SLIIT COMPUTING

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Onze taak is om briljante geesten aan te trekken, vooraf de grenzen van de kennis, innovatie en creativiteit te stimuleren en te onderwijzen toekomstige leiders op alle gebieden van het onderwijs en het bedrijfsleven

Zoals erkend door de Universiteit Subsidies Commissie in het kader van de Wet op universiteiten, werd de SLIIT opgericht in 1999 op te voeden en te trainen IT-professionals. In het afgelopen decennium, SLIIT Computing samen met het Sri Lanka Institute of Information Technology (SLIIT) is uitgegroeid tot een van de toonaangevende private Sri Lanka's instellingen van Eminence gewijd aan het dienen van de natie, en daarbuiten.

Inschrijving en Studenten Service

Als u hulp nodig bij de toepassing om te studeren aan SLIIT Computing, behoefte aan meer informatie of vragen over je inschrijving nodig - we zijn hier om te helpen. Neem contact op met afdeling SLIIT Computing Academische Zaken. We zullen u helpen met alles wat je nodig hebt.

Wij geven informatie, advies en begeleiding op scala van onderwerpen: academische, inschrijving, financiële, carrière, extra-curriculaire activiteiten.

Als u alle services, we zijn gelegen op de 13e verdieping van de Metro Campus. We hebben scala van contacten voor uw gemak

Studenten Informatie

Studenten krijgen een student handboek over inschrijving. Studenten worden uitgegeven module informatie in de eerste les sessie voor elke betrokken module leerresultaten bevatten module, lesrooster, literatuurlijsten en eisen inzake beoordeling (taken, evaluatie lengte, hand in regelingen) De coördinator onderhoudt regelmatig contact met de module leiders om de zorgen vlotte beheer van de cursus.

Student Life

Als een SLIIT Computing student, wordt u lid worden van een dynamische, opwindende en diverse gemeenschap, waar je nieuwe mensen zult ontmoeten, een leven lang vaardigheden te ontwikkelen en ondersteuning krijgen om te slagen op de universiteit en daarbuiten.

SLIIT Computing studenten zijn hier voor een reden - en als u een, niet alleen zal je studeren aan de meest eigentijdse en innovatieve instituut, zult u ook eindeloze mogelijkheden om uw merk te maken, deelnemen aan het universitaire leven, geniet van je tijd, en smeden een spannende en dynamische carrière.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC) in 2010 opgericht is de Student Interactive Society dat het hele B.Sc. vertegenwoordigt in Information Technology studentenpopulatie. Dit werd opgericht om de B.Sc. bevorderen in Information Technology opleiding samen met SLIIT aan de industrie met de doelstellingen

Het bevorderen van de B.Sc. in Information Technology opleiding samen met SLIIT aan de industrie. Deel kennis en middelen tussen de studenten en experts in de industrie. Introduceren de nieuwste trends en technologieën in aanverwante gebieden. Geven de nodige soft skills die nodig zijn om met succes het gezicht van de competitieve sfeer in de huidige arbeidsmarkt Het bevorderen en organiseren van culturele en sociale activiteiten.

Locaties

Colombo

SLIIT Computing

Address
No. 371, Duplication Road
Colombo, Westelijke provincie, Sri Lanka
Telefoonnr.
+94 11 7 543600