Lees de Officiële Beschrijving

De eerste openbare universiteit opgericht na de economische hausse van Taiwan in de jaren 1980, Nationale Chung Cheng University brak de grond na de Executive Yuan voorbij het plan om de universiteit in 1986 ter ere van de overleden president Chiang Kai-shek te bouwen en om het hoger onderwijs in de Yun-lin, Chia-yi, en Tainan gebieden te ontwikkelen. Het werd officieel opgericht op 1 juli 1989 met Dr. LIN Ching-Jiang is de eerste president van de universiteit. Tijdens de eerste fase van de universiteit werden vijf colleges opgezet: het College of Humanities, het College van Wetenschappen, het College der Sociale Wetenschappen, het College of Engineering, en het College van Bestuur.

Dr CHENG Kuo-Shung, die een looptijd van drie jaar vanaf 21 oktober 1996 tot 21 oktober 1999 diende, was de 2e universiteit president in de geschiedenis van CCU. Tijdens zijn ambtstermijn, het College of Law en het College van Onderwijs werd opgericht in 1998 en 1999, respectievelijk. Al met al, de Universiteit bestaat momenteel uit zeven Colleges bieden 29 bacheloropleidingen, 44 Master programma's, 29 Ph.D. Programma's, 17 in dienst Graduate Programma's. De universiteit heeft meer dan 960 docenten / medewerkers en ongeveer 12.000 studenten.

Als een op onderzoek gerichte universiteit, CCU is bedoeld om studenten te voorzien van de geavanceerde vaardigheden en diepgaande kennis op het gebied van de geesteswetenschappen, wetenschappen, technologie, recht en management. Met de opleiding van liberal arts and sciences, CCU verwacht dat de studenten leren om effectief omgaan met de complexiteit van de uitdagingen van de 21e eeuw.

Voortbouwend op het fundament van de afgelopen 20 jaar, de huidige president, Dr. Fong, Zhang Hua, leidt de universiteit te blijven streven naar academische uitmuntendheid, internationalisering, en actieve interactie met de wereldwijde gemeenschap.

Campus Environment

De campus is gelegen in het centrale deel van Chia-yi County, 15 kilometer van de stad Chia-yi, dat is ongeveer 250 kilometer ten zuiden van Taipei. De campus is gevestigd in een open landschap van 132 hectare op een heuvel, met meer dan 200.000 bomen van verschillende soorten. Op een campus tour, kan men versteld staan ​​van de elegante gebouwen van verschillende bouwstijlen, omgeven door hoge bomen, open groene ruimten en bochtige wegen geflankeerd met bloeiende bomen en struiken bloeien in verschillende seizoenen. De campus zelf is een prachtig park met rust en openheid, en is letterlijk een verademing in vergelijking met de meer stedelijke campussen van Taiwan. Gezien vanaf de onderstaande vlakte, de universiteit lijkt op een prachtig paleis op een heuvel. Ondanks het imago van de universiteit als schijnbaar de uitgesloten ivoren toren, de universiteit is in feite vriendelijk open voor iedereen en bedient de gemeenschap op vele manieren.

De Administration Building in het centrum van de campus is bochtig, Chinese stijl stap-piramide, die als een aarden centraal punt voor de activiteit gebeurt er omheen. Aan de voorzijde van het is een brede bakstenen weg die leidt naar de hoofdingang van de campus. De weg is geblokkeerd voor gemotoriseerd verkeer om te wandelen en fietsen, een van de belangrijkste route voor studenten binnenkomen en verlaten van de campus. Aan de andere kant vindt men elkaar baksteengang omzoomd door bomen en groene ruimten. Dit wandelpad leidt naar de indrukwekkende bakstenen piazza gelegen tegenover de belangrijkste Auditorium de campus's, en opent naar een circulaire water functie die is een veel voorkomende mijlpaal en ontmoetingsplek.

Tegenover het Auditorium is de Library and Information Building, een indrukwekkende, torenhoge landmark van de Universiteit. Het heeft meer dan 891.610 boeken, 7.315 tijdschriften en meer dan 1.212.927 microfilms, microfiches en cd-roms (2010/01/17 bijgewerkt). De Computer Center ondersteunt wetenschappelijk onderzoek, computerondersteund onderwijs, on-line registratie diensten, video-conferenties, lange afstandsonderwijs, en andere multimedia-diensten. De bibliotheek van de Audio-Visuele Center beschikt over de meest recente, high-tech AV-apparatuur. In de hoofdbibliotheek, de zon-overdekte binnenplaats voegt natuurlijk licht om het lezen gebieden. Het is een groot genoegen om te studeren en onderzoek in deze ruime en rustige omgeving.

Het Gymnasium is een van de mooiste en dure constructies in het zuiden van Taiwan. Het heeft twee olympische afmetingen zwembaden (één binnen en één buiten), een rolschaatsbaan, bowlingbanen, en overdekte banen voor basketbal, volleybal en badminton. Daarnaast heeft kamers voor Judo, gewichtheffen en circuit training, indoor klimmen muren, een outdoor Olympische track and field stadion, en natuurlijk, ping-pong faciliteiten. Last but not least, de uitgestrekte campus heeft zelfs een golfbaan met 20 fairways.

De Student Activity Center ligt aan Tranquility Lake. De structuur zelf is zeer uniek met verschillende hoogtes in het interieur. Uit deze vloeren kan men een prachtig uitzicht over de prachtig gewelfde brug over het meer hebben. De begane grond is ruim en grenst aan de ene kant van het meer, op een ander door een van de verschillende cafetaria's in het centrum, en op een ander door een brede trap. Dit gebied is vaak het podium voor diverse studentengroep optredens en activiteiten.

The Lake is een favoriete plek voor bezoekers en leden van de universitaire gemeenschap. Op een zonnige dag zal men gezinnen en kinderen een wandeling langs de stenen paden te vinden. Soon-to-be gehuwde paren, in volle huwelijkskledij, worden vaak gezien poseren voor hun huwelijk portretten. Zwanen, eenden, kwartels, schildpadden en vis van verschillende soorten vormen hun eigen gemeenschap op het meer. Ze maken dit prachtige deel van de campus een aantrekkelijke familie-uitje voor de naburige steden en provincies, maar ook een plek voor romantische wandelingen op het pad rond het meer.

De gebouwen voor de zeven colleges worden afgewisseld in een parkachtige campus, elk met een unieke architectonische stijl symbolisch van haar doel en individualiteit. Ze zijn allemaal huis verschillende rustplaatsen, student run cafés en hofjes.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

National Chung Cheng University

De Master Program in de Pedagogische Leiderschap en Management Development (ELMD) gerund door het college van Onderwijs werd opgericht in 2012 als de eerste geheel-Engels ... [+]

geschiedenis

De Master Program in de Pedagogische Leiderschap en Management Development (ELMD) gerund door het college van Onderwijs werd opgericht in 2012 als de eerste hele-Engels programma in het Nationale Chung Cheng University (CCU), vooral bijgedragen door het wetenschappelijk personeel van het Graduate Institute of Education, het ministerie van volwassenenonderwijs en permanente educatie en het Centrum voor Leraar Onderwijs. In september 2013, het studiejaar 2013/14, 4 buitenlandse studenten begonnen hun studie in ELMD de 1e generatie.

Praktisch, Het programma heeft de volledige steun van de sectoren van het College van Onderwijs en van het Bureau van Internationale Zaken, CCU. Afgezien van deze, hebben we ook een harmonieuze en vriendschappelijke relaties samenwerking met de Taiwan International Fund Samenwerking en Ontwikkeling (Taiwan ICDF) en de Elite Study in Taiwan Office, het inschrijven van getalenteerde studenten uit verschillende landen over de hele wereld; op hetzelfde moment, uitstekende Taiwanese studenten en Chinese studenten, zowel uit China en andere landen, zijn gericht als potentiële academische prospects.... [-]

Taiwan Chiayi City
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

National Chung Cheng University

De International Master Program in Global Finance is een Engels onderwezen programma in het eerste semester van 2015 van start met de belangrijkste focus op de praktische ... [+]

Introductie

De International Master Program in Global Finance is een Engels onderwezen programma in het eerste semester van 2015 van start met de belangrijkste focus op de praktische toepassing van de financiële / accounting / economische theorieën over de wereldwijde financiële markten. Deze opleiding probeert financiële elites met wereldwijde perspectieven en scherp inzicht / begrip in de richting van de werking van de wereldwijde financiële markten te cultiveren.

De belangrijkste thema's van deze masteropleiding zijn onder meer:

Het aangaan van interdisciplinaire samenwerking tussen finance, accounting en economie, en tussen de academische en de industrie. Cultiveren professionele kennis van studenten over de wereldwijde werking van de financiële markten. Het ontwikkelen van cross-begrensd onderzoek / stagemogelijkheden. ... [-]
Taiwan Chiayi City
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
National Chung Cheng University

De master-programma, dat academische opleiding voor studenten gericht op een academische carrière in de elektrotechniek na te streven in het hoger onderwijs of onderzoeki ... [+]

Het Department of Electrical Engineering aan de Nationale Chung Cheng University begon als een afgestudeerde instituut in juli 1990, en de undergraduate-programma werd in 1992 opgericht. De Ph.D. programma en andere undergraduate klasse werden in 1993 en 1999, respectievelijk toegevoegd. Het is een van de beste instituten in Taiwan voor de opvoeding en opleiding van professionals in de elektrotechniek.

De master-programma, dat academische opleiding voor studenten gericht op een academische carrière in de elektrotechniek na te streven in het hoger onderwijs of onderzoekinstellingen, biedt, is op maat gemaakt om de verschillende behoeften van de studenten te garanderen in hun toekomstige wetenschappelijk onderzoek. Met de begeleiding van de adviseurs, zijn studieprogramma's ontworpen om de behoeften van best fit studenten in hun toekomstige onderzoeksrichting.... [-]

Taiwan Chiayi City
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
National Chung Cheng University

De all-Engels Master of Science in Advanced Manufacturing Systems (AMS) bij CCU is een nieuw opgerichte master-programma van College of Engineering en gemaakt door de gez ... [+]

De all-Engels Master of Science in Advanced Manufacturing Systems (AMS) bij CCU is een nieuw opgerichte master-programma van College of Engineering en gemaakt door de gezamenlijke inspanningen tussen de faculteit leden van Dept. Werktuigbouwkunde, Dept. Computer Science en Information Engineering, Dept. Elektrotechniek, Dept. of Communications Engineering, Graduate Institute van de Opto-Mechatronics, en Advanced Institute of Manufacturing met High-tech Innovations (AIM-HI).

Geavanceerde productietechnologie is het fundament van een groot aantal belangrijke industrieën in Taiwan, met inbegrip van elektronica, opto-elektronica, medische biologie, en groene energie geweest, om er maar een paar te noemen. Omdat de campus van CCU in het westen van Taiwan naar de Precision Machinery Technology Corridor is gesloten, zal de AMS-programma een leidende rol bij het bevorderen en het bevorderen van geavanceerde productietechnologieën spelen.... [-]

Taiwan Chiayi City
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands