Lees de Officiële Beschrijving

De University of Navarra is gebaseerd op de christelijke inspiratie gepromoot door de heilige Jozefmaria Escrivá de Balaguer, de stichter van het Opus Dei. Haar missie is om de waarheid te zoeken en te presenteren; bijdragen aan de academische, culturele en persoonlijke vorming van haar studenten; academisch onderzoek en gezondheidszorgactiviteiten bevorderen; bieden geschikte kansen voor de ontwikkeling van haar hoogleraren en medewerkers, en voeren een breed scala aan culturele outreach en sociale promotie met een duidelijk doel van service.

De belangrijkste functies van de University of Navarra zijn:

  • Onderwijs op universitair niveau op verschillende gebieden leveren, de bijbehorende academische graden overdragen en studenten de middelen (educatief materiaal, een bibliotheek, informatie over beurzen en financiële steun) bieden zodat ze ten volle kunnen profiteren van hun studies.
  • Bevorder academisch onderzoek op verschillende kennisgebieden naar verder onderwijs en als een manier om kennis naar de samenleving te brengen en innovatie en ontwikkeling te bevorderen.
  • Draag bij aan het onderwijs van studenten door persoonlijke begeleiding, met activiteiten gericht op het verwerven van professionele competenties en persoonlijke gewoonten die persoonlijke ontwikkeling in al zijn dimensies stimuleren: cultureel, artistiek, religieus, atletisch en solidariteit.
  • Houd contact met alumni van de universiteit via permanente educatie-activiteiten en andere culturele en sociale initiatieven van de Alumnivereniging.
  • Organiseer nascholings- en specialisatieprogramma's voor alumni op basis van de trends en behoeften van verschillende beroepen.
  • Ontwikkel de banden tussen de universiteit en de leden van de Vrienden van de University of Navarra en informeer hen over de vruchten van hun partnerschap.
  • Voer culturele verspreiding en universitair werk uit door middel van activiteiten die door de universiteit zelf worden georganiseerd en initiatieven die worden uitgevoerd in samenwerking met andere instellingen.
  • Samenwerken met andere universiteiten en universitaire instellingen zoals ziekenhuizen, business schools, onderzoekscentra, kunstinstellingen en onderwijs- en ontwikkelingsorganisaties.

De missie van de University of Navarra , opgericht in 1952 in Spanje, is om professionals op te leiden en op te leiden die een geëngageerde rol in de maatschappij kunnen spelen, die zich volledig bewust zijn van het deel dat ze spelen bij het opbouwen van de wereld van morgen. Deze missie is fundamenteel gebaseerd op het zoeken naar en het zich verbinden tot de waarheid, een collectieve taak die een dialoog en een open geest vereist. Verder wil de universiteit kritisch denken bevorderen onder haar studenten in een pluralistische context die elke student in staat stelt om vrij zijn of haar eigen opvattingen en overtuigingen te ontwikkelen.

De University of Navarra is een ontmoetingsplaats voor professoren en studenten om kennis, waarheid en ervaring te delen. Daarom zijn we trots op ons unieke vermogen om persoonlijke aandacht aan u te geven. Tijdens het samenwerken in een omgeving die ieders unieke aanleg, vaardigheden, kennis en waarden bevordert; de universiteit biedt je de middelen die je nodig hebt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. U krijgt een adviseur toegewezen, normaal gesproken een professor, die u persoonlijk hulp en oriëntatie biedt. Deze gepersonaliseerde begeleiding is erop gericht uw persoonlijk en professioneel potentieel te maximaliseren, zodat u ten volle kunt profiteren van de universitaire ervaring en advies kunt krijgen over toekomstige carrièremogelijkheden.

De University of Navarra is de eerste universiteit in Spanje op het gebied van inzetbaarheid (QS Employability Ranking), Teaching (ranking ranking Times College voor hoger onderwijs Europa) en onderzoek (CYD Ranking).

We hebben zeven campussen in Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​München, New York en Sao Paulo.

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

University of Navarra

De MUA leidt de architecten op die de huidige markt vereist. Masterdiploma in architectuur dat training in het bedrijfsleven, kennis in projectmanagement en de voltooiing ... [+]

De MUA leidt de architecten op die de huidige markt vereist. Masterdiploma in architectuur dat training in het bedrijfsleven, kennis in projectmanagement en de voltooiing van verplichte professionele praktijken omvat.

De Master's Degree in Architecture van de Universidad de Navarra is een masterdiploma dat het mogelijk maakt om het beroep van architect in Spanje uit te oefenen in een professionele omgeving waarin, samen met de balans tussen technische en creatieve training, een hoog niveau van integratie van kennis en capaciteit voor innovatie en management.

Naast de traditionele kennis in humanistische, ontwerp- en technische vakken, is de masteropleiding gericht op bedrijfstrainingen die het werken in professionele teams mogelijk maken in overeenstemming met een internationale en collaboratieve context in het beroep.... [-]

Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

De communicatiebedrijven zijn uniek in hun soort. Ze vereisen managers met een specifieke opleiding om hun problemen en hun uitdagingen te begrijpen. De master bereidt zi ... [+]

De communicatiebedrijven zijn uniek in hun soort. Ze vereisen managers met een specifieke opleiding om hun problemen en hun uitdagingen te begrijpen. De master bereidt zijn deelnemers voor op twee fundamentele gebieden: ontwikkeling van vaardigheden en managementvaardigheden, en specifieke aspecten van communicatiebedrijven.

De faculteit is voornamelijk afkomstig van de Faculteit Communicatie en IESE Business School. Op deze manier wordt de specifieke kennis van de industrie gecombineerd met de algemene managementtraining, waarbij in een enkel programma de kennis en vaardigheden worden geïntegreerd die nodig zijn om communicatiebedrijven te leiden met een globale bedrijfsvisie.

doelstellingenOm innovatieve leidinggevenden en ondernemers op te leiden die over de essentiële vaardigheden en hulpmiddelen beschikken om producten of bedrijven te ontwikkelen die de ontwikkelingscyclus van hun organisaties vernieuwen. De deelnemers voeren een zakelijk project uit dat een essentieel onderdeel vormt van de vereisten om het programma goed te keuren.Weet wat er gebeurt op de belangrijkste wereldmarkten en beoordeel welke ervaringen kunnen worden aangepast aan de lokale realiteit. Hiervoor biedt het MGEC zijn deelnemers een van de intensieve weken in New York City aan (de twee overgebleven zijn in Madrid); de inhoud ervan maakt het mogelijk om de realiteit van de grootste advertentiemarkt en de wereldmedia te kennen (professoren van business schools in de Verenigde Staten, samen met leidinggevenden van de belangrijkste bedrijven, zullen de protagonisten zijn).Digitale training: je kunt je de toekomst van de industrie alleen voorstellen in de digitale communicatie. Een derde van de inhoud van de masteropleiding zal gericht zijn op de ontwikkeling en analyse van digitale... [-]
Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

TECNUN - Hogere School of Engineers van de Universidad de Navarra wil bijdragen aan de professionele, wetenschappelijke en menselijke training van toekomstige ingenieurs. ... [+]

TECNUN - Hogere School of Engineers van de Universidad de Navarra wil bijdragen aan de professionele, wetenschappelijke en menselijke training van toekomstige ingenieurs. Sinds de oprichting in het voorjaar van 1961 onderhoudt het een evenwicht tussen onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de samenleving, waardoor deze activiteiten elkaar aanvullen.

De Master in Industrial Engineering biedt studenten een gedegen, multidisciplinaire en up-to-date training om het beroep van industriële ingenieur te oefenen.

De meester vormt de mensen die de digitale transformatie zullen leiden van de industriële combinatie van traditionele basistraining met de nieuwe technologieën die door de huidige industrie worden geëist.... [-]

Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

Wilt u de nodige vaardigheden ontwikkelen om te werken voor centrale afdelingen van financiële instellingen? Bent u geïnteresseerd in een diepgaande analyse van cruciale ... [+]

Wilt u de nodige vaardigheden ontwikkelen om te werken voor centrale afdelingen van financiële instellingen? Bent u geïnteresseerd in een diepgaande analyse van cruciale kwesties van de banksector?

De Master's Degree in Banking en Financial Regulation wil studenten uit te rusten met geavanceerde kennis van de nieuwe technologische omgeving waarin het bankwezen zich ondergedompeld.

Daartoe combineert het traditioneel essentiële bankonderwerpen (risicobeheer, financiën en de economische omgeving) met een geavanceerdere visie op onderwerpen die van cruciaal belang zijn gebleken (financiële en boekhoudkundige regelgeving, ethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen).

... [-]
Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

De Executive Master in Corporate Reputation is gericht op het vormen, met een internationale focus, van de managers die verantwoordelijk zijn voor reputatie en immateriël ... [+]

De Executive Master in Corporate Reputation is gericht op het vormen, met een internationale focus, van de managers die verantwoordelijk zijn voor reputatie en immateriële zaken die de huidige markt vereist: met managementtraining, sociale intelligentie, gericht op het toevoegen van waarde aan hun organisaties, communicatiedeskundigen, werken -met methode en met metrics- in de teelt van reputatie. Hiervoor heeft het een team van professionals en docenten op hoog niveau, faciliteiten met overvloedige middelen en een werkmethode op basis van participatie, de methodologie van bedrijfsscholen en het houden van speciale sessies met professionals uit de sector.

MERC is gebaseerd op drie onderscheidende elementen:... [-]

Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

De Master in Economics and Finance (MEF) werd in 1999 opgericht met het doel om topspecialisten voor te bereiden op twee steeds belangrijkere gebieden: economische analys ... [+]

De Master in Economics and Finance (MEF) werd in 1999 opgericht met het doel om topspecialisten voor te bereiden op twee steeds belangrijkere gebieden: economische analyse en financiële theorie.

De afgelopen jaren hebben op deze gebieden belangrijke doorbraken plaatsgevonden, zowel wat betreft de toepassing van wetenschappelijke kennis op het economisch beleid als de manier waarop de financiële markten werken: de MEF biedt studenten een solide basis in deze onderwerpen.

Programma

Het programma heeft als doel zowel een actuele en solide theoretische basis te bieden en de analytische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor praktisch werk en onderzoek. Op deze manier worden studenten vertrouwd gemaakt met het ontwerp, de analyse en de empirische vergelijking van theoretische modellen. De studie van wiskundige en econometrische technieken zal studenten in staat stellen hun werk met de nodige striktheid uit te voeren.... [-]

Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

De Master's Degree in Human Rights onderzoekt de geschiedenis van rechten, hun basis in het lesgeven, de manier waarop zij de wet beïnvloeden en hun groeiende aanwezighei ... [+]

De Master's Degree in Human Rights onderzoekt de geschiedenis van rechten, hun basis in het lesgeven, de manier waarop zij de wet beïnvloeden en hun groeiende aanwezigheid op het internationale toneel.

De focus en methodologie van de opleiding maken het van bijzonder belang voor diegenen die betrokken zijn bij of betrokken willen zijn bij onderzoek en onderwijs in rechten en andere juridische disciplines en voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de juridische praktijk in nationale en internationale organisaties die gespecialiseerd zijn in de onderwerpen.

leerplan

Het curriculum schetst de onderwerpen binnen de graad en hun aard (basis, vereist, keuzevak, etc.), het aantal studiepunten, etc. Onderwerpen zijn onderverdeeld in onderwerpen, die op hun beurt zijn georganiseerd in modules.... [-]

Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

De Master in People Management in organisaties wil professionals trainen om mensen centraal te stellen in de organisatie. Oefenleiderschap betekent kennis hebben van spec ... [+]

De Master in People Management in organisaties wil professionals trainen om mensen centraal te stellen in de organisatie.

Oefenleiderschap betekent kennis hebben van specifieke gebieden: strategie, financiën, bedrijfsbeheer en analyses van bedrijfssituaties.

Gedurende dit programma ontwikkelt de student het globale perspectief van het bedrijf, noodzakelijk voor het gebied van people management om effectief bij te dragen aan het versterken van de bedrijfsdoelstellingen.

DoelenGeef prioriteit aan de strategische rol van people management in organisaties.Veel trainingsprogramma's die vandaag worden aangeboden, concentreren zich op het onderwijzen van de tactische en operationele aspecten van personeelsmanagement in organisaties. De afgestudeerden van deze programma's zijn over het algemeen opgeleid om de dagelijkse taken van human resource management aan te kunnen.Niettemin worden veel van deze taken in toenemende mate uitbesteed aan gespecialiseerde kantoren. Deze uitbesteding moet niet alleen worden begrepen als een gevolg van de inspanningen van bedrijven om hun kosten te minimaliseren, maar ook als bewijs van de beperkte strategische aandacht die dit gebied binnen bedrijven krijgt.Maar als trainingsprogramma's prioriteit geven aan de strategische rol van people management in organisaties, zullen personeelsbeheerafdelingen door hun organisaties worden gewaardeerd als gebieden die een concurrerende waarde aan het bedrijf toevoegen. Dit is de bedoeling van de Master's Degree in Personeelsmanagement voor organisaties: een verschuiving in focus van "human resource management" naar "people management."... [-]
Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

Communicatie is niet langer een bijkomend hulpmiddel, maar is een strategisch element geworden voor bedrijven en instellingen. Meer dan ooit hebben professionals een uitg ... [+]

Communicatie is niet langer een bijkomend hulpmiddel, maar is een strategisch element geworden voor bedrijven en instellingen.

Meer dan ooit hebben professionals een uitgebreide, gespecialiseerde training nodig die serieuze voorbereiding en diep nadenken vereist als resultaat van deze nieuwe uitdaging.

De masterdiploma in politieke en bedrijfscommunicatie (MCPC: Spaans acroniem), gegeven aan de University of Navarra , biedt de perfecte gelegenheid om deze professionele opleiding te volgen. Om dit doel te bereiken, heeft het programma:

Een team van universitaire professoren van topniveau en actieve professionals.Fysieke faciliteiten met aanzienlijke middelen (klaslokalen, seminarruimten, bibliotheken, enz.) Voor onderzoek en diepgaande studie van de onderwerpen die onder het programma vallen.Een werkmethode gebaseerd op interactiviteit en participatie, de ontwikkeling van echte communicatieprojecten in groepen en speciale sessies met bezoekende professionals in de industrie.De voltooiing van een deel van het programma aan de prestigieuze Graduate School of Political Management (GSPM) van de George Washington University in de Verenigde Staten.Een adviescomité bestaande uit gerenommeerde professionals die suggesties zullen doen over hoe het programma en zijn activiteiten aan te passen aan de eisen en trends van de markt.... [-]
Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

El sector farmacéutico y biotecnológico es uno de los sectores más consolidados y dinámicos siendo el que más invierte en ID en España, representando aproximadamente el 2 ... [+]

El sector farmacéutico y biotecnológico es uno de los sectores más consolidados y dinámicos siendo el que más invierte en ID en España, representando aproximadamente el 21% de toda la ID realizada por la industria española. Zondeembargo, es un sector fuertemente condicionado por reguladores nacionales y supranacionales que controlan los procesos de investigación, producción y comercialización.

En los últimos años este sector ha afrontado grandes cambios que han roto con el modelo tradicional: la globalización, el cliente como centro de la estrategia empresarial, la accesibilidad del producto, enz. Todos estos cambios hacen que la industria esté demandando un nuevo perfil.... [-]

Spanje Pamplona
Open Inschrijving
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Navarra

De Master's Degree in toegang tot de advocatuur is een officieel programma met als doel dat de student de nodige competenties verwerft om een advocaatgraad te behalen, in ... [+]

De Master's Degree in Toegang tot Advocacy is een officieel programma met als doel dat de student de nodige competenties verwerft om een advocaatgraad te behalen, in overeenstemming met de regels die de toegang tot de uitoefening van het beroep reguleren.

Specialisatie met Double Master

In de tijd die nodig is om de Master of Access of the Law te behalen, kunnen studenten die een tweede officiële graad, een Master in het bedrijfsrecht of een belastingadvies wensen te behalen, bevoorrechte gebieden van oprichting van jonge advocaten zijn.

Praktijken beheerd door de Professional Careers Service

De Professional Career Service is enerzijds gericht op het genereren van kansen door voortdurend contact met de meest relevante advocatenkantoren en anderzijds om de studenten de nodige training te bieden om hiervan te profiteren. Bovendien hebben studenten dagelijks contact met professionals met een hoge contractkracht.... [-]

Spanje Pamplona
October 2019
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Universidad de Navarra. Sede de Postgrado. Edificio Alumni. ISEM Calle Marquesado de Sta. Marta, 3, 28027 Madrid
28027 Pamplona, Navarra, Spanje