Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nanhua University ligt in het midden van Taiwan met meer dan 5.600 studenten en 468 academisch personeel. 99% van de faculteit is universitair docent en daarbuiten; 99% van de faculteit heeft een doctoraat. We bieden meer dan 300 cursussen Engels lesgeven en ons onderwijs heeft een internationale focus, met als doel studenten voor te bereiden om wereldburgers te worden die overal ter wereld succesvol kunnen zijn. De universiteit heeft meer dan 800 overzeese studenten uit 22 landen / regeert en meer dan 600 NHU-studenten nemen elk jaar deel aan studentenuitwisselings- en mobiliteitsprogramma's, wat betekent dat NHU een echt wereldwijde universiteit is.

Institute of International & Cross-Strait Affairs is opgericht met het doel internationalisering te bevorderen, academische samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek tussen Nanhua University en internationale en Chinese vastelandscholen te bevorderen, de uitwisseling van leraren / studenten, duale graden, internationale stages en vrijwilligersprogramma's te bevorderen , het vergroten van het internationale concurrentievermogen en de mobiliteit van docenten en studenten, en het beheren van de zaken van internationale studenten (Chinese overzeese studenten, buitenlandse studenten en Chinese studenten op het vasteland). Het bureau helpt internationale studenten zich aan te passen aan het universitaire leven, biedt Chinese taalcursussen en begeleiding en helpt bij het ontwikkelen en aanmoedigen van een vriendelijke, internationale campus.

De universiteit streeft naar actieve integratie van leermiddelen en faciliteert de bevordering van internationale ontwikkeling. Met dit in gedachten zijn de universiteit samen met University of the West (Noord-Amerika), Nan Tien Institute (Australië), Guang Ming College (Filipijnen) en Fo Guang University (Taiwan) samengekomen om het Fo Guang Shan Associated Universities System te vormen met als belangrijkste uitgangspunt 'registreer aan één universiteit - volg cursussen aan vijf universiteiten'. Dit verbindt ook de administratieve eenheden van de universiteit met de wereldwijde middelen van Fo Guang Shan en zorgt voor internationale uitwisseling en studie in het buitenland voor studenten.

Internationale samenwerking

Om de internationale ontwikkeling van de school te bevorderen en het internationale concurrentievermogen van studenten te versterken, werkt de universiteit actief samen met buitenlandse onderzoeksinstellingen en universiteiten om academische partnerschappen te ontwikkelen. Fo Guang Shan heeft meer dan 180 Dharma Propagation Centers over de hele wereld opgezet om op te treden als een internationaal platform en heeft samenwerkingsovereenkomsten getekend met universiteiten over de hele wereld om vriendschappelijke relaties aan te gaan met culturele uitwisselingen, artistieke en academische uitwisselingen, studentenuitwisseling en andere aanverwante zaken .

Wat academische uitwisseling betreft, vertrouwt de universiteit sterk op de principes van gelijkheid en vriendschap om samenwerking in verschillende kwesties te ontwikkelen en uitwisseling van studenten en docenten en studie-uitwisselingen te stimuleren.

Onder deze belangrijke kwestie van internationale samenwerking biedt de universiteit beurzen van hoge kwaliteit en een studentengids om studenten in staat te stellen een van de volgende door het Ministerie van Onderwijs gesponsorde beurzen te verkrijgen: "Study Abroad Exchanges, Financieel Nadelen Studenten studeren in het buitenland Exchanges en Overseas Internship beurzen" en om breng een semester of een volledig academisch jaar door in het buitenland op een van de buitenlandse zusterscholen van de universiteit.

136775_pexels-photo-1438072.jpeg

Cross-Strait-uitwisselingen

Om de grensoverschrijdende samenwerking te versterken, de onderwijskwaliteit te verbeteren en hetzelfde doel van academische interactie te behalen, wil Nanhua University het samenwerkingscontract met overzeese universiteiten en academische instellingen ondertekenen om meer gelegenheid te geven om te communiceren met de universiteiten op het vasteland China. Gebaseerd op gelijkheid van tweezijdige interactie, houdt Nanhua University de activiteiten van academische interactie, onderzoek van lerarenuitwisseling en studeren van studentenuitwisseling. Nanhua University heeft het MOU-contract ondertekend met Nanjing University, Yunnan University, Zhengzhou University en Northwest University, die zijn gecertificeerd met Project 985 en Project 211.

Ondertussen heeft Nanhua University ook de studenten uitgewisseld met deze universiteiten. We verwachten dat het uitwisselen van planning het onderwijs, het onderzoek en de administratie tussen scholen met meerdere straten positief kan verbeteren.

Overseas Learning

Nanhua University, Fo Guang University (Taiwan), University of the West (Amerika), Nan Tien University (Australië) en Fo Guang College (Filipijnen), richtten het eerste internationale United University-systeem op: "Fo Guang Shan United University-systeem", via de kracht van hoger onderwijs netwerk met vier scholen door Fo Guang-systeem. Het biedt ook pluriforme leermiddelen voor studenten als "Registratie van één school en Selectie van vijf scholen". Tegelijkertijd heeft het ook meer dan 100 Fo Guang-bolwerken in vijf continenten voor de studenten van Nanhua University die willen uitwisselen en studeren in het buitenland.

Locaties

Chiayi

Address
Nanhua Road, Dalin Township
600 Chiayi, Chiayi City, Taiwan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden