Universitat de Vic

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Vic - Centrale Universiteit van Catalonië is voortgekomen uit een regionaal en burgerinitiatief om door te gaan met een universitaire traditie die teruggaat tot de Middeleeuwen. De Universiteit van Vic - Central University of Catalonia is een openbare universiteit in particulier beheer. Het biedt een openbare dienst op het gebied van onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht op zijn expertisegebieden.

Haar missie is om kennis en innovatie te ontwikkelen ten dienste van de regio, en het heeft een onderscheidende internationale roeping. Het richt zich op studenten en hun algemene opleiding en wekt de waarden van individuele creativiteit, professionele strengheid en sociale betrokkenheid. De UVic-UCC is nauw verbonden met de lokale omgeving en de culturele, sociale en economische vooruitgang van Catalonië.

112930_carpetaestudiantes.jpg

Trainingsmodel

Het trainingsmodel aan de Universiteit van Vic - Centrale Universiteit van Catalonië zorgt voor volledige persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van studenten, die tijdens hun opleiding worden ondersteund en worden voorzien van gepersonaliseerd onderwijs. Training wordt georganiseerd door teamwerk tussen docenten en alle andere gebieden van de universitaire gemeenschap.

Meertalig onderwijs

UVic beschouwt meertalige trainingssleutel voor studenten- en stafmobiliteit, en de studie van talen en cultuur als een uitstekende manier om een breder bewustzijn van de wereld van vandaag te krijgen. Daarom bevatten alle niet-gegradueerdengraden een aantal cursussen in het Engels voor professionele doeleinden.

Onderzoeksactiviteit

Vijfentwintig onderzoeksgroepen, waarvan zestien door de Catalaanse overheid worden erkend, en elf onderzoekstoelen voeren UVic-UCC-onderzoeksactiviteiten uit met het duidelijke doel kennis te genereren en over te dragen aan de samenleving.

112931_pasillo.jpg

Internationaal profiel

UVic-UCC heeft uitwisselingsovereenkomsten met universiteiten en instellingen in veertig landen over de hele wereld en spant zich in om ervoor te zorgen dat internationale studenten van UVic-UCC zich thuis voelen, en de kleine omvang van de universiteit betekent meer mogelijkheden voor interactie tussen studenten en medewerkers, bevordering van de studie en persoonlijke ontwikkeling. UVic-UCC voldoet aan de behoeften van internationale studenten via de International Relations Unit en Student Services.

De UVic-UCC International Campus is een overkoepelende organisatie voor UVic-UCC-activiteiten gericht op een internationaal publiek: het aanbieden van mobiliteits- en uitwisselingsprogramma's, permanente educatie en internationale samenwerkingsprojecten.

Daarnaast biedt het ook Study Abroad-programma's in Barcelona, intensieve academische zomerprogramma's in combinatie met culturele en sociale activiteiten en cursussen op maat voor instellingen.

Sociale en professionele integratie

UVic-UCC volgt een praktische onderwijsaanpak, is open en reageert op de veranderende behoeften van de samenleving, en speelt een actieve rol bij het waarborgen van een goede professionele plaatsing (in het Spaans) van afgestudeerden.

Innovatie onderwijzen

UVic-UCC heeft een Education Innovation and Training Center (CIFE) (in het Spaans) om levenslang leren van universitair docenten, zelfstudieplanning en de ontwikkeling van innovatie ter verbetering van de onderwijskwaliteit te bevorderen.

Sociaal en territoriaal engagement

UVic is een lokale universiteit, toegewijd aan de economische en sociale ontwikkeling van de omliggende regio en Catalonië (in het Spaans), door haar onderwijs-, onderzoeks- en kennisoverdrachtactiviteiten, doordrenkt met een onderscheidende Europese en internationale roeping.

Ethische code

Bij UVic-UCC en de Balmes University Foundation steunt ethisch gedrag op drie waarden: individuele betrokkenheid, onpartijdigheid en wetenschappelijke waarheid. De ethische code van de universiteit (in het Spaans) bestaat uit twaalf algemene principes die bedoeld zijn om mensen bewust te maken van de noodzaak van ethisch gedrag en van hun verantwoordelijkheden als leden van de UVic-UCC-gemeenschap en de Balmes University Foundation.

De Universiteit van Vic - Centrale Universiteit van Catalonië centra

 • Doctoral College
 • Faculteit van zakelijke en communicatiewetenschappen
 • Faculteit Onderwijs, Vertalen en Geesteswetenschappen
 • Faculteit der Gezondheidswetenschappen en Welzijn
 • Faculteit Wetenschappen en Technologie
 • Faculteit der Gezondheidswetenschappen in Manresa (federaal centrum)
 • Faculteit der Geneeskunde (federatief centrum)
 • Faculteit der Sociale Wetenschappen in Manresa (federatief centrum)
 • BAU. Design College (aangesloten centrum)
 • EADA, School of Management and Administration (affiliatiecentrum)
 • ESERP - De Barcelona School of Business and Social Science (affiliatiecentrum)

112932_saladeestudios.jpg

Locaties

Barcelona

Address
Via Augusta, 123
08006 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden