Universitat de Lleida

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het hoofddoel van de Universiteit van Lleida (UdL) is de opleiding van haar studenten. We bieden hoge normen van onderwijs met kwaliteitsdiensten in de universitaire gemeenschap die de samenleving buiten de campuspoorten bereiken. Studenten vormen het grootste deel van de UdL-gemeenschap en ons doel is ervoor te zorgen dat ze genieten van de betrokken onderwijs- en leerprocessen. Ze zullen zich dus zowel op professioneel als op persoonlijk niveau kunnen ontwikkelen door andere educatieve, culturele of vrijetijdsactiviteiten te volgen, en door deel te nemen aan de UdL om er een levendige, steeds betere onderwijsinstelling van te maken.

We bieden een breed scala aan diensten om studenten te helpen in hun academische leven en buitenschoolse activiteiten. Deze gids geeft een overzicht van de beschikbare services.

126893__DSC3505a.jpg

Binnen de academische omgeving vormen het praktische trainingsprogramma, de dienst voor arbeidsvoorziening ( Borsa de Treball ) en onze dienst voor psychologische zorg een belangrijk onderdeel van onze diensten. De UdL heeft bibliotheken op elk van haar campussen, die leningsdiensten, interbibliothecaire documentleningen, reprografiediensten, bronnen op afstand bieden door het gebruik van de virtuele bibliotheek en studeerkamers.

De UdL is een enthousiaste promotor van nieuwe technologische innovaties; alle studenten krijgen een persoonlijk e-mailadres en hebben toegang tot onze virtuele campus. Ze hebben toegang tot deze faciliteiten via onze computerruimtes en via de Wi-Fi-technologie die beschikbaar is in onze campussen, met gratis toegang voor alle leden van de universitaire gemeenschap.

Onze culturele diensten organiseren culturele activiteiten en studenten die van sport houden, kunnen lid worden van de clubs die worden geleid door de sportdienst, die gratis toegang biedt tot sportwedstrijden en recreatieve activiteiten. Ons International Relations Office (ORI) en Academic Mobility Program kunnen overdrachten naar andere universiteiten vergemakkelijken, niet alleen in Catalonië en Spanje, maar ook in heel Europa en Amerika.

Andere universitaire initiatieven zijn de UdL voor iedereen ( UdL per a Tothom ), het systeem voor duurzaam transport en het Campus Improvement Program.

In de gids vinden studenten ook informatie over de universiteitshallen van de residentie op de Cappont Campus, de universiteitsbars en eetkamers en de kopieerservice om hun verblijf in de UdL te vergemakkelijken. De studentenraad ( Consell de l'Estudiant bij ) beheert de Universitaire Accommodatie Service ( Servei d'Allotjament Universitari ) , evenals de Tutoring Exchange ( Borsa de Repassos ) en de Examendienst ( Servei d'Exàmens ) , beide gericht op op examen- en studiediensten.

Om van deze diensten te kunnen genieten, moeten studenten hun UdL-studentenkaart gebruiken, die de universiteit zal verstrekken. De kaart is het bewijs van hun status als UdL-studenten en geeft hen recht op kortingen in winkels, naast vele andere voordelen.

De UdL van de 21ste eeuw is een ondernemende universiteit die een uitgebreid educatief model promoot. Het speelt in op de vereisten van verschillende onderwijscontexten door zijn betrokkenheid bij de ontwikkeling van initiatieven om ervoor te zorgen dat alle studenten de basisvaardigheden, het vermogen om zelf te denken en de instrumenten hebben die nodig zijn om met het leven als burgers in een steeds veranderende sociale arena om te gaan.

De universiteit werkt volgens deze lijnen met behulp van innovatieve methoden en een cursusstructuur die coherent is met de parameters van de Europese Hoger Onderwijsruimte (EHEA).

Locaties

Lleida

Address
Calle Jaume II # 73
E-25001 Lleida, Catalonië, Spanje

Igualada

Address
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada

Igualada, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden