Universidad Nebrija

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds de oprichting heeft Nebrija University de onderscheidende waarden van haar onderwijsmodel behouden, gebaseerd op kwaliteitsonderwijs en onderzoek als kenniscreatie, met uitgebreide training in de vaardigheden, competenties en capaciteiten van al haar studenten. Dit zijn sleutelprincipes om de ontwikkeling van individueel talent en de beste kansen voor professionele integratie te bereiken.

Onze filosofie is om te leren door te doen, wat een unieke universitaire ervaring wordt. Het is een cruciale ervaring in de transformatie van de student naar globale kennis, om de veranderingen waarin hij / zij ondergedompeld is een hoofdrol te geven en te leiden. De "Nebrija" -student richt zich op de constructie van kennis voor de belangrijke uitdagingen van het leven.

Ook is er een sterke inzet tussen de universiteit en bedrijven voor de ontwikkeling van training in professionele vaardigheden, die kwaliteitsstages voor de student garandeert, om zijn / haar ambitie om te groeien in het leven en intellectueel tijdens de universitaire fase te bereiken.

De Raad van Toezicht van Nebrija University en de Academische Raden, bestaande uit relevante persoonlijkheden, koppelen hun kennis en prestige aan de studie- en onderzoeksprogramma's. Studenten van Nebrija University weten hun kennis en vaardigheden volledig te articuleren binnen de nationale en internationale samenleving waarin ze hun professionele vaardigheden gaan uitoefenen.

Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json="{"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""}" />

Wat onderscheidt Nebrija University?

 • Inzetbaarheid en oriëntatie op het beroep, met stages bij bedrijven en instellingen voor 100% van de studenten.
 • Academic Excellence met persoonlijk onderwijs in kleine groepen, de nabijheid van docenten en studenten en de ontmoeting van relevante mensen uit de academische en professionele wereld.
 • Internationalisering met tweetaligheid van internationale studenten in Madrid en met programma's in het buitenland, een van de essentiële ervaringen voordat de studie wordt afgerond.
 • Pedagogische innovatie met kennis- en werkruimten om creatief, ondernemend en interactief te zijn in de universiteit met alle sectoren, zoals die van de auto, podiumkunsten, internationale betrekkingen, communicatie, enz.

Wie was Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija werd geboren in Lebrija (Sevilla) - vandaar zijn pseudoniem - in 1441. Hij studeerde Geesteswetenschappen aan de Universiteit van Salamanca en vervolgde zijn filologische studies in Bologna, waar hij interactie had met het Italiaanse humanisme. Zijn onderwijs begon aan de universiteit van Salamanca, waar hij een groot deel van zijn leven aan wijdde. Opgeroepen door kardinaal Cisneros ging hij naar de Universiteit van Alcalá om deel te nemen aan de publicatie van de Polyglotbijbel, een project dat hij stopzette vanwege verschillen met de groep vertalers. De laatste jaren van zijn leven bracht hij door met lesgeven aan de Universiteit van Alcalá, waar hij stierf in 1522.

De illustere humanist worstelde zijn hele leven om het gecultiveerde Latijn dat Cicero en Quintilian spraken te herstellen en dat ging verloren ten gunste van vulgaire spraak. Hiervoor baseerde hij het op de natuurlijke methode, die uitging van een goede kennis van de Romaanse taal - de taal van de mensen -, als het beste middel om te voorkomen dat je dat gecultiveerde Latijn verloor.

Onder zijn werken vallen het volgende op: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) en Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Van allemaal is de belangrijkste, voor de weerslag die het heeft gehad in de Spaanse filologie, die op de Castiliaanse grammatica, de eerste codificatie van een moderne taal, en wiens proloog is opgedragen aan koningin Isabel de Katholiek.

Systeem voor interne kwaliteitsborging

Het Internal Quality Assurance System is het geheel van gedocumenteerde processen dat nodig is om de juiste ontwikkeling van de dagelijkse activiteiten van Antonio de Nebrija University te beheren en te controleren. Door middel van de IQAS worden de behoeften geanalyseerd, worden de processen gedefinieerd en wordt een follow-up gehandhaafd, en dit alles zorgt voor continue verbetering.

Dit maakt het systeem voor interne kwaliteitsborging tot een levend document, dat moet worden herzien en aangepast als de organisatie of haar activiteiten veranderen.

Het is een uniek systeem dat alle centra en scholen omvat en de bijbehorende processen omvat. Het is opgesteld door de Technische Eenheid Kwaliteit (TUQ), onder het Universitair Rectoraat, met medewerking van alle afdelingen, zowel academisch als administratief, van waaruit het is gestructureerd. Hiervoor heeft TUQ rekening gehouden met de richtlijnen die door ANECA zijn gepromoot via het AUDIT-programma, dat tot doel heeft universiteiten te begeleiden bij het ontwerpen van kwaliteitsinterne borgingssystemen.

Universidad Nebrija

Prijzen / ranglijsten

De inzet van Nebrija University voor academische excellentie, training in toonaangevende bedrijven, innovatie in multidisciplinaire programma's en internationaal onderwijs, plaatst Nebrija University in de topposities van de belangrijkste universitaire ranglijsten.

Nebrija University is een veilige keuze en de gegevens bevestigen dit.

De ranglijsten erkennen dat Nebrija University een hoge universitaire prestatie heeft, een gevolg van onze onderscheidende elementen:

 • Academische uitmuntendheid
 • employability
 • Internationale oriëntatie

rankings

 • U-Ranking 2018 van de BBVA Foundation en het Economic Research Institute (IVIE).
 • QS Stars International Ranking - QS World University Rankings 2019.
 • Universitaire Transparantieranglijst 2018 van de Commitment and Transparency Foundation.
 • Erkenning van het secretariaat van het hoger onderwijs, wetenschap, technologie en innovatie van Ecuador (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - MBA-programma van Nebrija Business School.
 • Global TOP 100 Best Masters op het gebied van ondernemerschap.
 • Erkenning van het Ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China.
 • Stichting Madri + d - DOCENTIA - NEBRIJA Model.
 • Ranking van 250 masteropleidingen door El Mundo - Twee graden van Nebrija University vallen op in de classificatie.
 • CYD Ranking - van de Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Stichting Kennis en Ontwikkeling).

Universidad Nebrija

Locaties

Madrid

Address
Calle de Santa Cruz de Marcenado,27
28015 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Madrid

Address
Sugerir un cambio en Calle de Joaquín María López, 62
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Berzosa

Address
Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain
42351 Berzosa, Castilië en León, Spanje

Madrid

Address
Calle Pirineos, 55
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Madrid

Address
Paseo de la Habana, 70 bis, 28036 Madrid, Spain
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden