Universidad de Leon

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan de ULE?

Er zijn minstens tien redenen om León als academische bestemming te kiezen, hoewel we zeker weten dat je er nog veel meer zult vinden.

 1. De beste spreektaal - In het gebied van Leon wordt een zeer zuiver Spaans gesproken, met een vrij neutraal accent. In de straten van León hoor je de mensen correct Spaans spreken.
 2. De best bewaarde kunst - hier vindt u artistieke juwelen aller tijden. Van overblijfselen uit de Romeinse tijd tot bekroonde architectuur van de 21e eeuw, zonder de beroemde en legendarische Camino de Santiago te vergeten.
 3. Diversiteit van nationaliteiten - Wij willen dat u in onze samenleving integreert terwijl u geniet van de internationale omgeving die de ULE u biedt.
 4. The Godfather-programma - Laat je leiden door je sponsor. Het zal je beste begeleider zijn.
 5. Economische bestemming - Wonen in León is goedkoop. Een kamer in een gedeeld appartement kost tussen € 150 en € 250 per maand, je kunt overal naartoe wandelen of fietsen en vrije tijd is betaalbaar.
 6. Natuur en avontuur - Geniet van oefenen skiën, wandelen, klimmen en vele andere avontuurlijke activiteiten die de provincie u biedt.
 7. Universidad solidaria - Werk samen met onze ontwikkelingssamenwerkingsservice die deelneemt aan solidariteitsprojecten
 8. Toegewijd aan het milieu - Het groene kantoor bevordert duurzaamheid en gezonde gewoonten: gratis gebruik van fietsen, kookworkshops, recycling ...
 9. Toegankelijke universiteit - Alle gebouwen zijn aangepast voor mensen met een handicap. Er is een ondersteuningseenheid om de dag tot dag te informeren en te faciliteren voor diegenen die deze behoeften hebben.
 10. Het authentieke Spanje. - In León werd het handvest van magna leonesa, het eerste in Europa, goedgekeurd en de eerste universiteit werd opgericht.

Wat kun je studeren in de ULE?

Op onze universiteit kun je studeren wat je wilt. Gebruik onze catalogus met studies en de zoekmachine van onderwerpen Als je alleen Spaans als vreemde taal wilt studeren, is alle informatie die je nodig hebt te vinden in het Talencentrum.

Je hebt een lijst met academische coördinatoren bij je contacten voor de academische begeleiding die je nodig hebt.

Het is mogelijk om vakken volledig in het Engels te volgen. Ze kunnen ook worden gecombineerd met vakken in het Spaans.

114404_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Word lid van de ULE

Wil je credits verdienen om ze te herkennen op je universiteit?

 • Als u "gratis" verplaatst, moet u het bezoekende studentenprogramma invoeren.
 • Als u lid bent van een universiteit met een overeenkomst (Erasmus, Amicus, enz.), Vult u ons online aanvraagformulier in.

Deadline aanmelding: 15 juni voor de 1e. Semester of volledig academisch jaar 1 december voor het verblijf van het 2de semester.

Wanneer beginnen we?

Al onze studies zijn gestructureerd in twee semesters per academisch jaar, met uitzondering van het Talencentrum dat het in kwartalen doet.

TalentUnileon 2020-beurzen

De TalentUnileon-beurzen zijn uitstekende beurzen voor internationale studenten die hun bachelor- of masterstudie willen volgen aan de Universiteit van León.

Internationale studenten die een hoger gemiddeld cijfer van ten minste 8 van de 10 punten in hun studie hebben behaald voorafgaand aan respectievelijk de opleiding of de master, kunnen van dit programma profiteren.

Voor meer beursinformatie

Locaties

León

Address
Campus de Vegazana S/N
24071 León

León, Castilië en León, Spanje

Ponferrada

Address
Av. de Astorga 15
24400 Ponferrada

Ponferrada, Castilië en León, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen