National Taiwan University College of Public Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NTU is de # 1 universiteit in Taiwan

National Taiwan University (NTU) is de nummer 1 universiteit in Taiwan, de nummer 20 universiteit in Azië en de nummer 69 in de wereld volgens de 2020 QS University Rankings.

NTU staat aan de top van de natie in termen van zowel breedte van academische velden als volume van programma's, met meer dan 200-opleidingen variërend van de natuurwetenschappen tot de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen. Studenten die studeren aan NTU worden een deel van het rijkste leercentrum van het land en krijgen de kans om een divers en overtreffende trap te volgen. De visie van NTU omvat deskundige kennis en sterke technieken, geleid door onafhankelijk denken en een pioniersgeest.


© National Taiwan University College of Public Health

Waarom Taiwan?

De CPH-campus bevindt zich in het centrum van Taipei. Bovendien is Taiwan geografisch goed gelegen waardoor vele unieke plaatsen in Azië gemakkelijk te bereiken zijn. Het CPH heeft gevestigde veldwerkprogramma's in Azië en Afrika, die inzicht bieden in enkele unieke onderzoeksgebieden.

Taipei wordt beschouwd als een van de veiligste steden ter wereld (Numbeo.com 2017: Taipei op twee na veiligste stad ter wereld) Beroemd om zijn nachtmarkten , lage kosten van levensonderhoud , ecotoerisme en toegang tot meer dan 150 warmwaterbronnen die Taiwan Island biedt een subtropisch noorden en tropisch zuiden. De hogesnelheidstrein en een overvloed aan eersteklas warenhuizen geven u toegang tot al uw behoeften.


© National Taiwan University College of Public Health

programma beschrijving

Het College of Public Health (CPH) van de National Taiwan University heeft onlangs zijn CEPH-accreditatie ontvangen, waardoor nieuwe mogelijkheden worden geopend voor studenten om een MS of Ph.D. te behalen. in Global Health. NTU is uniek gelegen in het hart van Azië met gevestigde praktijkmogelijkheden in Azië en Afrika.

CPH zet zich in om een interessante en tot nadenken stemmende academische ervaring te bieden en studenten voor te bereiden met de nodige vaardigheden en kennis die van toepassing zijn op kritieke gezondheidsproblemen wereldwijd. Het programma zal je voorzien van de methodologie en vaardigheden om je carrière een vliegende start te geven in een wereldwijde gezondheidscontext of om te helpen voortbouwen op je huidige vaardigheden. We willen studenten voorbereiden om onafhankelijke onderzoekers te worden in academische en niet-academische onderzoeksinstellingen en leggen de nadruk op bijdragen aan theorie en basiswetenschappen.

Vereiste leerdoelen en competenties

 • Leg de geschiedenis, filosofie en waarden van de volksgezondheid uit
 • Identificeer de kernfuncties van volksgezondheid en de 10 essentiële diensten
 • Verklaar de rol van kwantitatieve en kwalitatieve methoden en wetenschappen bij het beschrijven en beoordelen van de gezondheid van een bevolking
 • Maak een lijst van de belangrijkste gevallen en trends van morbiditeit en mortaliteit in de gemeenschap die relevant zijn voor het programma
 • Bespreek de wetenschap van primaire, secundaire en tertiaire preventie in de volksgezondheid, inclusief gezondheidsbevordering, screening, enz.
 • Leg uit hoe belangrijk bewijs is om vooruitgang te boeken
 • Verklaar de effecten van omgevingsfactoren op de gezondheid van een bevolking
 • Leg biologische en genetische factoren uit die van invloed zijn op de gezondheid van een bevolking
 • Verklaar gedrags- en psychologische factoren die de gezondheid van een bevolking beïnvloeden
 • Leg de sociale, politieke en economische determinanten van gezondheid uit en hoe deze bijdragen aan de volksgezondheid en ongelijkheden op gezondheidsgebied
 • Leg uit hoe globalisering de wereldwijde ziektelast beïnvloedt
 • Een ecologisch perspectief uitleggen over de verbanden tussen menselijke gezondheid, diergezondheid en ecosysteemgezondheid (bijv. WHO, One Health-benadering)
 • Analyseer de rollen, relaties en middelen van de entiteiten die de wereldwijde gezondheid beïnvloeden
 • Ethische benaderingen toepassen in wereldwijd gezondheidsonderzoek en -praktijk
 • Pas monitoring- en evaluatietechnieken toe op wereldwijde gezondheidsprogramma's, beleidslijnen en resultaten
 • Stel duurzame en empirisch onderbouwde multisectorale interventies voor, rekening houdend met de sociale gezondheidsdeterminanten die specifiek zijn voor het lokale gebied
 • Ontwerp strategieën voor duurzame ontwikkeling van het personeelsbestand voor omgevingen met beperkte middelen
 • Toon kritische zelfreflectie, culturele nederigheid en voortdurend leren op het gebied van wereldwijde gezondheid

Locaties

Taipei

Address
Room 703, 7th Floor, No. 17 Xuzhou Rd. Zhongzheng District
100025 Taipei, Taiwan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: