Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij La Salle

Hartelijk dank voor uw interesse op onze educatieve aanbod, bestaande uit Degrees, Masters en Postacademisch, Executive Education en cursussen. Programma La Salle zijn gericht op de behoefte van bedrijven en professionals vervullen, met een praktische focus. Ons doel is om de kennis die snel zal worden toegepast op uw dagelijkse werk te delen. De programma's kunnen FACE-TO-FACE worden genomen op de campus in Barcelona, ​​en ook online via onze virtuele campus.

Kies het programma dat het beste bij u past.

Over ons

In de afgelopen drie eeuwen, het enige doel van de La Salle is altijd geweest om up-to-date en consistente onderwijs op alle niveaus. We zijn bijzonder gehecht aan deze gebleven.

Vestigden zich in Spanje voor ongeveer 125 jaar, La Salle haar onderwijsprogramma's ontwikkeld om de behoeften van elke historische periode passen. We lieten onze mark: hoge kwaliteit van het onderwijs dat de hele persoon in plaats van alleen kwantitatieve kennisverwerving prioriteit.

In Catalonië, La Salle is eigenaar van 30 educatieve centra met 23.000 studenten. In Madrid zijn er 17 educatieve centra met 11.300 studenten.

Er zijn 73 universiteiten aangesloten bij IALU - Internationale Vereniging van Universiteiten Lasallian is. In de Verenigde Staten: La Salle Universiteit van Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary's College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi's University of Chicago, Christian Brother Universiteit van Memphis. In Filipijnen; De La Salle Universiteit van Manila, Universiteit van La Salle van Bacolod City. In Israël: Bethleem University. In Latijns-Amerika: Universidad La Salle de Bogotá, Centro Educacional Superior de Canoas-Brasil, Institutos Terciarios de México y de Obregón, Instituto Superior Centroamericano de Guatemala; IUTEMAR La Salle de Caracas, IUTEAGRO de Cojedes; IUTEIN de Guayana. In Europa verzamelen we hogescholen zoals Institut Supérieur Agricole de Bauvais, ISAIP d'Angers, ECAM de Lyon, École Saint-Luc Bruxelles, plus een aantal hogescholen in Afrika en Azië.

Gedurende haar wereldwijde geschiedenis, heeft La Salle zich gecommitteerd om mensen te onderwijzen over de gehele loopbaan, evenals Organisaties 'technologische ontwikkeling te verbeteren. Deze verbintenis brengt een heleboel activiteiten van onderwijs, voorlichting, bemiddeling, overdracht en communicatie, het maken van La Salle in een unieke ondernemende en technologische hub.

In Spanje, zowel La Salle University Colleges (in Barcelona en Madrid) bieden de volgende programma's:

  • doctoraat programma
  • Master's Degrees
  • Degrees Bachelor's
  • International Stages
  • Professional Development Programma (PDP)
  • Executive Education en cursussen
  • corporate Training

Onze Master's Degrees passen bij de behoeften van bedrijven en professionals met een praktische aanpak. Ons doel is om vaardigheden die snel zullen worden toegepast op het dagelijks leven. Door verbreding van ons specialisme gebied of het leren over nieuwe gebieden, onze professionele studenten te bereiken persoonlijke vaardigheden en een hogere flexibiliteit om zich aan te passen aan de technologische en arbeid veranderingen.

Onze Programma's Master's zijn ontworpen voor ervaren professionals met een bachelor diploma, die willen hun vaardigheden te verbeteren in hun gebied, hebben een beter begrip van het bedrijfsleven complexiteit ervan uit nieuwe uitdagingen en de analytische, synthetische, verzoenende, communicatieve en collaboratieve vaardigheden te ontwikkelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans
Catalan

Deze school biedt ook:

MSc

laSalle Barcelona Postgraduate

... [+]

ACCREDITATIES

De doelstellingen van het programma zijn:

[-]
Spanje Barcelona
September 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

laSalle Barcelona Postgraduate

Akoestisch comfort komt naar voren op het gebied van wet- en regelgeving, belichaamd in het milieu controlesysteem en de bouw, maar ook in termen van geluidskwaliteit bed ... [+]

Akoestisch comfort komt naar voren op het gebied van wet- en regelgeving, belichaamd in het milieu controlesysteem en de bouw, maar ook in termen van geluidskwaliteit bedoeld inrichting van ruimtes. de module akoestiek van de ruimte duikt in de verschillende velden van een wetenschappelijke, technische en professionele oogpunt. De module geluidsisolatie en lawaaibeheersing module volledige ruimte akoestiek, het verstrekken van de hulpmiddelen die nodig zijn om een ​​compleet project van de architectonische akoestische instrumenten uit te voeren.

PUBLIEK

Deze postdoctorale cursus is gericht op iedereen die geïnteresseerd is in het leren van de basis van de geluidsisolatie, om projecten te ontwikkelen, problemen, juist pathologieën en metingen van de te identificeren in situ verificatie. Aan al diegenen die willen de wetten die het gedrag van geluid binnen een architectonische ruimte te leren kennen. Om de juiste akoestische behandeling om elke specificatie ontwerpen, het oplossen van problemen als gevolg van slecht ontwerp, leren om de juiste materialen te kiezen en weet hoe je de akoestische kwaliteit van een ruimte te meten.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
5 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Graduate Environmental Acoustics bereidt de deelnemers voor het ontwerpen en implementeren van oplossingen voor de bestrijding van geluidsoverlast. Hoe ruis te onderdr ... [+]

Deze postdoctorale opleiding richt zich op het probleem van de geluidshinder (verkeerslawaai, industrieel lawaai, geluid en trillingen activiteiten) en bestudeer de karakterisering, meet-, controle-, wetgeving en design oplossingen. Tijdens de trainingen op echte cases ontwikkelen van veldmetingen, simulaties of akoestische modellering en laboratoriummetingen. Net als in de rest van MAAM cursussen krijgen de leerlingen om een ​​solide basis van het onderwerp behandeld bestuurd door docenten en groepswerk volgen hebben.

PUBLIEK

Deze postdoctorale cursus is bedoeld voor mensen die:

Wil je verdiepen en uitbreiden van kennis op het gebied van milieu-akoestiek en beheersing van geluidhinder. Wens om het meten van akoestische signalen en trillingen te beheersen. Wil je leren om elke situatie te beoordelen en op te lossen kritische gevallen. De wens om een ​​volledig en een sterke basis op het beheersen van geluidshinder en de huidige stand van de theorieën die de wet- en regelgeving die te meten en te evalueren uitleggen verkrijgen. Ingenieurs en senior technisch architecten en / of. Afgestudeerden in de natuurkunde, scheikunde en Milieu onder anderen. Ervaren professionals. ... [-]
Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
5 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Graduate Smart Grid (Smart Grid) (PXEI) opgericht met als doel het opleiden van professionals die kunnen voldoen aan de eisen van de energiesector in de komende jaren, ... [+]

Het rooster zal steeds intelligenter geworden als gevolg van de invoering van informatietechnologie en communicatie, zoals belichaamd in: - gedistribueerde energieopwekking, dat de traditionele gecentraliseerde generatie aan te vullen, waardoor systemen vereist specifieke afstandsbediening.

Automatische power metingen en automatische omschakeling belastingen. De verdeling automatiserings- en controlesystemen.

De Degree in Smart Grid (Smart Grid) (PXEI) opgericht met als doel om professionals die kunnen voldoen aan de eisen van de energiesector in de komende jaren, die noodzakelijkerwijs domineren de technologieën die betrokken zijn bij de Smart Grid (smart grid) te trainen.

In dit verband heeft de afgestudeerde richt zich op alle fundamentele aspecten van smart grids (Smart Grids), die zijn verdeeld generatie systemen, systemen metering (AMR, AMI, WMA), EMS (Energy Management System) evenals de rol van elektrische voertuigen en de noodzaak voor de smart Grid om het concept van intelligente stad (smart city) te bevorderen. de energiemarkt, aandrijfsystemen planning en de geldende regelgeving zal ook worden aangepakt. ... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
5 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Automatic Control, automatisering en robotica verhoogt de nodige opleiding op het gebied van automatisering, Home Automation en Robotica voor professionals u ... [+]

De Master in Automatic Control, automatisering en robotica roept de nodige opleiding op het gebied van automatisering, Home Automation en Robotica voor professionals uit de industrie hebben de kennis en hulpmiddelen die nodig zijn voor het ontwerpen, implementeren en bewaken van projecten in de sector met de huidige geavanceerde technologieën. Is de toegangspoort tot de vereiste op het gebied van automatisering van industriële en residentiële sector certificaten. Het programma is gericht op de kennis van de belangrijkste processen in de sector van de autonome systemen, zoals automatisering, Home Automation en robotica.

Master innovatief op Europees niveau, omdat het integreert de industriële automatisering en robotica huisvesting benadrukt ook efficiënt programmeren en innovatie van de geïnstalleerde systemen. Gegeven door professionals met bewezen expertise en prestige in de sector, waaronder ENCO, OPERTEK (exclusief distributeur van General Electric), MatrikonOPC, Lonworks of de Spaanse vereniging van Robotics.) Het is een programma op maat van de huidige professionele behoeften van de sector en een aanvulling op alle professionele georiënteerde gebied van de beroepsopleiding. Het gaat om de noodzakelijke en voldoende voor plus afgestudeerden die willen meedoen aan de sector. praktisch Master in drie gangen diploma die afzonderlijk kunnen worden. Wat heb je voor te bereiden? ... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Graduate Certificate in Urban Planning en Management (PGU) biedt de mogelijkheid de theorieën en technieken van ruimtelijke ordening en strategische planning voor duur ... [+]

De Degree in Urban Management and Planning (PGU) Het biedt de mogelijkheid de theorieën en technieken van ruimtelijke ordening en strategische planning voor duurzame lokale en regionale ontwikkeling te verdiepen en meer informatie over de huidige toestand en de regionale wetgeving inzake ruimtelijke ordening, stedenbouw, ruimtelijke ordening en stedelijke discipline te leren.

Stedelijk beheer en planning, en pre onvermijdelijke proces van verstedelijking en de bouw disciplines zijn niet de ingrijpende veranderingen die de samenleving doormaakt in de afgelopen jaren te vervreemden. Deze disciplines deel uitmaken van het grondgebied en ook hun stempel drukken op de samenleving, terwijl evolueren met het. Om dit brede terrein van de actie met succes te bereiken, hebben professionals die speciaal is opgericht.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Graduate Web Analytics vormen een nieuwe professionele kunnen meten en de parameters van een webpagina te analyseren, de resultaten te interpreteren, communiceren en m ... [+]

De Degree in Web Analytics vormen een nieuwe professionele kunnen meten en de parameters van een webpagina te analyseren, de resultaten te interpreteren, communiceren en maatregelen aanbeveelt om het web te verbeteren die van invloed zijn business improvement, evenals het verbeteren van de zichtbaarheid ervan.

PUBLIEK

Input profiel:

Digitale marketing professionals die hun kennis willen verdiepen in deze discipline die hen in staat stelt analisten in bedrijven en organisaties uit te oefenen. technologische fundamentals, inventory gereedschappen, disciplines, etc.: Afgestudeerden in Business, Economie, Statistiek of Marketing die wensen om een ​​grondige kennis van de technische aspecten van digitale analytics verwerven Afgestudeerden in Computer Engineering het management of die een bredere visie van de digitale business, en de praktische toepassing van data-analyse technologie aan te schaffen. Professionals in internet met zorgen in de discipline van het maken van beslissingen op basis van data. Webmasters die willen een web analytics training en kennismaking met marketing die hen in staat stelt om hun loopbaan te ontwikkelen aan te schaffen. ... [-]
Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
18 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

Het doel van de cursus is om consultants te trainen in de implementatie van SAP-oplossingen. Om dit te doen van de basismodules van SAP worden bestudeerd: FI, CO, MM, SD, ... [+]

De afgelopen jaren SAP is bevestigd als prominent als leverancier van software voor het beheer van informatie in verband met business processen van grote en middelgrote ondernemingen leider. La Salle, zich bewust van de noodzaak om SAP consultants te bieden op de arbeidsmarkt, geeft deze Master voor 10 jaar, het bijwerken van de inhoud ervan aan de behoeften van de ondernemingen de inzet van SAP-oplossingen aan te passen.

Het doel van de cursus is om consultants te trainen in de implementatie van SAP-oplossingen. Om dit te doen van de basismodules van SAP worden bestudeerd: FI, CO, MM, SD, PP en HR en vol geval van implantatie wordt uitgevoerd in een onderneming schaal. De markt vraagt ​​steeds vaker, consultants zijn gecertificeerd door SAP. De master omvat de voorbereiding en het onderzoek van de FIN Certification SAP.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Integral Construction Management - Specialty Ontwerp en Structurele Berekening (MGICE) richt zich op de studie van structurele analyse en de toepassing ervan ... [+]

De Master in Integral Construction Management - Specialty Ontwerp en Structurele Berekening (MGICE) Het richt zich op de studie van structurele analyse en de toepassing ervan in project planning, organisatie, implementatie en onderhoud.

Momenteel structuren van gelijk of groter belang dan de traditionele, die het vaakst worden geïmplanteerd in onze constructies ontstaan. Dus technici moeten voortdurend worden bijgewerkt en mag zelfs specifieke professionele erkenning, met een toenemende omvang van de vraag, volgens de eisen van de industrie.

Prefab, voorlopige, ruimtelijke structuren worden bestudeerd, etc. Alle grote complexiteit, maar steeds vaker in onze werkomgeving. Bovendien is het belang van het project management wordt steeds belangrijker om een ​​aantal projecten en uitvoering van de meest specifieke en kostenstructuren bereiken. Het complex onderzoek van het economisch beheer en de duurzaamheid van deze elementen maken ons ontdek meer levensvatbaar types en structuren aangepast aan onze tijd. ... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master's Degree in Lerarenopleiding belangrijkste doelstelling is om de studenten als de bevoegde professionals op het gebied van pedagogiek en didactiek voor te berei ... [+]

De Master's Degree in Lerarenopleiding belangrijkste doelstelling is om de studenten als de bevoegde professionals op het gebied van pedagogiek en didactiek voor te bereiden, zodat ze kunnen oefenen met Suss concurrent tap onderwijs functioneert in een context van diversiteit en kunnen hun eigen aprenedizaje veronderstellen hele werkzame leven. De Master's Degree in Lerarenopleiding accrediteert lerarenopleiding vereist Ordren ECI / 3858/2007 van 27 december, die recht geeft op de beroepen van hoogleraar Secundair Onderwijs en Baccalaureaat, beroepsopleiding en onderwijs uit te oefenen talen

Wat heb je voor te bereiden?

Deze master's degree is een must om een ​​leraar in een openbare school of onderling zowel ESO en baccalaureaat en de beroepsopleiding eis.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De universiteit revalidatie Master and Heritage Restoration (MGICR) traint professionals op het gebied van revalidatie en herstel met een hoog niveau van theoretische en ... [+]

De Master Revalidatie en Restauratie van Erfgoed (MGICR) professionals op het gebied van revalidatie en herstel met een hoog niveau van theoretische en praktische kennis op aspecten van de diagnose, interventietechnieken of kennis van de verwondingen van de constructieve elementen van de traditionele systemen vorm.

Het programma is ook een reactie op de huidige vraag vanuit de bouw tot een professional met de mogelijkheid om te ontwikkelen, met garanties, management bouwproces industrie vanuit een holistisch perspectief en met de bijzondere aandacht van elk van hun specialiteiten aanbod.

De Master is de 4e beste in Spanje voor Real State Management sector volgens Eduniversal Ranking.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Telecommunications Engineering (MET) speelt in op de vraag naar experts in telecommunicatie-engineering en management, als dat nodig is binnen de bedrijven o ... [+]

De Master in Telecommunications Engineering (BMO) speelt in op de vraag naar experts in telecommunicatie-engineering en management, als dat nodig is binnen de bedrijven op het gebied van ICT, training specialisten die kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van projecten, onderzoek, kennisoverdracht en innovatie (R + D + I). Afgestudeerden in de BMO zal professionals met een brede en gedegen opleiding die hen zal voorbereiden om te leiden en de taken van alle fasen van de levenscyclus van systemen, toepassingen en producten die problemen van welke ICT-oplossing uit te voeren, het toepassen van hun wetenschappelijke kennis en de methoden en technieken van engineering. De BMO voldoet aan professionele vaardigheden om bevoegdheden van de huidige telecommunicatie-ingenieurs, die de vrije uitoefening van het beroep, opgenomen in Spanje en in het buitenland mogelijk maakt te verwerven.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Integral Construction Management - Specialty Duurzaamheid en energie-efficiëntie aanbiedingen gespecialiseerd in het architecturale en stedenbouwkundige duur ... [+]

De Master in Integral Construction Management - Specialty Duurzaamheid en energie-efficiëntie Het biedt een gespecialiseerd in architectuur en stedelijke duurzaam, milieuvriendelijk en integreert faciliteiten energie-efficiëntie systeemontwerp training.

Vandaag de dag, de maatschappij vraagt ​​om een ​​duurzaam groeimodel waarin respect voor het milieu en het welzijn van de mensen is een feit. Bewustmaking van het publiek en de nieuwe wettelijke kaders zoals de inwerkingtreding van de Technische Building Code (CTE), zijn noodzakelijk maar niet voldoende.

Sinds 1998, met het begin van de Master Control Building en Duurzame Architectuur (MCEAS), La Salle is toegewijd aan het opleiden van professionals in essentieel voor de ontwikkeling van het gebied en de samenleving disciplines. Met deze meester het reageert op de vraag in de markt voor professionele profielen in staat om architectonische oplossingen die het gebruik van efficiënte energiesystemen te nemen bieden.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Management of Technology traint professionals Information Management en beheer van de Information Technology met een grote focus op digitalisering en andere ... [+]

De Master in Management of Information Technology professionele manier Richting en beheer van de Information Technology met een grote focus op digitalisering en andere functionele profielen die willen dat hun leidinggevende vaardigheden uit te breiden in deze gebieden. Als u het volume van informatie en faciliteiten in haar mededeling te verhogen, de vraag naar professionals op dit gebied te beheren voor bedrijven, en dus de noodzaak om wetenschappelijk trainen om het bedrijf te voorzien van een digitale strategie voor uw bedrijf .

Deze professionals in staat om de technologie te beheren in het kader van zakelijke criteria zijn die in de Angelsaksische landen genaamd "tecnomanagers". Professionals ondanks het feit dat gedegen technologische kennis, zijn beide managers in staat om het beheer van teams, onderhandelen met leveranciers, het beheer van projecten, een investering met een business case te rechtvaardigen, de verkoop van zowel intern als extern diensten en vele andere taken die u profielen puur technische zijn niet altijd in staat om effectief uit te voeren.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Programmering van het Web High Performance (MPWAR) biedt een solide achtergrond van de programmering en web-technologieën, zodat leerlingen die nodig zijn om ... [+]

Elke dag meer, zijn de belangrijkste bedrijven beter gepositioneerd op het internet en moeten ontwikkelaars en gekwalificeerd personeel in staat om te begrijpen, te ontwikkelen en hun web software te behouden. de Master in Programmering van het Web High Performance (MPWAR) Het voorziet in een stevige achtergrond van de programmering en web-technologieën, zodat leerlingen die nodig zijn om direct mee te doen met een bedrijf dat een plaats op het internet heeft vaardigheden te verkrijgen. Daarnaast is de master gericht op het voorbereiden van studenten voor de werking en web structuur van de grote bedrijven te begrijpen en software (high performance) te ontwikkelen met behulp van de technologie. Onder de vele andere kennis leerlingen de school verlaten met certificering van vaardigheden niveau in zowel PHP en MySQL.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Multimedia Creation (MCM) richt zich op drie disciplines: Transmedia (Narativa, Serious Games en Gamification), Interactie (HCI, vrije mensen-objecten) en en ... [+]

De Master in Multimedia Creation (MCM) Het richt zich op drie disciplines: Transmedia (Narativa, Serious Games en Gamification), Interactie (HCI, vrije mensen-objecten) en entertainment (tuigage, motion capture). de student de kennis die nodig is om multimedia projecten te maken van deze perspectieven worden verstrekt.

Experts titels:

transmedia animatie wisselwerking Technologieën in de MCM

Technologie is het centrum van multimedia creatie. Apps, interactieve installaties, sensoren, natuurlijke interactie ... In de MCM ideeën worden bedacht en gematerialiseerd op de manier die het meest geschikt is om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren.

Methodologie ... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master's Degree in Project Management speelt in op de noodzaak om zakelijke professionals quecoordinen projecten Project Managers die een solide en diepe kennis van mo ... [+]

Traditioneel zijn projecten beheerd zonder specifieke technieken en passende methoden in een omgeving waar hij de functie van Project Manager / Project Director bereikt door het toeval en zonder goede voorbereiding, alsof er een "toevallige beroep" in kwestie.

De Master's Degree in Project Management Het speelt in op de noodzaak om zakelijke professionals quecoordinen projecten Project Managers die een solide en diepe kennis van moderne managementtechnieken hebben trainen.

Meer dan 2.800 alumni sinds 1999 ondersteuning voor de training bijgebracht Management Project in La Salle URL.

Waarom studeren projecten in La Salle Campus Barcelona? La Salle - URL is de eerste universiteit in Spanje en de derde in Europa accreditatie GAC ontvangen (Global Accreditatie Center) PMI (Project Management Institute). La Salle is erkend als een Registered Education Provider (REP) van PMI. Studenten die voldoen aan de academische eisen krijgen ook de titel Master's Degree in Project Management erkend door de Europese ruimte voor hoger onderwijs (Bologna). Na het voltooien van het programma masterstudenten te verkrijgen van de nodige kredieten voor het examen Project Manager Professional (PMP), uitgereikt door de PMI. Het programma omvat specifieke opleiding gericht op de voorbereiding van de PMP examen bestaat uit: PMP Online Cursus (toegankelijk voor een jaar nadat de Heer voltooid), en toegang tot de PMP examen simulator (bereikbaar gedurende 4 maanden). De kennis die de studenten krijgen in het gehele programma maken deel uit van PMBoK het Project Management Institute (PMI) en dienen als basis voor internationale certificeringen PMP (Project Management Professional) en CAPM (Certified... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Urban Management, Taxaties en justitiële Expertise (MGICV) richt zich op de analyse van de wet- en regelgeving om te reageren op het onroerend goed taxatie, ... [+]

De Master in Urban Management, Taxaties en justitiële Expertise (MGICV) Het richt zich op de analyse van wet- en regelgeving om te reageren op de vastgoed waardering, het beheer en de inspectie van bepaalde staats-en lokale belastingen onteigeningen of stedenbouw. Ze zijn ook gewaardeerd en internationaal uitgevoerd meldingen van grote complexiteit.

Het programma is ook een reactie op de huidige vraag vanuit de bouw hebben unprofesional met een capaciteit te ontwikkelen, met garanties, management bouwproces industrie vanuit een holistisch perspectief en met de bijzondere aandacht van elk van de specialiteiten aangeboden .

Studenten die voldoen aan de academische eisen die het programma voort te zetten met succes ontvangen latitulación van Master in Integral Construction Management (Major Urban Management, Taxaties en justitiële Expertise) La Salle - Ramon Llull University.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Agile Methods (MMA) biedt studenten met tools waarmee attitudes en vaardigheden in het gebruik van agile methoden te ontwikkelen en te leren moderne techniek ... [+]

Agile methoden naar voren zijn gekomen als een alternatief voor de traditionele methoden van product management / project, teamwork en engineering. Toegepast op regelmatige basis, een set van best practices die elkaar ondersteunen om teamwork, flexibiliteit om te veranderen en het best mogelijke resultaat in een project te bevorderen.

Agile methoden zijn vooral nuttig in situaties waar het niet is waardoor de klant wat ze nodig hebben, wanneer de leveringen te langwerpig, de kosten omhoogschieten of de kwaliteit is niet aanvaardbaar als responsiviteit nodig is voordat de concurrentie op te lossen wanneer het moreel is laag-apparatuur en een hoge omzet, indien nodig systematisch te identificeren en het adres inefficiënties of als u wilt werken met behulp van een gespecialiseerd product ontwikkelingsproces.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Big Data zal u uitrusten met de kennis van cloud computing en engineering services. U zult ook ontdekken de beste manier om schaalbare ICT-infrastructuur met ... [+]

De Master in Big Data Het doel is om studenten op te leiden in de behandeling van grote hoeveelheden data, zowel vanuit technologisch oogpunt en vanuit het oogpunt van de data-analyse.

Vandaag de dag, de Big Data concept vraagt ​​professionals die de nieuwste technologieën te beheersen gericht op de opslag, met bijzondere aandacht voor datacenter infrastructuur (datacenters) en het gebruik van nieuwe technologieën geïntegreerd in het bedrijf.

Vanuit het oogpunt van informatieverwerking, steeds meer professionals kan analyseren al deze gegevens en een die relevanter is voor bedrijven vereist. Dit type profiel genaamd wetenschappelijke gegevens (data wetenschapper), is een van de meest in de toekomst zal worden gevraagd, vooral gezien het feit dat we leven in een wereld waar een systeem of apparaat (sociale netwerken, mobiele applicaties ...) verzamelt continu een enorme hoeveelheid gegevens te analyseren.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Mobile Business biedt een compleet overzicht van alle bij een mobiele activiteiten met speciale nadruk op het deel van Bestuur gebieden, zodat studenten kunn ... [+]

Smartphones zijn een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven, tot het punt dat volledig onze gewoonten zijn veranderd geworden.

Wat begon als een communicatie-instrument momenteel worden gebruikt in minder ernstige gevallen doorheen te spreken, terwijl de meeste van de tijd wordt gebruikt om de TV, winkel te kijken, video's bekijken, gebruik applicaties, spelletjes spelen, het vinden van informatie , enz., en dus de mobiele industrie is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende mondiale markten.

De ontwikkeling van mobiele technologie heeft geleid tot een revolutionaire verandering in de marketing en zakelijke en, als gevolg, is de behoefte aan vakmensen in Mobile Zakenlieden gemaakt.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Social Media Branding & Strategie is een van de eerste programma's in Spanje en Europa gericht op professionals en toekomstige professionals, ondernemers ... [+]

Leren om reputatie van het merk in de sociale media te beheren, in online communities en internet is noodzakelijk voor een succesvolle zakelijke projecten. Het is aangetoond dat een merk niet is geplaatst op het internet of met een negatief imago, direct van invloed verkoop en dus in het bedrijf.

De Master in Social Media Branding & Strategy Het is een van de eerste programma's in Spanje en Europa gericht op professionals en toekomstige professionals, ondernemers en ondernemers die behoefte hebben om te beheren en te maken van de reputatie van een merk op het internet en sociale netwerken professioneel.

Wat heb je voor te bereiden? Om studenten met de kennis en methoden om te kunnen formuleren en plan een strategie branded online sociale media bieden. In staat zijn om ontwerp te maken en implementeren van een online merk met relevante inhoud aan hun publiek. Leren schrijven en content op sociale netwerken te creëren met een duidelijke focus op de bedrijfsresultaten. Energize merkcommunicatie door middel van public relations-campagnes (Social Media Management) en reclame (Social Media Marketing) gericht aan ons publiek en vooral de online influencers. Leer op te sporen en te controleren wat er wordt gezegd over het bedrijf en de concurrentie om informatie te analyseren en voorstellen van strategieën en acties. Online formulier management projecten, met behulp van technieken zoals AGILE in project management en persoonlijke en individuele coach. Aan wie het aangaat? ... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Digital Marketing (MMD) traint professionals om te kunnen Digital Marketing afdelingen draaien, niet alleen vanuit een technisch of tactisch niveau zo vaak g ... [+]

Momenteel is de digitale marketing is geworden voor veel bedrijven een levensvatbaar alternatief voor dure offline reclame, ook het aanbieden van een communicatiemiddel in het gesprek met elcliente / consument / gebruiker is van essentieel belang.

In deze context, sociale netwerken ook relevant geworden, en werd een nieuw kanaal waar innovatie en verandering sneller evolueren, het verkrijgen van plotsklaps een belangrijke plaats in de marketing strategieën van de bedrijven, en werd een center kanaal, strategische niet alleen de communicatie, maar ook commercieel onderzoek, public relations, klantenservice en merkpositionering.

De Master in Digital Marketing (MMD) treinen professionals in staat zijn om Digital Marketing afdelingen draaien, niet alleen vanuit een technisch of tactisch niveau zo vaak gebeurt, maar vanuit een mondiaal perspectief en strategisch management.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

Het gebied van user experience, toegankelijkheid en bruikbaarheid hebben aan belang gewonnen in de afgelopen jaren als gevolg van de grote evolutionaire sprongen van prod ... [+]

Het gebied van user experience, toegankelijkheid en bruikbaarheid hebben aan belang gewonnen in de afgelopen jaren als gevolg van de grote evolutionaire sprongen van producten. De gebruiker-apparaat relatie is voortdurend in ontwikkeling en de ontwikkeling van bedrijven op zoek naar nieuwe stijlen van interactie die verrassen en fidelicen zijn gebruikers.

Om een ​​bevredigende gebruikerservaring technische kwaliteit van een product te bereiken is niet genoeg. De factoren die motiveren en te voldoen aan de gebruikers vaak afhankelijk van emotionele, esthetische of functionele aspecten die moeilijk kan zijn om te detecteren door trial and error.

beide Master in UX (User eXperience) als de Graduate UX met als belangrijkste doelstelling is om te vormen meerdere profielen meest gevraagde ontwikkeling in de vacatures in de sector: "UX Director", "Team Leader in UX", "Interaction Designer", "UI / UX Designer" "Architect Ontwerper", "UX Consultant" of "User Experience developer". Om deze reden is de aard van de opleiding is volledig geprofessionaliseerd en gericht op echte projecten voor klanten.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Interior Architecture. commerciële, openbare en private ruimtes (MGICI) studies en analyses opkomende sociale en culturele waarden die aan de basis van de cr ... [+]

De eis dat de industrie professionals die gespecialiseerd zijn in het opstellen van projecten combineren technologie en kunst. De kwaliteit van de uitvoering wordt steeds belangrijker in de werken voor eens en voor optimale oplossingen, moet deze factor uit de eerste voorstelling van een idee te dragen.

Er moet praktisch toepassen uitgangspunten van de ontwikkeling van zowel commerciële ruimte als een particulier.

Gevoeligheid bij het ontwerpen van verschillende oplossingen, toegevoegd aan de expertise en de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden, is de bemiddelaar tussen wetenschap, kunst, cultuur, productie en consumptie, van essentieel belang in de huidige samenleving en het voertuig die zal bepalen de kwaliteit en duurzaamheid van de eindproducten.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Cybersecurity (MCS) opgericht met als doel tegemoet te komen aan deze business behoefte en trein deskundigen in de beveiliging van informatie- en communicati ... [+]

Toenemende bezorgdheid over cyberveiligheid is een feit dat meer en meer bedrijven. In 2014 is het aantal bedrijven dat in beschermde geïnvesteerd hebben van cyberdreigingen steeg met 33%, en alleen in Spanje duurt het maximaal 20.000 professionals gewijd aan deze wetenschap en hun posten worden niet gedekt door gebrek aan opleiding en specialisatie in het veld.

Volgens verschillende rapporten, wordt de arbeidsmarkt security marktomstandigheden naar verwachting exponentieel groeien in de komende jaren.

Volgens het rapport Jaarlijkse Veiligheid 2014 Cisco, gebrek aan bijna een miljoen professionele computer experts wereldwijd veiligheid beïnvloedt het vermogen van organisaties om toezicht te houden en veilige netwerken, terwijl de kwetsbaarheden en bedreigingen in het algemeen bereikten hun hoogste niveau sinds 2000.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

Deze master geeft een inleiding op het hedendaagse denken van de hoogste kwaliteit dankzij de selectie van docenten die lesgeven. ... [+]

Deze master geeft een inleiding op het hedendaagse denken van de hoogste kwaliteit dankzij de selectie van docenten die lesgeven.

Bestemd vooral - maar niet alleen deze door mensen van de wetenschappelijke of technische opleiding, om hun doordachte en creatieve vermogen te ontwikkelen.

Master gepresenteerd, vooral voor de vreugde en personal training, maar die is op zijn beurt een bijdrage leveren aan de professionaliteit en de verschillende business verantwoordelijkheden.

Door conocimeinto van de belangrijkste punten van de filosofie, literatuur en kunst, krijg je een taal meer geschikt froma gebruiken, om meer ideeën en verbeeldingskracht hebben, en hebben meer elementen om conflicten op te lossen en te beheren teams.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Masters in e-Commerce traint professionals in staat zijn om de analyse van marktinformatie en het bedrijf een strategische troef, de sleutel tot de uitvoering en de ri ... [+]

De Masters in e-commerce treinen professionals in staat zijn om de analyse van marktinformatie en het bedrijf doet een strategische troef, de sleutel tot de uitvoering en de richting van het kanaal digitale verkoop en dus ook voor het behoud van het concurrentievermogen en de differentiatie van het bedrijf .

De Masters in e-Commerce (MECOM) is een innovatief programma en aangepast aan eisen van de markt aan te passen, een combinatie van diepgaande technieken digitale marketing en e-commerce, met de technieken van Bestuur die nodig is om een ​​business unit run strategisch.

Dit coniderado de 4 beste Masters in Spanje in e-business sector, volgens de Eduniversal Ranking.

... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Design en Programming Apps geboren om te reageren op de uitdagingen en professionele behoeften op het gebied van mobiele communicatie, en doet dat vanuit een ... [+]

De Masters in Design en Programming Apps geboren om te reageren op de uitdagingen en professionele behoeften op het gebied van mobiele communicatie, en doet uit drie aspecten:

Ontwikkeling van de front-end web platform 3x3 plus een user-centered design. Configuratiebeheer en back-end infrastructuur aan de behoeften van de App ondersteunen. Zakelijke kennis en agile projectmanagement dat des omvat van de verdeling van de Apps, door middel van de promotie en marketing strategieën, evenals analyse en optimalisatie van de resultaten. U krijgt uitgebreide opleiding polyvalent krijgen creëren profielen voorste en achterste uiteinden zeer gewaardeerd door de huidige ontwikkeling bedrijven Apps. Je zult in staat om oplossingen te ontwikkelen voor de meest geavanceerde zijn en eiste vandaag (Android, iOS, Windows Phone en Web platform) mobiele platformen. U zult bereid zijn om te werken in een van de sectoren met de meeste kansen op werk en de toekomst projectie van tijd en arbeid bezetten felbegeerde en moeilijk in de huidige ontwikkeling bedrijven Apps te vullen. Wat heb je voor te bereiden? ... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

Het doel van dit programma is om de certificering van SAP ABAP Workbench, die integratie vergemakkelijkt in analyse en programmering teams aanwezig in alle SAP-implementa ... [+]

Het doel van dit programma is om de certificering van SAP ABAP Workbench, die integratie vergemakkelijkt in analyse en programmering teams aanwezig in alle SAP-implementatieprojecten te verkrijgen. Case studies uitgevoerd tijdens de training in ABAP en algemene kennis van SAP functionele en technische kant, de studenten in staat integratie in de professionele activiteit om posities in te nemen beschikbare technologie consultants met kennis van analyse en programmering in een omgeving waar is er een grote vraag naar gecertificeerde professionals.

La Salle Campus Barcelona heeft de SAP Education Partner Award 2012 award gekregen van SAP in de erkenning van de kwaliteit van de programma's op dit gebied.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Supply Chain Management and Technology geeft antwoord op deze en vele andere actuele behoeften, want het is speciaal ontworpen voor professionele managers di ... [+]

economische globalisering en internationale openheid, de voortdurende technologische evolutie, exponentiële ontwikkeling van e-commerce, de vraag variabiliteit, etc. Dit is de omgeving waarin bedrijven vandaag de dag te beheren en dit is de uitdaging dat ze dagelijks worden geconfronteerd hun supply chains steeds complexer en moeilijker te beheren.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid, beheersing van nieuwe technologieën, cross-business visie, internationale aanpak, beheersing van e-Logistics, responsiviteit, vereenvoudiging capaciteit, etc. Dit alles en nog veel meer is wat er van professionals die de supply chain in de bovenstaande omgeving te beheren wordt verwacht.

De Master in Supply Chain Management and Technology Antwoorden op deze en vele andere actuele behoeften, want het is speciaal ontworpen voor professionele managers die in staat zijn om de supply chain duidelijke concurrentievoordeel voor hun bedrijven te beheren.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

In de uitvoering van een werk gecoördineerde interventie van de verschillende middelen, zoals promotor, openbare of particuliere opdrachtgever, de ontwerper, de bouw mana ... [+]

In de uitvoering van een werk gecoördineerde interventie van de verschillende middelen, zoals promotor, openbare of particuliere opdrachtgever, de ontwerper, de bouw manager, bouwer, de industrie en de nodige Openbaar bestuur. In die zin is de bouwsector geëist vakmensen die een formatie die de gebieden verstaan ​​al middelen samenbrengt lang is.

De educatieve stichting die door de universitaire studies technische op dit gebied (engineering en technische architecturen en hoger) niet op te nemen in hun programma's het geïntegreerde beheer van het bouwproces. In deze context, de Master in Integrated Construction Management biedt een strakke training behoeften van de arbeidsmarkt van de bouwsector, met nadruk op een leerproces gestroomlijnd en versneld uitgebreide beheer van het hele bouwproces.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
laSalle Barcelona Postgraduate

De Master in Integrated Architectural Design is een eenjarig programma aangeboden door Universitat Ramon Llull binnen de La Salle School of Architecture (ETSALS) in Barce ... [+]

De Master in Integrated Architectural Design is een eenjarig programma aangeboden door Universitat Ramon Llull binnen de La Salle School of Architecture (ETSALS) in Barcelona.

Het is een post-professionele bachelor bestemd voor personen die een vierjarig undergraduate professioneel programma in de architectuur of het equivalent hebben afgerond.

Het doel van het programma is om gevorderde studenten of jonge professionals te voorzien van de mogelijkheid om deel te nemen in de postdoctorale studie die kritisch denken stimuleert in het kader van het architectonisch ontwerp.

Het integreren binnen architectonisch ontwerp ingangen van het bouwen van technologie, milieu-analyse, in kaart brengen van praktijken, geavanceerde diagrammen, representatief technieken, sociale studies, theoretische speculatie, conceptualiseren tools, en zo verder, kan het programma voor innovatie binnen het vakgebied te bevorderen. Zich bewust van de noodzaak van een geaarde experimenteren, architectonische heteronomics bevordert daarmee een architectuur die kan worden gedeeld en betwist om steeds verder te gaan in nieuwe gebieden. Het programma benadrukt een geïntegreerde aanpak van architectonisch ontwerp en onderzoek, wat resulteert in een streven naar perfectie dat niet alleen de bekwame manipulatie van het programma en de vorm, maar ook inspiratie eist van een brede body of knowledge te ontwerpen. De kruising tussen de onderwerpen en de weegschaal lijnen creëert een matrix die een flexibele structuur voor het opnemen van andere postgraduate programma's en gespecialiseerde cursussen binnen hetzelfde kader, rekenen op de medewerking van specialisten en andere professionals in de discipline biedt. Met name de programma wil: Ontdek architectonisch ontwerp geïntegreerd in een brede body of... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull