Lees de Officiële Beschrijving

Tía Tula Spaanse School in Salamanca, Spanje

De perfecte plek om Spaans te leren

omdat Salamanca is de stad met de zuiverste Spaanse en Tía Tula omarmt de essentie van Salamanca Instituto Cervantes geaccrediteerde Centre

Hoge kwaliteit, intieme school in het historische centrum van Salamanca. De meest effectieve manier om Spaans te leren of verbeteren. Beleef de ervaring. En leef het in het Spaans. Makkelijker dan u misschien denkt.

Speciale aanbiedingen nu:

  • 4 voor 3 WEKEN AANBIEDING

Voor elke 4 geregistreerde weken betaalt u slechts 3

  • KORTING VOOR KOMENDE MET VRIENDEN / VERWANTEN

Speciale kortingen als u met uw vrienden of familie

Ook ...

Cursussen via Skyple

Waarom Tía Tula kiezen in Salamanca?

  1. Hoge kwaliteit onderwijs filosofie

Tía Tula is een modern centrum van Spaans leer, die een effectieve methode van het leren van de taal biedt met de best gekwalificeerde leraren in een warme en persoonlijke sfeer.

Wij richten ons op onze studenten. Ons team van professionals zijn zeer toegewijd om aan uw individuele behoeften en te zorgen dat u volledig te integreren in de Spaanse taal en cultuur. Onze doelstelling is niet alleen om je te leren hoe u de taal beheersen, maar dat je een goed begrip van onze gewoonten en tradities te krijgen, Onze manier van denken en leven. De methode die we hebben aangenomen is een uitgebalanceerde combinatie van klassikale oefeningen en buitenschoolse activiteiten:

Het is een intensief programma met behulp van een geavanceerde methode van lesgeven van Spaans. Werkgroepen worden klein gehouden (maximaal 10 studenten) om ervoor te zorgen u het meeste uit uw lessen en deelname van studenten wordt gestimuleerd in de loop te krijgen. U wordt voorzien van alle benodigde lesmateriaal en toegang tot internet, multimedia en audiovisuele ondersteuning. De buitenschoolse activiteiten lopen parallel aan de klas methodologie aan te vullen. Als onderdeel van het programma kunt u genieten van uitstapjes naar de rest van Spanje, genieten van vrije tijd en sport, niet alleen in de stad maar ook op het platteland.

Een persoonlijke touch. We willen uw verblijf onvergetelijk te zijn en te zorgen dat dit wordt bereikt verzorgen wij alle noodzakelijke regelingen en details. Uw accommodatie - we hebben een ervaren en toegewijde persoon wiens taak is om ervoor te zorgen dat uw veiligheid, plezier en leren behoeften wordt voldaan.

  1. Leraren van het hoogste niveau

Onze docenten zijn geselecteerd op basis van academische uitmuntendheid, professionaliteit en ervaring in het onderwijs, om de beste resultaten te garanderen.

Als onderdeel van hun verantwoordelijkheden de leraren van Tía Tula bieden tutorials buiten de klas voor studenten die willen om te vragen over elk aspect van de cursus. Wat meer is, de docenten komen regelmatig bij te houden van de voortgang van hun studenten, omdat ons doel is altijd de beste kwaliteit van het onderwijs.

  1. Locatie

Tía Tula is gelegen in het voetgangersgebied historische centrum van Salamanca: een bevoorrechte en unieke locatie. Het gebied is gevuld met studenten en toeristenAlsmede omringd door historische monumenten van de stad (De kathedralen, het Huis van de Schelpen, het Paleis Anaya, etc), de Pauselijke Universiteit en de faculteiten der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Salamanca: Literatuur, vertaling en Talen. De beroemde historische gevel van de universiteit is een paar meter afstand en de Plaza Mayor minder dan 2 minuten lopen van de Rúa Mayor, een van de belangrijkste straten van het historische centrum en waar we zijn gevestigd.

  1. Faciliteiten

Installaties van de school weerspiegelt ons concept van het onderwijs: slim, aangename, gastvrije en vriendelijke sferen voor kleine groepen (Maximaal 10 studenten). De klaslokalen in de school hebben de charme van klassieke Europese stijl: de kamers zijn ruim, naar buiten gericht en helder, met uitzicht op de historische en monumentale bezienswaardigheden, Met grote ramen en balkons antieke houten vloeren, En al harmonieus gecombineerd met de meest moderne audiovisuele middelen en infrastructuur (een filmzaal om films en documentaires, een computerruimte met verbinding met het internet te kijken, gratis draadloos internet in de hele school, Enz.).

Deze school biedt ook: