Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Coruña Werd op 20 juli 1989 opgericht onder de wet van de Galicische Universiteiten 11/1989. De Constituerende Vergadering heeft de Universiteitswetgeving op 4 februari 1992 goedgekeurd en deze werden op 17 september 1992 in het Officiële Bulletin (DOG) gepubliceerd.

De Universiteit van Coruña is territoriaal gelegen op de Campus van Coruña en de Campus van Ferrol.

De universiteit van Coruña is een overheidsinstelling waarvan de hoofddoelstelling is het genereren, beheren en verspreiden van cultuur en wetenschappelijke, technologische en professionele kennis door middel van de ontwikkeling van onderzoek en onderwijs.

De Universiteit van Coruña begrijpt zijn essentiële doelstelling als een openbare dienst van hoge kwaliteit, gericht op het bereiken van een grotere mate van welzijn voor de groep van de samenleving door het streven naar sociale, wetenschappelijke en technologische vooruitgang in het kader van ethische waarden. Een deel van haar missie is de vorming van een open, kritisch, democratie en solidariteit burgerschap, in staat om de realiteit te analyseren, problemen te diagnosticeren, oplossingen op te stellen en te implementeren die gebaseerd zijn op kennis en gericht op het algemeen belang.

De Universiteit van Coruña spreekt uitdrukkelijk zijn inzet uit voor de studie en de integrale ontwikkeling van Galicië, zijn sociale, culturele en taalkundige identiteit en zal haar volledige integratie bevorderen in het Europese hoger onderwijs en de projectie in Latijns-Amerika. De Stichting Universiteit van Coruña, een particuliere liefdadigheids- en academische stichting, is opgericht om de universiteit permanente sociale ondersteuning te bieden.

Een coruña

Mission Statement

De rol van de Universiteit van Coruña is om de culturele, sociale en economische vooruitgang van de samenleving te bevorderen door middel van het aanmoedigen, beheren en verspreiden van culturele, wetenschappelijke, technologische en professionele creatie. De missie is om van hoge kwaliteit, Galicische publieke dienst te leveren.

Centraal in die missie is het onderwijs van open, deskundig, kritisch, verloofd, democratisch en coöperatieve burgers, met een sterk gevoel van solidariteit en het vermogen om hun realiteit te analyseren, problemen te identificeren en oplossingen voor te stellen en te implementeren op basis van kennis en begrip en de Algemeen goed.

Als onderdeel van haar dienstverlenende dienst aan de samenleving is de Universiteit toegewijd aan:

 • De creatie, ontwikkeling, communicatie en kritische analyse van wetenschap, technologie en cultuur.
 • Voorbereiding van studenten voor het professionele leven door middel van het onderwijzen van wetenschappelijke en artistieke kennis en praktijk.
 • De overdracht, verspreiding en bevordering van kennis voor het bevorderen van cultuur, levenskwaliteit en economische ontwikkeling.
 • De verspreiding van kennis en cultuur door middel van universiteitsuitreiking en levenslang leren.
studenten

Visie

Vooruitblik op 2020, streeft de UDC naar:

 • Vestig sterke contacten met de gehele gemeenschap om zijn behoeften te begrijpen en te reageren op de veranderingen die in onze samenleving plaatsvinden.
 • Samenwerken met alle sociale partners en openbare en particuliere instanties om oplossingen te onderzoeken, te identificeren en oplossingen te bieden voor de uitdagingen die onze samenleving voordoet.
 • Open kanalen van actieve solidariteit, met een sterke inzet voor milieubescherming en duurzame ontwikkeling door innovatie.

De universiteit zal blijven:

 • Bied opleiding en opleiding aan op de huidige en toekomstige behoeften van onze samenleving en pas dat leren aan op de individuele ontwikkelingsbehoeften van elke student door middel van het bevorderen van effectieve, innovatieve onderwijsmethoden om de verwerving van de vaardigheden en competenties van onze diploma te waarborgen.
 • Help de studenten om vaardigheden te ontwikkelen die hun inzetbaarheid op lokaal, nationaal en internationaal niveau verbeteren.
 • Ondersteuning van de oprichting en ontwikkeling van nationale en internationale netwerken van basis- en toegepaste onderzoeksgroepen ter bevordering van de wetenschappelijke, technologische, economische en sociale vooruitgang.
 • Wordt erkend voor het onderzoek aan de universiteit en de innovatieve strategieën en initiatieven voor kennisoverdracht die mogelijk gemaakt worden door de technische en wetenschappelijke diensten van het UDC Technology Park.
 • Combineer de promotie van algemene kennis op alle gebieden met specialisatie op het gebied van wetenschap en technologie waar de universiteit het sterkst is.
 • Beheer onze middelen redelijk, efficiënt, productief en transparant en werk om stabiele en voldoende financiering van de staat te verzekeren, met aanvullende financiering door middel van onze partnerschappen in de particuliere sector.
 • Verbeter de reputatie van UDC in het buitenland op basis van onze onderwijs- en onderzoeksactiviteiten.
 • Bevorder een systeem van strategisch management om onze collectieve doelstellingen te bereiken in samenwerking en overleg met de gehele universiteitsgemeenschap.

Waarden en principes

UDC, als een publieke, civiele, autonome, inclusieve en seculiere instelling, en in overeenstemming met zijn eigen doelstellingen, wordt geregeld door de volgende waarden en principes:

 • Gelijkheid van kans, gebaseerd op de principes van verdienste, vermogen, gelijkheid, universele toegang tot opleiding op het derde niveau en bevordering van een cultuur van non-discriminatie.
 • Persoonlijke inspanning als een van de belangrijkste aspecten van individuele vooruitgang en ontwikkeling en het vermogen om een ​​evenwicht te vinden tussen persoonlijke verlangens en het vermogen om ze te bevredigen, als hulpmiddel voor probleemoplossing, conflictoplossing en het bereiken van collectieve doelen voor het gemeenschappelijk goed .
 • Participatie in het besluitvormingsproces en de bevordering van communicatiekanalen tussen alle leden van de universiteitsgemeenschap, als een manier om alle beschikbare talent en middelen te maximaliseren.
 • Sociale verantwoordelijkheid en inzet, als een actieve bijdrage aan de verbetering van de sociaal-economische situatie van onze gemeenschap en het creëren van een groter economisch welzijn in de samenleving als geheel.
 • Verbintenis tot Galicië en de transformatie en ontwikkeling van de Galicische samenleving: het creëren, beschermen, communiceren en doorzenden van het artistieke, stedelijke, architectonische, documentaire en taalkundige erfgoed en cultuur van Galicië.
 • Respect voor het milieu, als maatschappelijk verantwoorde universiteit, het maximaliseren en beheren van de hulpbronnen tot onze beschikking zo efficiënt mogelijk om de milieueffecten tot een minimum te beperken.
 • Efficiënt gebruik van publieke middelen om ervoor te zorgen dat ze het meest effect hebben op de behoeften van de samenleving en in het belang van het algemeen belang.
 • Kwaliteit als een hoofddoel, met een collectieve wil en de wens om te werken aan hogere normen van onderwijs, onderzoek, management en diensten, met het oog op een groter sociaal welzijn.
 • Transparantie als verantwoordingsmechanisme, om rekening te houden met alle beslissingen en acties die de universiteit heeft genomen.
Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Universidade da Coruña

Deze master's degree zal de nodige opleiding te kunnen verwezenlijken met de professionele activiteiten of als zelfstandige uit te voeren op het gebied van Accounting en ... [+]

Introductie

Deze master's degree zal de nodige opleiding te kunnen verwezenlijken met de professionele activiteiten of als zelfstandige uit te voeren op het gebied van Accounting en Auditing account.

Waarom studeren de mate

Het curriculum omvat de in de resolutie van 12 juni bedoelde aangelegenheden 2012 doen Institute of Accounting en Auditing (ICAC), ten behoeve van de validatie als de eerste fase van de toelatingsexamens registratie in het officiële register van auditors (ROAC) en de volledige uitoefening van het gereglementeerde beroep accountant.

structuur Study

Audit en Accounting module

audit Basics audit Procedures audit Reports Advanced Accounting I Advanced Accounting II ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Universiteit van A Coruña presenteert de Master in Banking and Finance geldig in de hele Spaanse grondgebied. Het programma is gestructureerd in een academische opleiding ... [+]

Introductie

Universiteit van A Coruña presenteert Master in Banking and Finance geldig in de hele Spaanse grondgebied. Het programma is gestructureerd in een academische opleiding van 60 ECTS, waarin alle onderwerpen zijn semestercursus.

De algemene doelstelling van de Master in Banking and Finance is om voortgezette academische opleiding in de financiële sector waarbij de leerlingen polyvalent toekomstige professionals met een hoge technische vaardigheden en management vaardigheden worden voorzien.

Het wil ook in staat zijn om hun kennis toe te passen om te oefenen met een kritische en creatieve geest en door de stimulans van risico cultuur en eigen initiatief ideeën en argumenten, fit in de toekomst flexibel op situaties nieuw; deze essentiële eis in de steeds complexere en veranderende zakelijke omgeving.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master's Degree in Computer Engineering (muei) is de officiële universitaire masteropleiding professionaliseren karakter, die het proces van aanpassing van het aanbod ... [+]

Introductie

De Master in Computer Engineering (muei) is de officiële universitaire masteropleiding professionaliseren karakter, die het proces van aanpassing van het aanbod van de faculteit Informatica UDC (FIC) aan de EHOR en het waarborgen van de verwerving van alle vaardigheden voltooid moet u een hogere graad in Computer Engineering bezitten , naar aanleiding van de aanbevelingen die door de professioneel kader.

Waarom studeren de mate

Hoofdzakelijk om twee redenen:

Om uit te breiden, te actualiseren en te consolideren multidisciplinaire en gespecialiseerde computer kennis, zowel op het gebied van beheer en controle, zoals in de Computing technologie. Als u de mogelijkheid om een ​​intensief contact met de realiteit van bedrijven en instellingen, dankzij het grote aantal conferenties en seminars die uitstekende professionals en het verrichten van werkervaring op te doen hebben, die u zal helpen de problemen in het gebied te begrijpen professioneel en de rol die het kan brengen in de oplossing ervan een persoon die superieur graad in Computer engineering. Wat je leert Studie van de behoeften van de organisatie en de vaststelling van de behoeften, talen en modellen, validatie en prototyping embedded systemen. Ontwerp van de informatiesystemen. Cloud Computing: lagen en applicatie-ontwikkeling. Computer graphics en multimedia-technologieën Modellen, technieken en information retrieval algoritmes. Semantic Web. Devices, mobiele toepassingen en gebruik in de onderneming. Kwaliteit, veiligheid en computer audit. Project management. Informatiesystemen in het bedrijf, planning, organisatiestructuur en informatiesystemen. Data-architectuur voor analytische milieu, Data Warehouse en Data Marts, data-integratie en data mining. structuur Study ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Deze Master is voorzien van een onderzoek oriëntatie (vijf specialiteiten) en professionaliseren oriëntatie, en de duur van één jaar (60 ECTS). Het doel is om studenten t ... [+]

Introductie

De Master in Chemistry and Industrial Chemistry Research Het heeft een interuniversitair en wordt gegeven door de universiteiten van Santiago de Compostela (USC, coördinator), A Coruña (UDC) en Vigo (UVI), met de medewerking van het College van Chemistry van Galicië.

Deze Master is voorzien van een onderzoek oriëntatie (vijf specialiteiten) en professionaliseren oriëntatie, en de duur van één jaar (60 ECTS).

Het doel is om studenten te voorzien van kennis om een ​​solide basis in geavanceerde chemie en chemische en biologische instrumentele technieken die hen in staat stellen om te oriënteren in de richting van onderzoek of naar professionalisering in relevante kwesties van wetenschap en chemische technologie te krijgen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Ik studeer module structuur Theory and Methodology Landschap Planning Landscape Design I ... [+]

Opbouw van de studie

module I

Theorie en Methodologie landschap Planning Landscape Design I Information Technology Vegetatie en plantmateriaal I werkplaats cultuurlandschap 1. Specialisatie onderwerp Graphic Design Landschap Specialisatie onderwerp Environmental Sciences 2. Applied Landschap Garden geschiedenis en het landschap Landscape Design II Vegetatie en plantmateriaal II Urban Public Spaces Integratie van Infrastructuur in het Landschap Materialen, Bouw en Installaties Landschapsbeheer Master's Thesis ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Opbouw van de studie Gemeenschappelijke module Verplichte Educational Inclusion en praktische psychologie Motivatie Consulting en professionele ontwikkeling in onderwijsc ... [+]

structuur Study

Verplichte Gemeenschappelijke module

integratie en onderwijspsychologie praktijk Consulting en professionele ontwikkeling Motivatie in educatieve contexten Leerstrategieën en studie Onderzoeksmethodologieën georiënteerde innovatie Behoeftenonderzoek en programma-evaluatie Politieke en sociaal-wetgeving kinderen en adolescenten psychopathologie

Expertise Leermoeilijkheden en aandacht voor diversiteit

specifieke onderwijsbehoeften en curriculaire aanpassingen Educatieve middelen om aandacht voor diversiteit psycho-educatieve interventie in ontwikkelingsstoornissen psycho-educatieve interventie in leerproblemen Ontwerp en interpretatie van diagnostische tests ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Het doel van deze opleiding is om onderzoek opleiding af te studeren. Het curriculum bestaat uit 60 Europese studiepunten en is ontworpen om de mate in een academisch jaa ... [+]

Introductie

Het doel van deze opleiding is om onderzoek opleiding af te studeren. Het curriculum bestaat uit 60 Europese studiepunten en is ontworpen om de mate in een academisch jaar (van oktober tot juli) te verkrijgen, hoewel het ook is bepaald dat kan worden bestudeerd part-time, het synchroniseren van studies met werk, in welk geval de duur zou zijn twee cursussen.

U kunt specialiteiten "Health Psychology" of "psychologische interventie in educatieve contexten", die op hun beurt, hebben de continuïteit in de respectieve doctoraten die toegang geven te kiezen, zodat leerlingen hun opleiding uit te breiden tot het verkrijgen van de titel van doctor / a.

De lessen worden gegeven door docenten prestige arts geaccrediteerde docent en onderzoeker in de middag om de compatibiliteit met werk te vergemakkelijken.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Interuniversitario en Interdepartamental MA in de toegepaste taalkunde laat verwerven of versterken van een geavanceerde taalonderwijs en specialiseren in een van de t ... [+]

Introductie

De Joint Masters in de toegepaste taalkunde en interdepartementale Het maakt het mogelijk verwerven of versterken van een geavanceerde taalonderwijs en specialiseren in een van de thematische blokken die in wezen in die worden toegepast, zijn gegroepeerd keuzevakken:

Verwerving en taalonderwijsTaalkunde toegepast op taalverwerving Tweede taalonderwijs Spaanse gebarentaal communicatiemiddelen en talenTalen en technologieën professionele communicatie Bemiddeling en planning Woordenschat, grammatica en variatieDe wereld lexicon Semantiek, grammatica en pragmatische Contrastieve en taalvariatie Waarom studeren de mate Het geeft inzicht in de toegepaste taalkunde en de relatie met de meest relevante maatschappelijke thema's: onderwijs, digitale toepassingen, sociaal-politieke, meertaligheid, media, multimodale communicatie, enz. Biedt de theoretische en methodologische en kritisch om te beginnen met onderzoek vanuit een interdisciplinair perspectief fundamentals. Bereidt studenten om te weten hoe te handelen in multidisciplinaire en gediversifieerde professionele grenzen. Het heeft een hoog gekwalificeerde docenten en gerenommeerde gastdocenten. praktijken aanbod in bedrijven, overheidsinstellingen en NGO's. Inschrijving kunt voltijds of deeltijds, en validatie van de proefpersonen eerder onderzocht in het kader van de door de universiteiten verantwoorde omstandigheden. Wat je leert ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in Civiele Techniek, kanalen en havens biedt (samen met de Degree in Technology Civil Engineering) een solide en strenge wiskundige fysieke training in een voor ... [+]

Introductie

De Master in Civiele Techniek, kanalen en havens Het is een aanpassing en verbetering van de laatste jaren van de vooropleiding van Civiele Techniek, kanalen en havens aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs. De Master in Civiele Techniek, kanalen en havens, samen met de graad in Technology Civiele Techniek vervangen van de vooropleiding van Civiele Techniek, kanalen en havens gaf les aan de School of Civil Engineering, kanalen en havens sinds haar oprichting in 1991 tot heden.

Waarom studeren de mate

De Master in Civiele Techniek, kanalen en havens biedt (samen met het diploma Burgerlijk Ingenieur Technology) een solide en strenge wiskundige fysieke training in een geavanceerde opleiding van technisch en technologisch meerdere velden Civiele Techniek wordt ondersteund. ... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Beheer en Workforce Management, kunnen worden geanalyseerd vanuit meerdere perspectieven: juridische, technische, psychologische, sociologische en economische, onder ande ... [+]

Introductie

Beheer en Workforce Management, kunnen worden geanalyseerd vanuit meerdere perspectieven: juridische, technische, psychologische, sociologische en economische, onder anderen. Het is duidelijk dat multidisciplinaire karakter van deze formatie, gaat voorgesteld meester, met een breed scala aan graden van toegang (graden, diploma's en Engineering) in gebieden die voornamelijk uit de takken van de sociale wetenschappen en Recht gezamenlijke studies.

Het doel is om uitgebreide training te bieden aan studenten, het ontwikkelen geleidelijk de vereiste vaardigheden, en het verstrekken van het geheel van gedragingen, bevoegdheden van de analyse, besluitvorming en overdracht van informatie noodzakelijk wordt geacht voor de doeltreffende uitoefening van het beroep.... [-]

Spanje Ferrol
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master is gericht op de grote groep van afgestudeerden / als name op het gebied van de sociologie, politieke wetenschappen, economie, sociale onderwijs en maatschappel ... [+]

Introductie

De voorgestelde oprichting van de Master in het sociaal beleid en Interventie Socio-Gemeenschap (MOPS) Het naar voren als een alternatief voor de Master in International Migration: Research, migratiebeleid en interculturele bemiddeling (MOMI), die is uitgestorven na zeven academische jaar van het bestaan.

De vorming van de nieuwe titel, meer gerichte sociaal beleid geconfronteerd met sociale uitsluiting en sociale en maatschappelijke interventie komt voort uit de behoefte van de toenemende behoeften van beroepskwalificaties, maar ook kennis bij te werken door het academisch-wetenschappelijke, field toelaat prestaties ten opzichte van de opkomende sociale problemen van vandaag.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in Integrated Project Management is gericht op professionals in verband met de bouw, nieuwe technologieën en sport die willen management training in verband met ... [+]

Waarom studeren de mate

Management functies zijn een nieuw toekomstperspectief voor zowel de productieve sector zoals diensten. Een goede voorbereiding en training van managers door middel van technische projectmanagement en implementatie zijn belangrijke factoren in de vooruitgang, lopen naar de verbetering van het concurrentievermogen van de ondernemingen en de kwaliteit van producten en diensten.

De Project Manager zal stimuleren en richt het project vanuit een mondiaal perspectief, de uitvoering van de processen van de initiatie, planning, implementatie, monitoring en afsluiting van het gehele project. Het moet daarom, lood en operaties uit te voeren in de richting van het bereiken van de omvang van het project binnen de tijd, kosten en de afgesproken kwaliteit.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Deze master is gericht op professionals in aanverwante mariene biologie te trainen en verbetering van de opleiding en activiteiten gewijd aan deze taken. Het is het train ... [+]

Introductie

Deze master is gericht op professionals in aanverwante mariene biologie te trainen en verbetering van de opleiding en activiteiten gewijd aan deze taken. Het is het trainen van personeel onderzoeker voor inbouw in het wetenschappelijk onderzoek in de mariene biologie of onderzoeksteams van publieke, private en organisaties van het bedrijfsleven.

Waarom studeren de mate

Mariene biologen zijn verantwoordelijk voor vele taken op het gebied van visserij en aquacultuur. Bijvoorbeeld, werken voor de overheid om in te schatten en te controleren bestanden van mariene soorten, business consultants en NGO's, het analyseren van gegevens van satellietbeelden bewakingssystemen, of wetenschappelijke onderzoekers. Het onderzoek vindt toepassing niet alleen op het gebied van kennis in ontwikkeling, maar ook als een dienst aan het management bij het monitoren en controleren van de kwaliteit van het mariene milieu of het ontwikkelen van nieuwe exploiteerbare bronnen... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Officiële Master's Degree in Marine Engineering, beoogt de technische kennis moet een scheepswerktuigkundige, met inbegrip van opleiding in management technieken, re-desi ... [+]

Introductie

De officiële titel van Master Marine Engineering, Beoogt de technische kennis moet een scheepswerktuigkundige, met inbegrip van opleiding in management technieken, re-design, installatie, bediening en onderhoud van schepen en mariene systemen artefacten te bieden.

De studies zijn onderdeel van een profiel van expertise op het gebied van technische activiteit, die studenten ook toestaan ​​dat een oriëntatie op doctorale studies en onderzoek.

Academische opleiding verworven, zal voldoen zodat alle training die vereist zijn in de "International Convention STCW78 / 95", met uitzicht op de uitoefening van het beroep van hoofdingenieur in de Marina Mercante, zolang ze eerder hebben bestudeerd de Bachelor Marine engineering.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De officiële master's degree in de Nautische Engineering en Maritiem Transport heeft als doel om het niveau van deskundigheid van water professionals de mate van specifie ... [+]

Introductie

De officiële titel Master in de Nautische Engineering en Maritiem Transport Het doel is om het niveau van deskundigheid van water professionals te voltooien en zorgen voor de mate van specifieke opleiding moet een afgestudeerde van technologische, juridische en economische omgeving om professioneel op het gebied van maritieme zaken te functioneren.

De cursussen omvatten een voortgezette opleiding in algehele veiligheid van het beheer en de bescherming, manoeuvreren en navigatie, maritieme business management en inspecties. De studies zijn onderdeel van een profiel van expertise op het gebied van technische activiteit die leerlingen ook toestaan ​​dat een oriëntatie op doctorale studies en onderzoek.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master's Degree in Management en Innovatie School en Socioeducativas instellingen, is een voorgestelde master's van de Universiteit van A Coruña (UDC) voor nieuwe ople ... [+]

Introductie

De Master's Degree in Management en Innovatie van onderwijsinstellingen en SocioeducativasIs een voorgestelde master's van de Universiteit van A Coruña (UDC) voor nieuwe opleidingsbehoeften afgeleid van onderwijsvernieuwing in het implementatieproces van de LOMCE, alsmede de noodzaak om de professionele culturen kritisch en ondernemers aan te moedigen op het gebied van sociaal-educatieve, van de inzet voor de verbetering van het beleid en innovatief management taken in overeenstemming met de organisatorische en sociale eisen van een meervoudige en complexe samenleving.

Het is gestructureerd in twee specialiteiten: één gericht op het opleiden van professionals executives / als voor het onderwijssysteem, dat kan voldoen aan de eisen van de LOMCE en de opleiding van professionals in de sociaal-educatieve veld die hebben gespeeld te vullen of te spelen vandaag beheertaken ; met als doel die gespecialiseerd is in het beheer van taken, het beheer en de innovatie van sociale en educatieve instellingen, terwijl de continuïteit zou worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek en training.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Op dit moment is er een groeiende behoefte aan gekwalificeerde professionals op het gebied van Water Engineering en Milieu, die niet alleen hoge vaardigheden in dit vakge ... [+]

Introductie

De uitgebreide ervaring van de universiteiten van A Coruña en Magdeburg in de opleiding van professionals in Civiele Techniek en waterbouwkunde in de afgelopen decennia, met als hoogtepunt in de ontwikkeling van een internationale Joint Graduate programma eisen van de Europese ruimte voor hoger onderwijs opgericht door het Verdrag van Bologna.

Waarom studeren de mate

Op dit moment is er een groeiende behoefte aan gekwalificeerde professionals op het gebied van Water Engineering en Milieu hebben niet alleen hoge vaardigheden op dit vakgebied, maar ook eigen titels die hen in staat stellen om hun carrière te ontwikkelen in een internationale grens .

Wat je leert

De Master biedt academische opleiding, die specialisatie mogelijk maakt, na het behalen van de bijbehorende mate van toegang tot het gebied van engineering of experimentele wetenschappen. In het werkveld training specialisten in aanmerking leiden tot banen in verschillende sectoren die verband houden met water engineering en ook in het hoger onderwijs en het openbaar bestuur is bestemd. In de wetenschap zullen de studenten in staat zijn om onderzoek opleiding en een proefschrift voort te zetten.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De titel van Master in Industrial Engineering biedt wetenschappelijke en technologische kennis die nodig is voor toegang tot de functies van een grotere verantwoordelijkh ... [+]

Introductie

De titel Master in Industrial Engineering Het geeft wetenschappelijke en technologische kennis die nodig is voor toegang tot de functies van een grotere verantwoordelijkheid in de industrie, die de voortzetting van de formele kwalificaties van de graden van industrieel ingenieur.

Het is een titel van Official meester professionele begeleiding met de in de CIN / 311/2009 Order genoemde bevoegdheden en dus hen in staat stellen om het gereglementeerde beroep van Industrieel Ingenieur oefenen.

De Master maakt het mogelijk direct contact met de groepen en onderzoeksprogramma's ontwikkeld op school en hebben de continuïteit in het doctoraat.

Waarom studeren de mate ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De huidige biotechnologie bevat een reeks zeer geavanceerde technieken en technologieën die het vervangen van klassieke methoden, ten gunste van meer directe resultaten e ... [+]

Introductie

De huidige biotechnologie bevat een reeks zeer geavanceerde technieken en technologieën die het vervangen van klassieke methoden, ten gunste van meer directe resultaten en het mogelijk maakt om nieuwe uitdagingen ondenkbaar tot een paar decennia geleden aan te pakken. Vandaag hooggekwalificeerde professionals nodig zijn om de nieuwe uitdagingen van deze biotech sector wordt geconfronteerd, zowel in het bedrijfsleven en in het onderzoek te voldoen.

Het is dan ook het doel van dit programma is tweeledig:

Professionalisering: om studenten van plan op te leiden om te werken professioneel in de biotechnologie-industrie en / of kennis bij te werken en het verbeteren van de opleiding van professionals en gewijd aan deze activiteit. Academische Onderzoeker: leiden studenten van plan om mee te doen van wetenschappelijk onderzoek in de biotechnologie onderzoeksteams van publieke, private en organisaties van het bedrijfsleven. Waarom studeren de mate ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Inter-Universitair Master in Advanced English Studies en haar toepassingen (iMAES), geleid door de universiteiten van A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) en V ... [+]

Introductie

De Interuniversitaire Master in Advanced English Studies en haar toepassingen (iMAES), Uitgevoerd door de Universiteiten van A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) en Vigo (UVigo), is een geaccrediteerd programma dat voldoet aan de hoge eisen van voortreffelijkheid van het Europees systeem van hoger onderwijs.

Klassen worden gehouden bij elk van de drie organisatorische universiteiten, zodat studenten de locatie en het schema kunnen kiezen die het beste past bij hun behoeften en interesses.

De master bestaat uit zowel opleidingsgebaseerde als online training, elk cursus (3 ECTS) waarbij 14 lesuren en 7 uur online cursussen zijn. In totaal ontwikkelt het een academisch programma van 60 studiepunten over een academisch jaar.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Structuur Studie Verplichte vakken en culturele geschiedenis van het Europese denken Cultureel erfgoed en museologie Bibliografisch documentair erfgoed en Archief ... [+]

structuur Study

verplichte vakken

Geschiedenis van de Europese cultuur en Thought Cultureel erfgoed en museologie Bibliografisch documentair erfgoed en Archief Spaanse systeem van musea, archieven en bibliotheken Methodology for Humanities Onderzoek en Documentatie Seminars over actuele trends in musea, archieven en bibliotheken

Gespecialiseerd in Musea

History Museum en Collectibles Musea en Nieuwe Technologieën Museologie Organisatie en beheer van Musea Cultuurbeleid en Wetgeving Culturele Marketing en Informatie Literatuur en Huizen Museum Ethiek en beroepsethiek Territory Museum en cultureel toerisme: Heritage Interpretation Natuurgebieden en Ecomusea Musealization archeologisch erfgoed Musealization Marien Milieu en Visserij Cultuur ... [-]
Spanje Ferrol
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

kwalificatie titel voor de uitoefening van het gereglementeerde beroep Architect, die moeten worden bijgewoond na Degree in Architectural Studies. ... [+]

Introductie

kwalificatie titel voor de uitoefening van het gereglementeerde beroep Architect, die moeten worden bijgewoond na Degree in Architectural Studies. Het doel is om professionals die trainen:

Hebben het vermogen om te ontwerpen, het opstellen van bouwprojecten en meer in het algemeen, onderzoek, het maken en beheren van complexe processen. Ken de geschiedenis en de theorie van de architectuur en de kunst, technologie en menswetenschappen verwante bewonen. Ken de stedenbouw en planning technieken. Inzicht in de relatie tussen mensen en gebouwen en hun omgeving. Los de problemen van het constructief ontwerp, de bouw en de verschillende technologieën met betrekking tot gebouwen teneinde deze te voorzien van comfort en bescherming van het klimaat. Ken voldoen aan de eisen van de gebruikers van de gebouwen op het gebied van budgettaire factoren, de regels en de mogelijkheden van de bouw. Waarom studeren de mate ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in Bioinformatics for Health Sciences is gericht op onderzoekers en professionals op te leiden op het gebied van bio-informatica en bio-ingenieur met speciale n ... [+]

Introductie

De Master in Bioinformatics for Health Sciences Het doel is om onderzoekers en professionals op te leiden op het gebied van bio-informatica en bio-ingenieur met speciale nadruk op de biomedische kant.

Daarom heeft een dubbele oriëntatie:

academische begeleiding, dat gericht is op onderzoekers met de vaardigheden en kennis die nodig is op te leiden om te begrijpen, toepassen en ontwikkelen van nieuwe computationele en die bruikbaar zijn onderzoeksstrategieën in de bioinformatica en Biomedical Engineering. beroepskeuzevoorlichting, die gericht is op specialisten die bedrijven die werkzaam zijn in de bio-informatica en biomedische sector kunnen worden opgenomen trainen, en over de nodige vaardigheden om te begrijpen en bioinformatica oplossingen van toepassing zijn op de enorme hoeveelheid data te beheren vanuit biomedische rente momenteel in experimentele, klinische en epidemiologische gebieden. Waarom studeren de mate ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Studie Structuur Module 2. UDC Inleiding tot complexe materialen Vicoelasticiteit van materialen Thermo-mechanische eigenschappen van materialen. Fundamentele Methoden ... [+]

Studiestructuur

Module 2. UDC

Inleiding tot complexe materialen Vicoelasticiteit van materialen Thermo-mechanische eigenschappen van materialen. Fundamentele Methoden Termomechanica van materialen eigenschappen. Geavanceerde methoden Statistische data analyse Toepassingen op milieubescherming Thermische behandelingen en analyse door laser Thermo-mechanische vermoeidheid

Module 1. U Paris 7

Rheofysica van complexe vloeistoffen Gestructureerde materialen. nanomaterialen Fysische chemie van polymeren Statistieken van Polymer Physics, Light scattering technieken. Microscopie Fysica van zacht materiaal, interfaces Mechanica van continue media Akoestische Golven ... [-]
Spanje Ferrol
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Deze Master is ontworpen om studenten te voorzien van een geavanceerde, specifieke en multidisciplinaire opleiding gericht op academische, onderzoeker en professionaliser ... [+]

Introductie

Deze Master is ontworpen om studenten te voorzien van een geavanceerde, specifieke en multidisciplinaire opleiding gericht op academische, onderzoeker en professionalisering van de aquacultuur. Het zal studenten met de kennis, vaardigheden en basisvaardigheden die u in staat te ontwerpen en uit te voeren onderzoek op het gebied van de aquacultuur, het ontwerp, het beheer en de controle in het binnenland en havenfaciliteiten, hun impact op het milieu te beoordelen en te voldoen aan de behoeften van de R & D bieden + i sector, de uitvoering van strategieën voor de toekomstige ontwikkeling van de aquacultuursector.

Waarom studeren de mate

Aquacultuur is een strategische sector voor de economische ontwikkeling in Galicië, dat dagelijks leven van een groter aantal high-level human resources training vereist. Bestaande organen zoals de Galicische Instituut voor Aquacultuur Training (IGAFA) dat de arbeidsmarkt uitstekende technici in de aquacultuur in meerdere of mindere mate te voeden, maar zowel de industrie als de overheid vereist afgestudeerden die kan vooral zowel in het bedrijfsleven en in worden opgenomen verschillende openbare instellingen (technologiecentra, onderzoeksinstellingen, universiteiten, enz.) om de R & D uit te voeren in de aquacultuur.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master's Degree in Architectural Rehabilitatie is een officiële jaarlijkse duur van de cyclus studies gericht op geavanceerde opleiding op het gebied van inspectie en ... [+]

Introductie

De Master in Architectural revalidatie is een officiële jaarlijkse duur van de cyclus studies gericht op geavanceerde opleiding op het gebied van inspectie en interventie in de gebouwde erfgoed te bieden.

De kwestie is van het grootste belang in de huidige sociaal-economische kader, dat heeft geleid tot een drastische vermindering van de bouw van de nieuwe fabriek. De gegevens wijzen erop dat dit een aanhoudende trend in ieder geval op de middellange termijn zal zijn, hoewel gedeeltelijk gecompenseerd door de toegenomen vraag in de taken van de technische inspectie en het behoud, en het vergroten van werken in het kader van de hervorming, herstel en restauratie van gebouwen, meer lijn met de Europese groeperingen architectuur van de afgelopen decennia.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Interuniversitaire Master in de industriële wiskunde (M2i) wordt georganiseerd door de drie Galicische universiteiten, samen met universiteiten Carlos III en de Polyte ... [+]

Introductie

De Joint Masters in Industrial Mathematics (M2i) wordt georganiseerd door de drie Galicische universiteiten, samen met universiteiten Carlos III en de Polytechnische Universiteit van Madrid.

Het bestaat uit specialiteiten Wiskundige modellering en numerieke simulatie. De titel wordt verkregen na het passeren van 90 studiepunten, waarvan 30 voor de Meester project, ontwikkeld in samenwerking met een bedrijf.

Waarom studeren de mate

Training behoeften level professionals master in Industrial Mathematics is zowel blijkt uit de EU en de OESO in haar paper Global Science Forum. Verslag over Wiskunde in de Industrie.

Wetenschappelijk / technologisch belang van M2i is gebaseerd op drie pijlers... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master's Degree in literatuur, cultuur en diversiteit is een officiële kwalificatie, 60 studiepunten en een looptijd van één academisch jaar. ... [+]

Introductie

De Master's Degree in literatuur, cultuur en diversiteit Het is een officiële kwalificatie, 60 studiepunten en een looptijd van één academisch jaar.

Het wordt onderwezen in de Faculteit der Studies van de Universiteit van La Coruña, in twee termen: de eerste verplichte modules universiteit; in de tweede module specialisatie en Master Thesis.

Waarom studeren de mate Het verzorgt trainingen en bijwerken op kwesties in verband met literatuur, cultuur en diversiteit in de Latijns-Amerikaanse sfeer of Galicische en Portugees. Het vormt de basis van een onderzoek activiteit te starten en biedt toegang tot een doctoraatsopleiding. Inschrijving kunt voltijds of deeltijds, evenals de validatie van de proefpersonen eerder onderzocht in het kader van de door de universiteiten verantwoorde omstandigheden. blended onderwijs (240 contacturen). Het wordt onderwezen in de middag, op donderdag en vrijdag, aan de Faculteit der Filologie van de UDC. Hooggekwalificeerde leraren Gerenommeerde gastdocenten en gespecialiseerde onderwerpen Associated seminars in verband met openstaande groepen of onderzoeksprojecten geïndividualiseerde begeleiding Wat je leert ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De titel van Master in Naval en Oceanic Techniek biedt wetenschappelijke en technologische kennis die nodig is voor toegang tot de functies van een grotere verantwoordeli ... [+]

Introductie

De titel Master in Naval en Oceanic Techniek Het geeft wetenschappelijke en technologische kennis die nodig is voor toegang tot de functies van een grotere verantwoordelijkheid in de maritieme industrie, die de voortzetting van de diploma's van graden in Naval Architecture, Engineering Systems en voortstuwing en Naval Ship en Ocean Engineering.

Het is een titel van Official meester professionele begeleiding met de in de CIN / 354/2009 Order genoemde bevoegdheden en dus hen in staat stellen om het gereglementeerde beroep van ingenieur Naval en Oceanic oefenen.

De Master maakt het mogelijk direct contact met de groepen en onderzoeksprogramma's ontwikkeld op school en hebben de continuïteit in het doctoraat.... [-]

Spanje Ferrol
September 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De nieuwe Masters in planning en beheer van toeristische bestemmingen en producten dient om studenten voor onderzoek op te leiden in het toerisme en de professionele take ... [+]

Introductie

De economische en sociale belang van het toerisme in Galicië en in de rest van Spanje is erg belangrijk, vandaar de vorming van de menselijke hulpbronnen wordt een onvermijdelijke taak voor openbare universiteiten Toerisme is een sector die moet worden geanalyseerd vanuit verschillende perspectieven zoals sociologie, aardrijkskunde, economie, geneeskunde, informatica, enz. Deze sector, zonder enige twijfel, is het belangrijkste in onze samenleving werd jarenlang vergeten door wetenschappers, gepland en beheerd door mensen zonder specifieke opleiding.

Titratie wordt voorgesteld is de voortzetting van het hoger onderwijs voor mensen die een studie van vandaag degree in toerisme en anderen gevormd in de mate van sociale en menswetenschappen in het algemeen die willen werken of onderzoek doen in de toeristische sector.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De hoge cijfers van arbeid en niet-arbeidsongevallen, preventiebeleid dat is het besturen van de Europese Unie en de noodzaak voor universitaire-trein professionals en te ... [+]

Introductie

De hoge cijfers van arbeid en niet-arbeidsongevallen, preventiebeleid dat is het besturen van de Europese Unie en de noodzaak voor universitaire-trein professionals en technici preventie van beroepsrisico's en gemeenschappelijke risico's en fungeren als echte factoren laten zien dat het aanbod masters van expertise op dit gebied worden eisen meer nadrukkelijk in de tijd.

Waarom studeren de mate

Na de publicatie van het Koninklijk Besluit 337/2010, tot wijziging van het koninklijk besluit 39/1997, houdende goedkeuring van het reglement voor Preventie Services is goedgekeurd; Zij wijst erop dat het nodig is om functies van risicopreventie hoger niveau uit te voeren training, moet erkend zijn door een universiteit.... [-]

Spanje Ferrol
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De SAISM is de enige graduaat in het Galicische University System, dat expertise in marktonderzoek en geavanceerde sociale analyse, inclusief analyse van de consument bie ... [+]

Introductie

Sinds haar oprichting als een aparte discipline op het gebied van de sociale wetenschappen, heeft sociologie had een toegepast gericht op beleidsmakers te begeleiden in het bedrijfsleven, de overheid en de derde sector organisaties de natuur.

Al deze entiteiten verlangen analisten en experts bij het verkrijgen en beheren van sociale informatie om hen in staat om het gedrag van individuen in verschillende gebieden te begrijpen, van economische tot politiek, van de sociale om de culturele.

De reden is dat deze informatie is cruciaal voor hen omdat:

Bedrijven moeten de nieuwe patronen van sociaal gedrag en dus nieuwe zakelijke mogelijkheden en kennis van de markt. Marktonderzoek wordt een actief van de onderneming te vermijden kosten en risico's door te wijzen op potentiële markten en verkoop. Het is de bijdrage van de kennis om de verkoop, de productiviteit te verhogen en draagt ​​bij tot betere resultaten. Administraties en publieke managers nodig zijn om de sociale eisen te begrijpen, omdat de juiste antwoord hangt af van de stabiliteit en het vertrouwen van de burgers in de instellingen. De derde sector (verenigingen en stichtingen) nodig hebben, op hun beurt, gespecialiseerd in het lokaliseren van eigen ruimte om ze te ontwikkelen georganiseerde solidariteit in een context waarin het gebrek aan economische middelen zijn waarde neemt exponentieel toe. Waarom studeren de mate ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in Duurzaam Bouwen (MUES) is een officiële opleiding van één jaar die is gericht op professionals op het gebied van duurzaamheid te trainen. ... [+]

Introductie

De Master in duurzaam bouwen (MUES) Het is een officiële opleiding van één jaar die is gericht op professionals op het gebied van duurzaamheid te trainen.

Het ontwikkelen van het thema heeft op dit moment met grote belangstelling als gevolg van de inwerkingtreding van de verschillende nationale en Europese regelgeving, zoals Horizon 2020 framework, Die bepalen de toekomst van de nieuwe gebouwen. Vanaf 2020 is het verplicht voor alle nieuwe gebouwen gebouwen bijna nul energieverbruik, Dus de Master cursus is gericht op het opleiden van gekwalificeerde en gespecialiseerde professionals die deze behoefte. Het trainen van inhoud, met een aanzienlijke praktische loadZe zijn gericht op het leveren van professionele vaardigheden voor studenten om te reageren op de huidige en toekomstige vraag naar duurzaamheid deskundigen. Dit superieure cyclus studies bevordert ook het ontstaan ​​van onderzoekscarrière, Wijzen deze naar een doctoraat in zaken met betrekking tot duurzaam bouwen, hoogst actueel. de Curriculum Het omvat 3 specialisaties:... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De fundamentele doelstelling van de Master is om afgestudeerden gespecialiseerd op het gebied van energie-efficiëntie te trainen, in een poging om aan de eisen die zullen ... [+]

Introductie

De Masters is internationaal en biedt de mogelijkheid tot het verkrijgen van een dual degree met het Polytechnic Institute of Bragança - Portugal.

Studies kunnen worden uitgevoerd in één academiejaar en credit verdeling naar soort materialen is als volgt:

30 ECTS - 5 verplicht vak. 24 ECTS - 8 Optionele onderwerpen. 6 ECTS - stages. 12 ECTS - Master Thesis. Waarom studeren de mate

De fundamentele doelstelling van de Master is om afgestudeerden gespecialiseerd op het gebied van energie-efficiëntie te trainen, in een poging om aan de eisen die zullen optreden op de arbeidsmarkt als gevolg van de ontwikkeling van het regelgevend kader voor energie-efficiëntie van gebouwen te voldoen.... [-]

Spanje Ferrol
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Joint Masters in GI aan de Universiteit van Vigo en A Coruña geboren als een titel zeer gespecialiseerde professionals aan marktgerichte geospatiale industrie vormen. ... [+]

Introductie

De Masters in GI door de universiteiten van Vigo en A Coruña geboren als een titel zeer gespecialiseerde professionals aan marktgerichte geospatiale industrie vormen. De geospatiale industrie is een sector die de afgelopen jaren snel gegroeid als gevolg van de verschillende toepassingen in verband met global positioning systemen, geografische informatiesystemen, mobiel of satelliet remote sensing.

Het curriculum is ontworpen voor studenten om vaardigheden te verwerven in het ontwerp, de implementatie en het beheer van de ruimtelijke databases, definiëren en implementeren van geoprocessing, visualisatie van geografische informatie en het uitvoeren van projecten met GIS. Het bevat ook optioneel materiaal ontworpen om te stoppen intensivering van de opleiding van studenten in Geotechnologie (remote sensing en sensornetwerken) of op het gebied van de informatietechnologie (GIS ontwikkeling van desktop applicaties, web of mobiele systemen).... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in het lesgeven van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs, is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied va ... [+]

Introductie

De Master in Onderwijs van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijsHet is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied van sociale en juridische wetenschappen.

De Master vereist de voltooiing van 60 studiepunten theoretische en praktische credits. Generic Module (16 studiepunten) specifieke module (26 studiepunten) Werk Practicum en Master Thesis (18 studiepunten): Deze kredieten zijn als volgt verdeeld.

Generic Module is gemeenschappelijk voor alle studenten en het volgen van lessen is verplicht. Specifieke Module en practicum zijn verschillend, afhankelijk van de specifieke situatie in elke route of specialiteit. De Practicum heeft ook een gezicht karakter en ontwikkelt zich in de gevestigde in overleg met de Xunta de Galicia middelbare scholen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in het lesgeven van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs, is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied va ... [+]

Introductie

De Master in Onderwijs van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijsHet is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied van sociale en juridische wetenschappen.

De Master vereist de voltooiing van 60 studiepunten theoretische en praktische credits. Generic Module (16 studiepunten) specifieke module (26 studiepunten) Werk Practicum en Master Thesis (18 studiepunten): Deze kredieten zijn als volgt verdeeld.

Generic Module is gemeenschappelijk voor alle studenten en het volgen van lessen is verplicht. Specifieke Module en practicum zijn verschillend, afhankelijk van de specifieke situatie in elke route of specialiteit. De Practicum heeft ook een gezicht karakter en ontwikkelt zich in de gevestigde in overleg met de Xunta de Galicia middelbare scholen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in het lesgeven van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs, is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied va ... [+]

Introductie

De Master in Onderwijs van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijsHet is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied van sociale en juridische wetenschappen.

De Master vereist de voltooiing van 60 studiepunten theoretische en praktische credits. Generic Module (16 studiepunten) specifieke module (26 studiepunten) Werk Practicum en Master Thesis (18 studiepunten): Deze kredieten zijn als volgt verdeeld.

Generic Module is gemeenschappelijk voor alle studenten en het volgen van lessen is verplicht. Specifieke Module en practicum zijn verschillend, afhankelijk van de specifieke situatie in elke route of specialiteit. De Practicum heeft ook een gezicht karakter en ontwikkelt zich in de gevestigde in overleg met de Xunta de Galicia middelbare scholen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in het lesgeven van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs, is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied va ... [+]

Introductie

De Master in Onderwijs van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijsHet is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied van sociale en juridische wetenschappen.

De Master vereist de voltooiing van 60 studiepunten theoretische en praktische credits. Generic Module (16 studiepunten) specifieke module (26 studiepunten) Werk Practicum en Master Thesis (18 studiepunten): Deze kredieten zijn als volgt verdeeld.

Generic Module is gemeenschappelijk voor alle studenten en het volgen van lessen is verplicht. Specifieke Module en practicum zijn verschillend, afhankelijk van de specifieke situatie in elke route of specialiteit. De Practicum heeft ook een gezicht karakter en ontwikkelt zich in de gevestigde in overleg met de Xunta de Galicia middelbare scholen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in het lesgeven van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs, is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied va ... [+]

Introductie

De Master in Onderwijs van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijsHet is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied van sociale en juridische wetenschappen.

De Master vereist de voltooiing van 60 studiepunten theoretische en praktische credits. Generic Module (16 studiepunten) specifieke module (26 studiepunten) Werk Practicum en Master Thesis (18 studiepunten): Deze kredieten zijn als volgt verdeeld.

Generic Module is gemeenschappelijk voor alle studenten en het volgen van lessen is verplicht. Specifieke Module en practicum zijn verschillend, afhankelijk van de specifieke situatie in elke route of specialiteit. De Practicum heeft ook een gezicht karakter en ontwikkelt zich in de gevestigde in overleg met de Xunta de Galicia middelbare scholen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in het lesgeven van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs, is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied va ... [+]

Introductie

De Master in Onderwijs van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijsHet is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied van sociale en juridische wetenschappen.

De Master vereist de voltooiing van 60 studiepunten theoretische en praktische credits. Generic Module (16 studiepunten) specifieke module (26 studiepunten) Werk Practicum en Master Thesis (18 studiepunten): Deze kredieten zijn als volgt verdeeld.

Generic Module is gemeenschappelijk voor alle studenten en het volgen van lessen is verplicht. Specifieke Module en practicum zijn verschillend, afhankelijk van de specifieke situatie in elke route of specialiteit. De Practicum heeft ook een gezicht karakter en ontwikkelt zich in de gevestigde in overleg met de Xunta de Galicia middelbare scholen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in het lesgeven van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs, is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied va ... [+]

Introductie

De Master in Onderwijs van verplichte secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijsHet is een titel van de Faculteit Wetenschappen die behoren tot het gebied van sociale en juridische wetenschappen.

De Master vereist de voltooiing van 60 studiepunten theoretische en praktische credits. Generic Module (16 studiepunten) specifieke module (26 studiepunten) Werk Practicum en Master Thesis (18 studiepunten): Deze kredieten zijn als volgt verdeeld.

Generic Module is gemeenschappelijk voor alle studenten en het volgen van lessen is verplicht. Specifieke Module en practicum zijn verschillend, afhankelijk van de specifieke situatie in elke route of specialiteit. De Practicum heeft ook een gezicht karakter en ontwikkelt zich in de gevestigde in overleg met de Xunta de Galicia middelbare scholen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De master biedt een academische opleiding die een specialisatie toelaat, na het verkrijgen van de mate van toegang van de experimentele of gezondheidswetenschappen. ... [+]

Introductie

De master biedt een academische opleiding die een specialisatie toelaat, na het verkrijgen van de mate van toegang van de experimentele of gezondheidswetenschappen.

Op het wetenschappelijke gebied zal de student die deze master voltooit bereid zijn om te werken in onderzoekslaboratoria die cellulaire, moleculaire of genetische vaardigheden vereisen. De student kan ook een onderzoeker vervoerder en toegang tot een Ph. Graad opleiding programma.

Op het vakgebied staat de Master toe aan de opleiding van specialisten voor geavanceerde baanposities in de onderscheiden sectoren R & D: klinisch of bio-industrieel, en ook in het hoger onderwijs en in de overheidsdienst.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Verplichte vakken fysieke structuur Studie naar de chemische lasers en Milieu-toepassingen van lasers Laboratory fundamenten van lasers ... [+]

structuur Study

verplichte vakken

Physics of lasers chemische en ecologische toepassingen van lasers Laboratorium fundamenten van lasers Fundamentals of Photonics Industriële toepassingen van lasers

keuzevakken

fotonische sensoren biofotonica duurzaam licht nanofotonica Laboratory Fotonica en ruimtevaarttechnologie Industrial Photonics Laboratory Metrologische toepassingen van lasers Stages in ondernemingen of R & D

Master's Thesis

Master's Thesis [-]
Spanje Ferrol
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Masters biedt een specifieke opleiding in specifieke didactiek, van groot belang voor een brede groep: afgestudeerden / diploma Master of veel / zo en praktijkmensen; naa ... [+]

Introductie

Masters biedt een specifieke opleiding in specifieke didactiek, van groot belang voor een brede groep: afgestudeerden / diploma Master of veel / zo en praktijkmensen; naar nieuwe / afgestudeerden / als in voor- en vroegschoolse educatie en primair onderwijs, evenals andere opleidingsprofielen).

Het onderwerp is dan ook van groot belang voor degenen die betrokken zijn in het onderwijs.

Waarom studeren de mate

Het nastreven van deze opleiding kunnen vestigen en ontwikkelen van de opgedane kennis in de huidige mate van Bachelor in het onderwijs en de primaire en verworven in het oude diplomaturas.

Wat je leert

De Master in vakdidactiek zal de studenten om kennis (kennis) hebben, skills (vaardigheden) en attitudes (weten hoe te zijn en) nodig hun activiteiten uit te voeren, te bezitten en kennis die een basis of een kans bieden om origineel te zijn te begrijpen in het ontwikkelen en / of toepassen van ideeën, vaak in onderzoeksverband.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De Master in statistische technieken wordt georganiseerd door de drie Galicische universiteiten en wordt onderwezen in persoon in de faculteiten Informatica (A Coruña), w ... [+]

Introductie

De Master in statistische technieken Het wordt georganiseerd door de drie Galicische universiteiten en wordt onderwezen in persoon in de faculteiten Informatica (A Coruña), wiskunde (Santiago de Compostela), en Economische en Bedrijfskundige wetenschappen (Vigo). Een videoconferentie-systeem maakt het mogelijk het bijwonen van alle klassen uit één faculteit. Het duurt een jaar en een half.

Deze master in 2007 begonnen, komt uit een Official Postgraduate Programma met Quality Mention in hun studie die leidt tot de titel van doctor. Uw trainingsdoelen gelijkwaardig zijn aan die van de beste voorstellen van onze Europese omgeving.

Waarom studeren de mate Statistische studies worden vandaag de dag beschouwd als een van de betere toekomstperspectieven. Dit wordt gerechtvaardigd door de groeiende behoefte aan veel bedrijven en openbare instellingen om informatie uit grote hoeveelheden data, die essentieel is voor het gebruik van statistische technieken te halen. Het is de enige bestaande meester in Galicië georiënteerde studies Statistiek en Operations Research. Het is de natuurlijke manier om toegang te krijgen tot de doctoraatsopleiding in Statistiek en Operations Research, die zich onderscheidt met de vermelding voor Excellence door het ministerie van Onderwijs. Dit programma is de enige in de autonome regio Galicië specifieke Statistiek en Operations Research. Wat je leert ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Studiestructuur Verplichte kredieten Practicum Wetgeving. Regelgeving en Management Analytische Strategieën en Milieu ... [+]

Studiestructuur

verplichte credits

Practicum Wetgeving. Regeling en Management Analytische Strategieën en Milieu Master Thesis

chemie

Structurele analyse en synthetische planning Grenzen in Anorganische Chemie Toegepaste Fysische Chemie Toeligting van reactie-mechanismen Materialen Fysische Chemie Chemische Specificatie en Berekening Bio-organische Chemie en Biomaterialen Catalysis Biogeochemische cycli Bioorganische en Supramoleculaire Chemie Organische Reactiviteit en Organometallische Chemie Groene Chemie ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ci ... [+]

Introducción

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ciencias de la Educación que pertenece al área de Ciencias Sociales y Jurídicas.

El Máster requiere la realización de 60 créditos ECTS, teórico-prácticos. Estos créditos se distribuyen de la siguiente manera: Módulo Genérico (16 créditos), Módulo Específico (26 créditos), Practicum y Trabajo de Fin de Máster (18 créditos).

El Módulo Genérico es común para todo el alumnado matriculado y tiene carácter presencial obligatorio. El Módulo Específico y el Prácticum son distintos en función de las peculiaridades de cada itinerario o especialidad. El Practicum también tiene un carácter presencial y se desarrolla en los centros de Educación Secundaria que se establezcan por convenio con la Xunta de Galicia.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

UDC introduction

Location address
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicië, 15001 ES
Social Media
Location address
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicië, 15011 ES
Location address
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicië, 15011 ES
Location address
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicië, 15008 ES
Location address
Campus de Elviña
A Coruña, Galicië, 15071 ES
Location address
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicië, 15071 ES
Location address
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicië, 15179 ES
Location address
Campus de Oza
A Coruña, Galicië, 15006 ES
Location address
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicië, 15403 ES
Location address
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicië, 15405 ES