Universidad de Huelva

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universidad de Huelva is een instelling ten dienste van de samenleving die, in het kader van constitutionele waarden, en als een publiekrechtelijke entiteit, begiftigd met rechtspersoonlijkheid, haar doelen vervult en haar functies ontwikkelt, in overeenstemming met de huidige wetgeving, in autonomie regime.

boetes

De Universidad de Huelva komt overeen met het aanbieden van de openbare dienst van hoger onderwijs, door studie, onderwijs en onderzoek, waarbij de volledige vorming van haar eigen leden, de waarden van rechtvaardigheid, vrijheid en pluralisme, evenals het denken moet worden bevorderd en vrij en kritisch onderzoek om een effectief instrument voor transformatie en sociale vooruitgang te zijn. De Universidad de Huelva staat ten dienste van de intellectuele en materiële ontwikkeling van de volkeren, van de verdediging van het milieu en van vrede.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

functies

De Universidad de Huelva moet de volgende functies vervullen:

  • Het creëren, ontwikkelen, verspreiden en bekritiseren van wetenschap, technologie en cultuur.
  • De voorbereiding op de uitoefening van professionele activiteiten, waarvoor technische of wetenschappelijke kennis en methoden moeten worden toegepast en voor literaire of artistieke creatie.
  • Wetenschappelijke en technische ondersteuning voor culturele, sociale en economische ontwikkeling, met speciale aandacht voor die van Huelva en die van de Andalusische autonome gemeenschap. De uitbreiding van de universitaire cultuur.

begin

De activiteit van de Universidad de Huelva . evenals zijn autonomie, is het gebaseerd op het principe van academische vrijheid dat tot uiting komt in de vrijheden van hoogleraarschap, onderwijs, onderzoek en studies (art. 4 Voorlopige voorschriften).128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Locaties

Huelva

Address
Dr. Cantero Cuadrado, 6. 21004 Huelva
Huelva, Andalusië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden