University of Navarra

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Navarra is gebaseerd op de christelijke inspiratie gepromoot door de heilige Jozefmaria Escrivá de Balaguer, de stichter van het Opus Dei. Haar missie is om de waarheid te zoeken en te presenteren; bijdragen aan de academische, culturele en persoonlijke vorming van haar studenten; academisch onderzoek en gezondheidszorgactiviteiten bevorderen; bieden geschikte kansen voor de ontwikkeling van haar hoogleraren en medewerkers, en voeren een breed scala aan culturele outreach en sociale promotie met een duidelijk doel van service.

University of Navarra","author_url":"","source":"©University of Navarra"}" alt="136984_UNAVestudiantes01.jpg" />

De belangrijkste functies van de University of Navarra zijn:

  • Geef onderwijs op universitair niveau op verschillende gebieden, verleen de bijbehorende academische graden en geef studenten de middelen (educatief materiaal, een bibliotheek, informatie over beurzen en financiële hulp) om hen in staat te stellen ten volle te profiteren van hun studie.
  • Bevorder academisch onderzoek op verschillende kennisgebieden naar verder onderwijs en als een manier om kennis naar de samenleving te brengen en innovatie en ontwikkeling te bevorderen.
  • Bijdragen aan het onderwijs van studenten door middel van persoonlijke begeleiding, met activiteiten gericht op het verwerven van professionele competenties en persoonlijke gewoonten die persoonlijke ontwikkeling in al zijn dimensies stimuleren: cultureel, artistiek, religieus, atletisch en solidariteit.
  • Houd contact met alumni van de universiteit via permanente educatie-activiteiten en andere culturele en sociale initiatieven van de Alumnivereniging.
  • Organiseer nascholings- en specialisatieprogramma's voor alumni op basis van de trends en behoeften van verschillende beroepen.
  • Ontwikkel de banden tussen de universiteit en de leden van de Vrienden van de University of Navarra en informeer hen over de vruchten van hun partnerschap.
  • Voer culturele verspreiding en universitair werk uit door middel van activiteiten die door de universiteit zelf worden georganiseerd en initiatieven die worden uitgevoerd in samenwerking met andere instellingen.
  • Werk samen met andere universiteiten en universitaire instellingen zoals ziekenhuizen, business schools, onderzoekscentra, kunstinstellingen en onderwijs- en ontwikkelingsorganisaties.

Universidad de Navarra","author_url":"","source":""}" alt="136985_thumbnail_UNAV.jpg" />

De missie van de University of Navarra , opgericht in Spanje in 1952, is om professionals op te leiden en op te leiden die een geëngageerde rol in de samenleving kunnen spelen, die zich volledig bewust zijn van de rol die ze spelen bij het bouwen van de wereld van morgen. Deze missie is fundamenteel gebaseerd op de zoektocht naar en toewijding aan de waarheid, een collectieve taak die dialoog en een open geest vereist. Bovendien streeft de universiteit ernaar om kritisch denken onder haar studenten te stimuleren in een pluralistische context die elke student in staat stelt om vrij zijn of haar eigen meningen en overtuigingen te ontwikkelen.

De University of Navarra is een ontmoetingsplaats voor professoren en studenten om kennis, waarheid en ervaring te delen. Daarom zijn we trots op ons unieke vermogen om u persoonlijke aandacht te geven. Door samen te werken in een omgeving die de unieke aanleg, vaardigheden, kennis en waarden van elk individu bevordert; de universiteit biedt je de middelen die je nodig hebt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt een adviseur toegewezen, normaal gesproken een professor, die een-op-een hulp en oriëntatie geeft. Deze gepersonaliseerde begeleiding is bedoeld om uw persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren, u te helpen volledig te profiteren van de universitaire ervaring en advies te krijgen over toekomstige carrièremogelijkheden.

De University of Navarra is de eerste universiteit in Spanje op het gebied van inzetbaarheid (QS Employability Ranking), Teaching (Times Higher Education Europe teaching ranking) en Research (CYD Ranking).

We hebben zeven campussen in Pamplona, San Sebastian, Madrid, Barcelona, München, New York en Sao Paulo.

Locaties

Pamplona

Address
Edificio Central, Campus Universitario, 31009 Pamplona, Navarra
31009 Pamplona, Navarre, Spanje

Madrid

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

San Sebastián

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Baskenland, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden