen leren van en een link te leggen met de wereld. NTUIC brengt ook wereldwijd uitstekende professoren en cursussen binnen, terwijl NTU's eersteklas educatieve bronnen met de wereld worden gedeeld. De geavanceerde academische sterke punten van Taiwan kunnen zo intercultureel vruchtbare grond worden voor wereldwijde talenten.

NTUIC brengt ook afdelingen samen die cursussen in het Engels geven om de mogelijkheden van NTU in het hoger onderwijs en de voordelen van Taiwan te vergroten, waardoor wereldwijde impact wordt gecreëerd.

mentatdgt / Pexels

Visie en missie

De oprichting van het International College of National Taiwan University (NTUIC) is een mijlpaal in de promotie van NTU voor internationaal onderwijs.

NTUIC richt zich op het concept van drie "BEIDE", dat zijn

  • Breng andere talenten hierheen
  • Breng onze talenten naar huis
  • Wees uitstekend. Denk aan de mensheid

De laatste BEIDE zal worden bereikt door het creëren van een open leeromgeving van hoge kwaliteit waarin studenten excellentie zoeken met het oog op de mensheid, het opbouwen van een sterke mentaliteit en een globale visie.

Wat we doen

NTUIC wordt een "wereldwijd integratieplatform" en "coördinator" bij NTU, gewijd aan het creëren van een geglobaliseerde leeromgeving voor elke afdeling.

NTUIC zal geleidelijk Engelstalige masterprogramma's uitrollen op gebieden zoals mondiale landbouwtechnologie en genomische wetenschap, rampenpreventie en schadebeperking, en slimme geneeskunde en digitale gezondheidszorg over de concepten van menselijkheid, transnationale wederzijdse hulp en het bereiken van excellentie.

De programma's stellen de campus van NTU open voor studenten wereldwijd. NTUIC kan zo de uitstekende R&D en academische capaciteiten van Taiwan aan de wereld wijden. Tegelijkertijd willen de programma's talenten in Taiwan behouden door de wereldberoemde academische sterke punten van NTU te integreren. Een voorbeeld van de programma's is het masterprogramma in Global Agriculture Technology en Genomic Science, dat in 2019 aanvragen van internationale studenten gaat accepteren.

Met de integratie van de academische sterke punten van NTU, neemt NTUIC niet alleen de verantwoordelijkheid op zich om interdisciplinair O&O en onderwijs te promoten, maar speelt het ook een belangrijke rol bij het op de markt brengen van Taiwan en NTU aan de wereld.

Locaties

Taipei

Address
4F, Liberal Education Classroom Building, No.1, Sec.4 Roosevelt Rd., Taipei 10617, Taiwan
10617 Taipei, Taiwan