Universidad Autónoma de Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Autonome Universiteit van Barcelona (UAB) is zowel bekend om zijn excellentie in onderzoek en de kwaliteit in het onderwijs. Het is een referentiecentrum in Europa. UAB ligt op slechts 25 minuten per openbaar vervoer van het centrum van Barcelona, ​​een kosmopolitische stad aan de Middellandse Zee. De belangrijkste campus ligt in Bellaterra, in het hart van één van de belangrijkste industriële en technologische pijlers van Zuid-Europa.

UAB in de volledige college ervaring leven. De campus is georganiseerd als een ware kennis stad met bijna 50.000 inwoners: studenten, docenten, onderzoekers en administratief personeel en diensten. Het bevat alle noodzakelijke diensten voor deze: een universiteit residence (meer dan 2000 zitplaatsen), een set van gespecialiseerde bibliotheken, een taal school, sportvoorzieningen (fitnessruimte, een zwembad, voetbalvelden ...), een centrum gezondheid, restaurants, winkels en cafés.

UAB biedt opleidingen hoog in de meeste gebieden van kennis: • 87 undergraduate graden. Degrees in Business Administration and Management, Economie, basisonderwijs en toerisme worden aangeboden met 100% onderwijs Engels, en vele andere graden onder meer cursussen in deze taal.

• 315 master-opleidingen, die zijn gericht op het verwerven door de student van de voortgezette opleiding van gespecialiseerde en multidisciplinaire karakter, gericht op zowel professioneel als specialisatie en initiatie voor onderzoek.

• 68 doctoraatsprogramma's, gericht op de voortgezette opleiding van de studenten in onderzoekstechnieken afgesloten met een proefschrift (1114 proefschriften in 2015-2016). Het gaat om de voorbereiding en de verdediging van een proefschrift en meestal duurt drie jaar. Het doel is om docenten en onderzoekers op te leiden op het hoogste niveau. Een totaal van 27 doctoraatsprogramma's hebben UAB Vermelding verkregen to Excellence. Vermeld internationale PhD omvat een verblijf in verschillende Europese landen door de doctorale en de faculteit deelname van internationale universiteiten.

De internationale dimensie van de UAB is vooral bekend bij het ontstaan ​​van internationale studenten, in het bijzonder op de Masters met 2949 internationale studenten (40%) en promovendi met 1.703 internationale studenten (33%) en 1346 internationale studenten (5% ). De universiteit heeft 45 master's graden in het onderwijzen van 100% in het Engels.

UAB is een universiteit die innovatie, inzetbaarheid en ondernemerschap drijft. Stimuleert onderzoek en overdracht op alle gebieden van kennis, en werkt nauw samen met het bedrijfsleven en de industriële structuur van de omgeving en de wetenschappelijke centra in uw gebied als de ALBA Synchrotron, op vijf minuten van de campus.

UAB heeft 352 onderzoeksgroepen, 57 afdelingen en 45 instituten en centra. Veel van deze laatste is gemaakt in samenwerking met vooraanstaande wetenschappelijke instellingen, terwijl al een intensief onderzoek activiteit verricht (3316 gepubliceerde artikelen in tijdschriften geïndexeerd volgens de gegevens van 2015 Thomson Reuters WOK). Daarnaast worden de vijf verbonden aan universitaire ziekenhuizen ook betrokken bij het onderzoek van de UAB, drie van hen geaccrediteerd met het zegel van uitmuntendheid Health Institute Carlos III.

De universiteit stimuleert de betrokkenheid en participatie van studenten in het vrijwilligerswerk en de dienstverlening aan de gemeenschap, dat is waarom het is toegekend uit verschillende instellingen. Ook voert campagnes onder de community voor sociaal bewustzijn. UAB stimuleert beurzen in mobiliteitsprogramma's en bevordert de werving van internationale studenten (3.546 studenten van de internationale mobiliteit). Hoogtepunten van de Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo Da Vinci en Erasmus K2 projecten. Het heeft specifieke programma's te verwelkomen en ondersteunen van internationale studenten. In het kader van het Erasmus-programma is 1.008 bilaterale overeenkomsten heeft met meer dan 500 Europese universiteiten.

  • De gegevens Propedeuse 2015-2016 UAB UAB De Stichting stimuleert projecten voor onderwijs, onderzoek en sociale actie en zorgt voor commerciële en erfgoed in de Autonome Universiteit van Barcelona. Het heeft uitgebreide onderwijs aanbod van officieren en CFGs eigen, bachelor, master en undergraduate graden.

Locaties

Barcelona

Address
Fundació UAB · Edifici Blanc, 1ª planta · Vila Universitària
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

08193 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden