Lees de Officiële Beschrijving

De waarde van het humanisme

Het doel is om bij te dragen aan de continue groei van professionele en persoonlijke excellentie door middel van training. Het concept van professioneel succes van de UFV heeft te maken met het geloof dat het erg bekwaam zijn in een beroep niet kan en mag worden gescheiden van persoonlijke uitmuntendheid om een meer menselijke samenleving op te bouwen.

Voor de UFV maken het postuniversitaire team, de consultants, klanten, docenten, studenten, leveranciers, enz. Deel uit van dezelfde gemeenschap. De rijkdom van deze gemeenschap ligt in zijn veelvoud:

 • Herken het unieke karakter, de waardigheid en het unieke karakter van al zijn leden.
 • Het streeft naar het genereren van een ruimte om trends, studies en onderzoek, goede praktijken, diepe verschillen, enz. Op tafel te zetten voor de persoonlijke en professionele verrijking van iedereen uit de legitieme zoektocht.

Hun hoogste doel is om te helpen de beste versie van hun gemeenschap naar voren te brengen door vragen te promoten zoals: Wat voor soort professional en persoon wil ik in mijn leven zijn? Waarom doe ik wat ik doe? Waar wil ik mijn professionele carrière leiden? Wat begrijp ik met succes? Hoe draag ik bij aan de samenleving? Wat zijn mijn waarden en hoe breng ik ze over naar mijn dagelijkse activiteiten? Kortom, dit alles weerspiegelt het streven om iets te doen om dingen te veranderen in een samenleving die aan verandering toe is. De UFV stelt zijn studenten voor om de protagonisten te zijn van de transformatie van de wereld, te beginnen met de individuele transformatie.

Op het gebied van Postgraduate en Consultancy van de UFV wordt gewerkt aan het veranderen van de samenleving door het waarderen van competenties en attitudes. In deze context wordt ethiek begrepen als een manier van leven, waaruit solidariteit en sociale rechtvaardigheid erg belangrijk zijn voor transformatie.

Waarom studeren aan de UFV

Het doel van de Universidad Francisco De Vitoria is om bij te dragen aan de continue groei van de persoonlijke en professionele uitmuntendheid van haar studenten. De belangrijkste uitdaging van hun lesmodel is de training van professionals gericht op de persoon en met een roeping om zichzelf te transformeren tot protagonisten van de verandering van de samenleving.

 • De Universidad Francisco De Vitoria legt de nadruk op een training rond de ethische en deontologische waarden, die bijdraagt aan het verbeteren van de wens van de studenten om een betere professional en een beter persoon te worden.
 • Het heeft een klooster op hoog niveau in alle academische inhoud en biedt te allen tijde een praktische en ervaringsgerichte training van de professionele realiteit.
 • De realisatie van echte praktische gevallen en de ontwikkeling van een model van kennisoverdracht naar de persoonlijke, zakelijke en institutionele realiteit, stelt uw studenten in staat duidelijk te zijn over de waarden die hun vak doordringen en het gevoel van werk dat zij zullen uitvoeren.
 • De inhoud gericht op de analyse van de dagelijkse praktijk stimuleert het zoeken naar oplossingen door middel van debat en het creëren van ruimtes om trends, onderzoek en goede praktijken te delen. Dit alles voor de persoonlijke en professionele verrijking van de universitaire gemeenschap: studenten, professoren, onderzoekers en professionals.

Professionele carrière

Een van de doelstellingen van de UFV via een postuniversitaire opleiding is om studenten te helpen bij het opbouwen van hun loopbaan en de implementatie, buiten het klaslokaal, van de kennis die tijdens hun postdoctorale opleiding is opgedaan, mogelijk te maken. Hiervoor werkt de Postgraduate and Consulting Area op verschillende fronten:

 • Hij is verantwoordelijk voor de zoek- en managementpraktijken van studenten in bedrijven en entiteiten die samenwerken met de universiteit.
 • Geef een persoonlijke service aan de student zodat hij de beste keuze van praktijken kan maken op basis van zijn profiel en interesses.
 • Het is constant op zoek en ondertekent overeenkomsten met toonaangevende instellingen op elk trainingsgebied om studenten de beste opties te bieden.
 • De programma's bevatten de nodige training om succesvol doelen te overwinnen, zoals het voorbereiden van een CV, het voorbereiden van een interview, het vinden van een baan ...
 • In de dienst voor arbeidsbemiddeling wordt de voormalige student een persoonlijke dienst van oriëntatie en advies over de professionele carrière aangeboden en worden werkaanbiedingen dagelijks gepubliceerd.
Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Universidad Francisco De Vitoria

De Master's Degree in Advanced Therapies en Biotechnological Innovation van de Universidad Francisco De Vitoria , is gericht op specialisatie en professionalisering in ge ... [+]

De Master's Degree in Advanced Therapies en Biotechnological Innovation van de Universidad Francisco De Vitoria , is gericht op specialisatie en professionalisering in gentherapie, celtherapie, tissue engineering en nanogeneeskunde, met de nadruk op translationeel onderzoek, een techniek die in de praktijk een revolutie ontketent huidige kliniek.

introductie

Momenteel is er in Spanje een groeiende vraag naar gevorderde afgestudeerde deskundigen op het gebied van technologieën die zijn gebaseerd op de teelt en manipulatie van cellen voor therapeutische doeleinden, professionals die reageren op de nieuwe biomedische uitdagingen van de samenleving. De master in de biotechnologie en geavanceerde therapieën van de Universidad Francisco De Vitoria , is gericht op specialisatie en professionalisering in gentherapie, celtherapie, weefseltechnologie en nanogeneeskunde. Het programma richt zich op translationeel onderzoek, dat een revolutie teweegbrengt in de klinische praktijk, en dat gepersonaliseerde behandelingen en persoonsgerichte medicijnen mogelijk maakt ("Van bank tot bed").... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
Deeltijd
17 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

De Master's Degree in management en management voor de kwaliteit van onderwijscentra in online en face-to-face modus aan de Universidad Francisco De Vitoria is gericht op ... [+]

De Master's Degree in management en management voor de kwaliteit van onderwijscentra in online en face-to-face modus aan de Universidad Francisco De Vitoria is gericht op het trainen en professionaliseren van schooldirecteuren, managers en leraren.

introductie

Als je er altijd van hebt gedroomd om een educatief centrum te beheren, is dit de perfecte formatie om het te laten worden.

Het beheer van educatieve centra is een van de meest complexe en controversiële onderwerpen in het huidige onderwijsveld. Enkele van de oorzaken zijn te vinden in de veranderingen in het toegangssysteem, de wettelijke en trainingsvereisten of de vernieuwing van organisatorische managementtechnieken die nodig zijn om de leidinggevende functie effectief en efficiënt te ontwikkelen, en in overeenstemming met de nieuwe sociale en educatieve vereisten .... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Deeltijd
9 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

De Master in Political Action van de Universidad Francisco De Vitoria is een zeer innovatief opleidingsinitiatief in de Spaanse en Ibero-Amerikaanse context. Het succes v ... [+]

De Master in Political Action van de Universidad Francisco De Vitoria is een zeer innovatief opleidingsinitiatief in de Spaanse en Ibero-Amerikaanse context. Het succes van deze masteropleiding is dat deze zo is ontworpen dat uw studenten kunnen genieten van een complete ervaring, zowel academisch als in het dagelijks leven.

introductie

Het doel van de Master in Politiek van de UFV is om professionals opgeleid in de kennis van de werkelijkheid op te leiden om de institutionele, economische, politieke en sociale uitdagingen van de hedendaagse democratieën aan te gaan, vanuit de publieke en private sfeer (derde sector, stichtingen, business think tanks). , persbureaus, etc.). Het is een zeer innovatief trainingsinitiatief in de Spaanse en Ibero-Amerikaanse context, geworteld in het christelijk humanisme en de liberale traditie.... [-]

Spanje Madrid
November 2019
Voltijd
Deeltijd
8 maanden
Campus
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

Met de Master's Degree in Audiovisuele Productie van de Universidad Francisco De Vitoria kun je je specialiseren en een gekwalificeerde radio- of televisieprofessional wo ... [+]

Met de Master's Degree in Audiovisuele Productie van de Universidad Francisco De Vitoria kun je je specialiseren en een gekwalificeerde radio- of televisieprofessional worden.

Wacht niet langer en word een professional in de audiovisuele sector. Radio en televisie vragen professionals met jouw profiel!

introductie

Productie en realisatie zijn twee fundamentele disciplines voor het slagen of falen van een audiovisueel product. Beide zijn een kunst en vereisen specialisatie en beheer van verschillende technieken, variërend van de elementaire tot meer gecompliceerde concepten.

De Master in Productie en Audiovisuele Realisatie van de UFV komt voort uit de noodzaak om professionals van communicatie te trainen die zowel het gebied van productie als de realisatie domineren. Het doel is om tegemoet te komen aan een zakelijke vraag in de audiovisuele sector gericht op het verbeteren van de effectiviteit van management en innovatie in de esthetische en kwaliteitsbenaderingen van informatieve audiovisuele producten.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

Gebaseerd op de groeiende maatschappelijke vraag in de inlichtingenafdelingen van het bedrijf, is de Master's Degree in Deep Learning aangeboden door Universidad Francisc ... [+]

Gebaseerd op de groeiende maatschappelijke vraag in de inlichtingenafdelingen van het bedrijf, is de Master's Degree in Deep Learning aangeboden door Universidad Francisco De Vitoria een disruptieve Official Master's Degree en een van de meest geavanceerde in de markt. Het biedt een solide formatie die is georiënteerd op het brede arbeidsaanbod van de sector, dat steeds meer van dit soort formaties eist. Het is een Master met een bedrijfsgerichte training en ontwikkeling van echte use cases.

introductie

Kunstmatige intelligentie en diepgaand leren hebben een transversaal gebruik, waardoor het op veel gebieden kan worden gebruikt, zoals medicijnen, verzekeringen, banken, meteorologie, industrie, autonome apparaten, telecommunicatie, enz. Op dit moment hebben alle grote technologiebedrijven hun eigen afdeling kunstmatige intelligentie opgericht met groepen die zich toeleggen op Deep Learning- toepassingen . Deze master omvat stages bij bedrijven, omdat we van mening zijn dat het verwerven van bepaalde ervaring belangrijk is op dergelijke innovatieve terreinen. In ons academische programma kun je zien dat er onderwerpen zijn waarin de toepassingen worden weergegeven die bedrijven het meest nodig hebben.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

De Master in Communicatie en Fashion Marketing aan de Universidad Francisco De Vitoria benadert een visie op mode vanuit het perspectief van antropologie, geschiedenis en ... [+]

De Master in Communicatie en Fashion Marketing aan de Universidad Francisco De Vitoria benadert een visie op mode vanuit het perspectief van antropologie, geschiedenis en sociologie. Je werkt aan de belangrijkste acties die kunnen worden uitgevoerd op het gebied van marketing en publiciteit en public relations: strategische planning, het mediaplan, marktonderzoek, de organisatie van evenementen, het omgaan met agentschappen en nieuwe communicatiemiddelen. verkoop, met speciale nadruk op sociale netwerken.

introductie

Het fenomeen mode vereist communicatieprofessionals die weten hoe ze de dimensie van dit fenomeen adequaat kunnen overbrengen, met informatie die vrij is van frivoliteit en met de voorbereiding en de ernst om de communicatiezones in te gaan die het samenstellen.... [-]

Spanje Madrid
November 2019
Voltijd
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

Bestudeer de Master of Journalism in Television of the UFV en word een professional voor de toekomst. Het huidige televisielandschap vereist professionals die aan de ene ... [+]

Bestudeer de Master of Journalism in Television of the UFV en word een professional voor de toekomst. Het huidige televisielandschap vereist professionals die aan de ene kant een hoge specialisatiegraad hebben en aan de andere kant een constant vermogen hebben om hun kennis te recyclen met de evolutie van digitale platforms.

Word een tv-journalist

Met onze Master in Journalistiek op tv weet je veel van de vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle professional in de televisiesector te worden. Of het nu uw droom is om presentator te zijn of dat u liever schrijft of redigeert (onder vele anderen), bij de UFV zullen we u trainen op audiovisueel gebied.

Reporterisme, locution, sport of politieke journalistiek, onderzoek ... Als u geïnteresseerd bent in audiovisuele journalistiek, heeft uw profiel een plaats in de master. De lessen worden dynamisch ontwikkeld via workshops, direct, nieuws en verslagen op straat. De nieuwssimulaties zijn essentieel om te weten hoe om te gaan met elke situatie.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

De Master in Customer Experience aan de Universidad Francisco De Vitoria biedt u een degelijke training om de verplichtingen aan te gaan die de maatschappij tegenwoordig ... [+]

De maatschappij vraagt om waarde en actie van merken. Verantwoordelijkheid, transparantie, eerlijkheid en dialoog. We moeten ons aanpassen aan de nieuwe tijd door de interacties te bestuderen die plaatsvinden tussen merk en klanten om te reageren op de toewijding die de samenleving vereist.

introductie

De Master in Customer Experience aan de Universidad Francisco De Vitoria biedt u een degelijke training om de verplichtingen aan te gaan die de maatschappij tegenwoordig van alle soorten bedrijven, organisaties en instellingen eist. Kennis van strategie en innovatie waarmee u merk-klantrelaties kunt beheren op basis van waarden , waardoor u uw verwachtingen kunt waarmaken en het merk dat u beheert omzet in een leider in uw sector. Je zult leren om duurzame emotionele banden te genereren in de loop van de tijd, door het ontwerp en beheer van de Experience .... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Carretera Pozuelo-Majadahonda, km. 1,8
Pozuelo de Alarcón

Madrid, Madrid, 28223 ES