Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Onze taak is om briljante geesten aan te trekken, vooraf de grenzen van de kennis, innovatie en creativiteit te stimuleren en te onderwijzen toekomstige leiders op alle gebieden van het onderwijs en het bedrijfsleven

Zoals erkend door de Universiteit Subsidies Commissie in het kader van de Wet op universiteiten, werd de SLIIT opgericht in 1999 op te voeden en te trainen IT-professionals. In het afgelopen decennium, SLIIT Computing samen met het Sri Lanka Institute of Information Technology (SLIIT) is uitgegroeid tot een van de toonaangevende private Sri Lanka's instellingen van Eminence gewijd aan het dienen van de natie, en daarbuiten.

Inschrijving en Studenten Service

Als u hulp nodig bij de toepassing om te studeren aan SLIIT Computing, behoefte aan meer informatie of vragen over je inschrijving nodig - we zijn hier om te helpen. Neem contact op met afdeling SLIIT Computing Academische Zaken. We zullen u helpen met alles wat je nodig hebt.

Wij geven informatie, advies en begeleiding op scala van onderwerpen: academische, inschrijving, financiële, carrière, extra-curriculaire activiteiten.

Als u alle services, we zijn gelegen op de 13e verdieping van de Metro Campus. We hebben scala van contacten voor uw gemak

Studenten Informatie

Studenten krijgen een student handboek over inschrijving. Studenten worden uitgegeven module informatie in de eerste les sessie voor elke betrokken module leerresultaten bevatten module, lesrooster, literatuurlijsten en eisen inzake beoordeling (taken, evaluatie lengte, hand in regelingen) De coördinator onderhoudt regelmatig contact met de module leiders om de zorgen vlotte beheer van de cursus.

Student Life

Als een SLIIT Computing student, wordt u lid worden van een dynamische, opwindende en diverse gemeenschap, waar je nieuwe mensen zult ontmoeten, een leven lang vaardigheden te ontwikkelen en ondersteuning krijgen om te slagen op de universiteit en daarbuiten.

SLIIT Computing studenten zijn hier voor een reden - en als u een, niet alleen zal je studeren aan de meest eigentijdse en innovatieve instituut, zult u ook eindeloze mogelijkheden om uw merk te maken, deelnemen aan het universitaire leven, geniet van je tijd, en smeden een spannende en dynamische carrière.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC) in 2010 opgericht is de Student Interactive Society dat het hele B.Sc. vertegenwoordigt in Information Technology studentenpopulatie. Dit werd opgericht om de B.Sc. bevorderen in Information Technology opleiding samen met SLIIT aan de industrie met de doelstellingen

Het bevorderen van de B.Sc. in Information Technology opleiding samen met SLIIT aan de industrie. Deel kennis en middelen tussen de studenten en experts in de industrie. Introduceren de nieuwste trends en technologieën in aanverwante gebieden. Geven de nodige soft skills die nodig zijn om met succes het gezicht van de competitieve sfeer in de huidige arbeidsmarkt Het bevorderen en organiseren van culturele en sociale activiteiten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

SLIIT COMPUTING

De Universiteit van Bedfordshire (UOB) is een moderne, innovatieve universiteit met een erfgoed van de hoogste kwaliteit van het onderwijs al meer dan 100 jaar te gaan. D ... [+]

Overzicht Universiteit van Bedfordshire De Universiteit van Bedfordshire is een moderne, innovatieve universiteit met een erfgoed van de hoogste kwaliteit van het onderwijs terug te gaan meer dan 100 years.This programma wordt uitgereikt door de Universiteit van Bedfordshire - UK in samenwerking met SLIIT Computing.

Deze cursus zal u voorzien van een geavanceerde, brede basis onderwijs voor een carrière in het bedrijfsleven, en zal uw algemene intellectuele competentie te ontwikkelen. Afgestudeerden zullen worden uitgerust voor een carrière in de industrie, de handel of de openbare sector, en u kunt verwachten om snel doorstromen naar hogere niveaus van verantwoordelijkheid.

... [-]
Sri Lanka Colombo
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

SLIIT COMPUTING

Ambitieuze professionals die geïnteresseerd zijn in het Project Management hebben nu de mogelijkheid om een ​​wereldklasse Master's Degree-programma in Project Management ... [+]

Masters Degree in Project Management (Keele University)

Ambitieuze professionals die geïnteresseerd zijn in het Project Management hebben nu de mogelijkheid om een ​​wereldklasse Master's Degree-programma in Project Management aangeboden door Keele University, UK, in Sri Lanka op SLIIT Computing volgen.

Een succesvol project manager balanceert de tegenstrijdige doelstellingen van het gebruik van hulpbronnen, de kwaliteit van het product, de time to market en klanttevredenheid.

De MSc in Project Management is ontworpen om aan de groeiende eisen van de industrie dat de competenties, vaardigheden en kennis die nodig is voor de meeste managementfuncties vandaag omvatten voldoen. De processen zijn hetzelfde over de hele wereld en deze cursus is geschikt voor alle project management disciplines aanleren van de belangrijkste vaardigheden en competenties om de student een echte aanwinst voor elke sector over de hele wereld te maken.... [-]

Sri Lanka Colombo
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands