Universitat de Girona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Girona is een openbare instelling die is geïntegreerd in het Catalaanse openbare universitaire systeem, uitblinkt in onderwijs en onderzoek en deelneemt aan de vooruitgang en ontwikkeling van de samenleving door het creëren, overbrengen, verspreiden en bekritiseren van de wetenschap , techniek, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en gezondheid en kunst. Het is een economische en culturele motor van zijn omgeving en drukt de roeping uit van universaliteit en openheid voor alle tradities, ontwikkelingen en culturen van de wereld.129558_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

25 redenen om te studeren aan de UdG

De UdG geeft les in kwaliteit, internationale erkenning, stages bij bedrijven en de mogelijkheid om midden in een actieve, beschaafde stad van menselijke maat te studeren.

 1. Onderwijs en onderzoek. In zijn 25-jarig bestaan heeft de Universiteit van Girona uitblinken in onderwijs en onderzoek op het gebied van kunst en geesteswetenschappen, wetenschappen, gezondheidswetenschappen, sociale en juridische wetenschappen en techniek en architectuur. Het is de twaalfde staatsuniversiteit onder 66, volgens de CyD-classificatie.
 2. Multidisciplinaire en transversale training. We bieden je een multidisciplinaire en transversale training: 48 graden en elf dubbele graden op alle kennisgebieden bereiden je voor op de professionele toekomst als een kritische burger met de wereld om je heen, reflectief en opmerkzaam.
 3. Drie stedelijke campussen. De UdG-campussen zijn stedelijk, duurzaam, toegankelijk en hebben wereldwijde voordelen. Precies in het midden van de Barri Vell, in het centrum van de stad en in Montilivi, in ruimtes geïntegreerd in een groene omgeving.
 4. Een universiteitsstad Je woont en studeert in een universiteitsstad. Girona is cultuur en vooruitgang, het is actief en dynamisch; en het is een van de tien beste steden in Europa voor een uitje (volgens The Guardian, 2016).
 5. Dichtbij jou Je krijgt persoonlijke aandacht, met kleine groepen, begeleiding en een speciaal voor jou ontworpen informatie- en adviescentrum.
 6. Training in talen en stages in het buitenland. We helpen je verder: je vindt er taaltrainingen, stages in het buitenland, lessen in het Engels en een internationaal mobiliteitsprogramma met meer dan 400 bestemmingsuniversiteiten om uit te kiezen. De Language Service, met zijn cursussen, zal je helpen het niveau te bereiken dat vereist is voor de graad.
 7. Betrokkenheid met het territorium. De UdG is aanwezig in de afbakening van Girona met onderzoekscentra, instituten en stoelen. En het heeft centra verbonden aan de afbakening van Barcelona.
 8. Wij zijn internationaal We sluiten samenwerkingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten voor onderwijs- en onderzoeksverblijven, van Zuid-Amerika tot de mediterrane cirkel, de grensoverschrijdende ruimte en China.
 9. We zijn ondersteunend. We raken betrokken bij de wereld: meer dan 1.000 UdG-studenten nemen actief deel aan solidariteitsacties met ontwikkelingslanden en in situaties van humanitaire crisis.
 10. Economische en sociale motor. We sluiten allianties met openbare entiteiten (gemeenten, raden, provinciale raden ...) en particuliere entiteiten om kennis te bevorderen.
 11. Innovatie en toegepast onderzoek. Met het sectorale campusprogramma wordt de UdG het speerpunt van toegepaste innovatie en onderzoek: dit vergemakkelijkt de relatie tussen bedrijven en instellingen van verschillende sociaaleconomische sectoren.
 12. Pionier in onderzoeksprojecten. De UdG is een pionier in het verkrijgen van onderzoeksprojecten, zoals gepubliceerd onderzoek en in hoeveelheid wetenschappelijke publicaties.
 13. Internationale erkenning van onderzoek. De meer dan honderd onderzoeksgroepen, 24 afdelingen, 12 onderzoeksinstituten en 31 stoelen genereren internationaal erkend kwaliteitsonderzoek.
 14. Hoofdkantoor van onderzoeksinstituten van de Generalitat. Vier onderzoeksinstituten van de Generalitat hebben hun hoofdkantoor in de UdG.
 15. We verwelkomen talent. Grote denkers, makers, onderzoekers en hedendaagse wetenschappers verblijven bij de UdG.
 16. We dragen technologie over aan de maatschappij. In de UdG zijn er vier TECNIO-groepen, deskundige agenten in overdracht en met de capaciteit om technologische innovatiediensten te leveren aan bedrijven in Catalonië.
 17. Innovatieve bedrijven en onderzoeksgroepen. Het Science and Technology Park heeft meer dan honderd bedrijven en innovatieve onderzoeksgroepen die technologisch onderzoek leiden.
 18. Excellentie in toerisme en Erasmus. We hebben een van de beste toeristische studio's in Spanje en we hebben een Erasmus Mundus met internationale uitstraling.
 19. We zijn toegewijd aan het onderwijzen van innovatie. De implementatie van probleemgestuurd leren is een van de meest revolutionaire projecten van het huidige onderwijs en wordt uitgevoerd aan de UdG.
 20. Goede kwalificatie in de MIR-tests. Kwaliteitsonderwijs geeft concrete resultaten: het cijfer van 86% van de eerste artsen van de UdG in de MIR overtreft het staatsgemiddelde.
 21. Stages in bedrijven. We bereiden je voor op je professionele toekomst met meer dan 1500 stageovereenkomsten met bedrijven en instellingen om een academische opleiding te voltooien en een langdurig extern stageprogramma om de inzetbaarheid te bevorderen.
 22. Beurzen en beurzen. We bieden je meer dan 7 miljoen euro aan beurzen en studiebeurzen.
 23. Hoogwaardige apparatuur en diensten. In de UdG heb je alles wat je nodig hebt: de bibliotheek, met meer dan 10.000 vierkante meter en 338 dagen per jaar open, studeerkamers, computerruimtes, een viewroom voor de simulatie van proeven ... Wij zijn de eerste Catalaanse universiteit op laboratoriumplaatsen voor elke 100 studenten.
 24. Masters en internationale graden. Je kunt je training voortzetten met een breed scala van 44 professionele en onderzoeksmasters en 8 internationale dubbele graden.
 25. Sport, vrije tijd en cultuur. Voeg aan de ervaring van het zijn van een universiteit het genot van sport, de samenwerking en solidariteitsinspanning, de hartslag van associatie, de emotie van de castells, het Theater Classroom, het Koor van de UdG en tal van culturele activiteiten: conferenties, concerten, tentoonstellingen, lezingen en de Fiesta Mayor van de Universiteit van Girona.129559_rsz_alexis-brown--xv7k95vofa-unsplash.jpg

Locaties

Girona

Address
Plaza de Sant Domènec, 3
Edificio Les Àligues
17004 Girona

Girona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden