Lees de Officiële Beschrijving

WAAROM NATIONALE TAIPEI University of Education?

  • Tops in het basisonderwijs en de lerarenopleiding: sinds 1895, de Nationale Taipei Universiteit van Onderwijs is de bakermat van de opleiding van de lagere school leraren. c
  • Top internationale docenten en wetenschappers uit het buitenland en Taiwan: dit programma nodigt hoogleraren van binnen en National Taiwan University en gerenommeerde wetenschappers uit het buitenland universiteiten.
  • Pionier in het onderwijs hervorming: door het ministerie van Onderwijs toevertrouwd aan projecten zoals Cooperative Learning, Innovation in het Engels lesgeven, en Mobile Learning.
  • Professional Practicum: NTUE heeft van sterke banden met meer dan 100 scholen in Taiwan, met inbegrip van onze eigen NTUE Experimental Elementary School. Deze sterke aansluiting biedt de cruciale hands-on mogelijkheden voor het onderwijs practicum.
  • Beste Faciliteiten: state-of-the-art interactieve leslokalen, case-based onderwijs klaslokalen en gerenoveerd slaapzalen, allemaal in het hart van de hoofdstad Taipei.

Centraal gelegen in Taipei

Onze campus is centraal gelegen in de hoofdstad van Taiwan. Het ligt in de nabijheid van een metrostation en alle belangrijke voorzieningen. De on-campus Chinese-Learning Center (ontvangen duizenden studenten in de afgelopen 5 jaar) biedt een verscheidenheid aan cursussen en middelen voor anderstalige studenten om hun taalvaardigheid te verbeteren. Al met al, zijn wij een van de beste studie bestemmingen voor buitenlandse studenten die graden in Taiwan.

natuenatue
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

National Taipei University of Education

M.Ed. in Leren en Instructie richt zich op leerlinggerichte instructie, leertheorieën en -strategieën, Mobile Learning and Learning Assessment. ... [+]

M.Ed. IN LEREN EN INSTRUCTIES

M.Ed. in Leren en Instructie richt zich op leerlinggerichte instructie, leertheorieën en -strategieën, Mobile Learning and Learning Assessment. Internationale studenten met een bachelordiploma of gelijkwaardig zijn welkom. Alle cursussen worden in het Engels gehouden. Geen TOCFL- of Chinese tests vereist. Wij geloven dat instructie zou moeten zijn zoals het zonnestelsel, waarin de zon centraal staat en de negen planeten eromheen draaien. Evenzo moet in een lerende instelling het leren van studenten centraal staan, en het onderwijs, de beoordeling, de leeromgeving werken overeenkomstig het. Met dit geloof in gedachten, presenteren we aan internationale studenten M. Ed. in leren en instructie.... [-]

Taiwan Taipei
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands