Valencia Catholic University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Katholieke Universiteit van Valencia "San Vicente Martyr" is gewijd aan de zaak van de waarheid door middel van dienstverlening aan de waardigheid van de persoon en de oorzaak van de kerk. De in dit verband in deze universiteit is gebaseerd op de diepe overtuiging dat kennis en rede zijn trouwe dienaren van het geloof.

Born Valentina Hart Kerk, de Katholieke Universiteit van Valencia "San Vicente Martyr" wordt geopenbaard als een onvergelijkbare centrum van creativiteit en verspreiding van kennis voor het welzijn van de samenleving. Het resultaat van de universitaire werkzaamheden voor meer dan vijftig jaar door de School of Nursing "Ntra. Mej. van de Forsaken, "meer dan dertig Edetania Foundation en meer dan tien door de Faculteit Business Studies, Katholieke Universiteit zoekt, terwijl veeleisende kwaliteit van het universitaire leven: gezamenlijke werk tussen geloof en rede , het versterken van een authentieke universitaire gemeenschap in een sfeer van academische vriendschap, en het doel van het creëren en onderhouden van een unieke, gepersonaliseerde pedagogische relatie met de universiteit.

full onderwijs

De Katholieke Universiteit van Valencia "San Vicente Martyr" beschouwt de leraar als een leraar, waar kennis wordt niet uitgezonden alsof zij waren een voorwerp tot gebruik en verbruik, maar legt vooral een sapiencial relatie wordt woord voor uitzending begrippen. Instructie, onderwijs en opleiding zijn de pijlers die ons onderwijs te maken.

De leraar instrueert, waardoor een fundamentele bijdrage aan de structuur van de persoonlijkheid; leidt, helpen te ontdekken en de mogelijkheden en talenten van elk en vorm te activeren, volgens de humanistische begrip, dan vakbekwaamheid ingelijst in een solide constructie en een duidelijke correlatie betekenissen van het leven.

Katholieke Universiteit benaderingen van het universitair onderwijs in de zoektocht naar een rijke en volledige training. De belangrijkste doelstelling is dat ze een humanistische en wetenschappelijke opleiding zoals dat hoort bij een grote impact studies over de toekomst van onze samenleving te verwerven. Het wil ook de integratie van kennis in de katholieke traditie zelf.

een persoonlijke en begeleid student volgen wordt uitgevoerd door het observeren van een geïndividualiseerde opleiding, training ze met wetenschappelijke nauwkeurigheid, via gespecialiseerde docenten, en biedt te allen tijde de nodige steun van de Service en Counseling.

Elke universiteit ontvangt geïndividualiseerd monitoring. Het is niet alleen invloed op de uitsluitend academisch, maar in volle training. De student wordt begeleid op hun weg door de universiteit, zodat, naast het verwerven van kennis en studies van de eigen technische vaardigheden, groeien en rijpen als persoon en professional.

De universiteit geest leidt tot hechten veel waarde aan het leven van intelligentie, om de waarheid te hartstochtelijk te zoeken, om de onaantastbare waardigheid van personen te respecteren en plaats het algemeen welzijn van de samenleving aan de specifieke belangen van het individu

San Vicente Martir

De Katholieke Universiteit van Valencia "vertrouwt de martelaar van de kerk in Valencia deze universiteit project en zet deze in je handen om de Heer zegen, wijsheid en de middelen bereiken om het uit te voeren naar Zijn voornemen" (art. 2. Besluit van de erectie).

Immaculate Conception

Katholieke Universiteit was de dag van de Onbevlekte Ontvangenis opgetrokken. Om deze reden, plechtig vieren dit festival aan de Universiteit en "nodigt de onderwijsgemeenschap om altijd speciale toewijding en waardering aan de Maagd Maria te laten zien." (Art. 5. Besluit van de erectie).

Geschiedenis

De Katholieke Universiteit van Valencia "San Vicente Martyr", het resultaat van de universiteit werkzaamheden voor meer dan dertig jaar door de Edetania Foundation werd opgericht door de Eminent en Ds Kardinaal Agustin Garcia Gasco D., emeritus aartsbisschop van het aartsbisdom Valencia († 2011), op 8 december 2003, Hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis in de Metropolitan kathedraal van Valencia.

In het besluit van de erectie, de prelaat erkent de bezorgdheid van de Kerk in Valencia door de eeuwen heen om de christelijke gemeenschap en de Valenciaanse maatschappij instellingen die het mogelijk maken om te creëren, te bevorderen en revitaliseren van de universitaire cultuur te bieden. Zo werd de Kerk aanbevolen bij de geboorte, vijf eeuwen, van de Universiteit van Valencia geleden, en vele andere universiteiten.

Mons. José María García Lahiguera († 1989), aartsbisschop van Valencia, met de medewerking van een aantal religieuze instellingen, creëerde de School van de lerarenopleiding Edetania op 3 november 1969 en was de Edetania Foundation in januari 1974. Een paar jaar later, in 1979, de toenmalige aartsbisschop van Valencia Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992) en rector van de Universiteit van Valencia de overeenkomst ondertekend Edetania gedetacheerd bij de Universiteit van Valencia, van kracht tot 2004. Gedurende deze jaren hebben Edetania klaslokalen duizenden docenten die hun kennis in de scholen van Valencia te geven gevormd.

In 1999 is de wijziging van de statuten van de Stichting werd goedgekeurd aan te passen aan de groei ervaren Edetania, waardoor de uitbreiding van de opleidingsmogelijkheden. De Stichting een affiliatie overeenkomst met de universiteit Miguel Hernández de Elche, ondertekend in oktober 2002, die een universitair diploma in Psychologie, Onderwijspsychologie, Wetenschappen van fysieke activiteit en Sport, Sociale en Culturele Antropologie en Mariene Wetenschappen, die zich bij aan de Faculteit der Geesteswetenschappen en onderwijs Edetania.

Met de bouw van de Katholieke Universiteit van Valencia "San Vicente Martyr" universitaire diploma's werden herschikt in vier faculteiten goed gedefinieerd door voorwerpen zoals formeel en niet-formeel onderwijs (Faculteit van Onderwijs en Sport); persoonlijke aandacht voor gedragsproblemen (Faculty of Psychology and Health Sciences); de analyse van de cultuur en samenleving (faculteit Sociologie en Human Wetenschappen); en mariene wetenschappen (Faculteit Experimental Sciences).

Op 4 februari 2005 heeft de Consell ingestemd met de integratie van de School of Nursing "Nuestra Señora de los Desamparados" en de Faculteit der Bedrijfskunde. Zo werd de Katholieke Universiteit georganiseerd in vijf faculteiten en een college.

Op 13 maart 2007 heeft de Consell de la Generalitat Valenciana ingestemd met de oprichting van de Faculteit der Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Valencia. In deze faculteit studies van de geneeskunde, tandheelkunde, fysiotherapie en podotherapie waren ze ingelijst.

Op 18 september 2009 heeft de Consell ingestemd met de oprichting van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en Recht en de operationalisering van die leidt tot de toekenning van de officiële graad in de biotechnologie, Law and Philosophy universitair onderwijs.

Op dit moment is de Katholieke Universiteit van Valencia heeft 10 faculteiten dat frame 24 officiële opleiding.

Locaties

Valencia

Address
Carrer de Quevedo, 2,
46001 Valencia, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden