Lees de Officiële Beschrijving

De Autonome Universiteit van Barcelona (UAB) is zowel bekend om zijn excellentie in onderzoek en de kwaliteit in het onderwijs. Het is een referentiecentrum in Europa. UAB ligt op slechts 25 minuten per openbaar vervoer van het centrum van Barcelona, ​​een kosmopolitische stad aan de Middellandse Zee. De belangrijkste campus ligt in Bellaterra, in het hart van één van de belangrijkste industriële en technologische pijlers van Zuid-Europa.

UAB in de volledige college ervaring leven. De campus is georganiseerd als een ware kennis stad met bijna 50.000 inwoners: studenten, docenten, onderzoekers en administratief personeel en diensten. Het bevat alle noodzakelijke diensten voor deze: een universiteit residence (meer dan 2000 zitplaatsen), een set van gespecialiseerde bibliotheken, een taal school, sportvoorzieningen (fitnessruimte, een zwembad, voetbalvelden ...), een centrum gezondheid, restaurants, winkels en cafés.

UAB biedt opleidingen hoog in de meeste gebieden van kennis: • 87 undergraduate graden. Degrees in Business Administration and Management, Economie, basisonderwijs en toerisme worden aangeboden met 100% onderwijs Engels, en vele andere graden onder meer cursussen in deze taal.

• 315 master-opleidingen, die zijn gericht op het verwerven door de student van de voortgezette opleiding van gespecialiseerde en multidisciplinaire karakter, gericht op zowel professioneel als specialisatie en initiatie voor onderzoek.

• 68 doctoraatsprogramma's, gericht op de voortgezette opleiding van de studenten in onderzoekstechnieken afgesloten met een proefschrift (1114 proefschriften in 2015-2016). Het gaat om de voorbereiding en de verdediging van een proefschrift en meestal duurt drie jaar. Het doel is om docenten en onderzoekers op te leiden op het hoogste niveau. Een totaal van 27 doctoraatsprogramma's hebben UAB Vermelding verkregen to Excellence. Vermeld internationale PhD omvat een verblijf in verschillende Europese landen door de doctorale en de faculteit deelname van internationale universiteiten.

De internationale dimensie van de UAB is vooral bekend bij het ontstaan ​​van internationale studenten, in het bijzonder op de Masters met 2949 internationale studenten (40%) en promovendi met 1.703 internationale studenten (33%) en 1346 internationale studenten (5% ). De universiteit heeft 45 master's graden in het onderwijzen van 100% in het Engels.

UAB is een universiteit die innovatie, inzetbaarheid en ondernemerschap drijft. Stimuleert onderzoek en overdracht op alle gebieden van kennis, en werkt nauw samen met het bedrijfsleven en de industriële structuur van de omgeving en de wetenschappelijke centra in uw gebied als de ALBA Synchrotron, op vijf minuten van de campus.

UAB heeft 352 onderzoeksgroepen, 57 afdelingen en 45 instituten en centra. Veel van deze laatste is gemaakt in samenwerking met vooraanstaande wetenschappelijke instellingen, terwijl al een intensief onderzoek activiteit verricht (3316 gepubliceerde artikelen in tijdschriften geïndexeerd volgens de gegevens van 2015 Thomson Reuters WOK). Daarnaast worden de vijf verbonden aan universitaire ziekenhuizen ook betrokken bij het onderzoek van de UAB, drie van hen geaccrediteerd met het zegel van uitmuntendheid Health Institute Carlos III.

De universiteit stimuleert de betrokkenheid en participatie van studenten in het vrijwilligerswerk en de dienstverlening aan de gemeenschap, dat is waarom het is toegekend uit verschillende instellingen. Ook voert campagnes onder de community voor sociaal bewustzijn. UAB stimuleert beurzen in mobiliteitsprogramma's en bevordert de werving van internationale studenten (3.546 studenten van de internationale mobiliteit). Hoogtepunten van de Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo Da Vinci en Erasmus K2 projecten. Het heeft specifieke programma's te verwelkomen en ondersteunen van internationale studenten. In het kader van het Erasmus-programma is 1.008 bilaterale overeenkomsten heeft met meer dan 500 Europese universiteiten.

  • De gegevens Propedeuse 2015-2016 UAB UAB De Stichting stimuleert projecten voor onderwijs, onderzoek en sociale actie en zorgt voor commerciële en erfgoed in de Autonome Universiteit van Barcelona. Het heeft uitgebreide onderwijs aanbod van officieren en CFGs eigen, bachelor, master en undergraduate graden.
Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Universidad Autónoma de Barcelona

De vertienteforense van Graphoanalysis is de studie en de toepassing van geavanceerde set van grafologische technieken gericht op een wetenschappelijke interpretatie van ... [+]

In de huidige maatschappij geeft het bijzonder belang aan de kennis van de realiteit en het potentieel van mensen door middel van culturele verworvenheden. Schrijven is een dat een hoger niveau van deskundigheid draagt, zowel wat betreft de ontwikkeling van de manier waarop het bericht zelf, en daarom verantwoordelijk voor de instellingen en organisaties, zoals in een ander vak waarin kennis en interpretatie culturele en persoonlijke variabelen kent de toepassing van grafologie technieken, is het belangrijk om deze menselijke productie analyseren.

Het moet worden voorzien van de kennis van geschikte technieken en gereedschappen telkens grafologie, en de analyse en interpretatie wetenschappelijke overeenkomen met elk van hen.... [-]

Spanje Barcelona
January 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

De Master in toerisme en Geesteswetenschappen is een initiatief van de School voor Toerisme en Hotel Management en de Faculteit Wijsbegeerte en Letteren van de UAB aan pr ... [+]

De Master in toerisme en Geesteswetenschappen Het is een initiatief van de School voor Toerisme en Hotel Management en de Faculteit Wijsbegeerte en Letteren van de UAB aan professionals die een toegevoegde waarde en innovatie om toeristische producten en diensten te trainen. Professionals in staat om te genereren en beheren van content en brengen nieuwe perspectieven voor de toeristische sector, een van de belangrijkste economische sectoren.

De Master in toerisme en Geesteswetenschappen heeft een professionalisering en innovatieve aanpak en heeft de steun van Toerisme van Barcelona en het Instituut der Geesteswetenschappen van Barcelona, ​​na deze instellingen firmasen met de School voor Toerisme en Hotel Management van de UAB een conventie meester milieu om het kader en de lijnen van een samenwerking om het potentieel van het programma te maximaliseren. ... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

In deze zeer professionele programma speciaal alle soorten van case studies, de huidige ervaring en andere speciaal geselecteerd voor een grotere en snellere verwerking v ... [+]

Criminalistiek en forensische wetenschap definiëren we als het geheel van disciplines, waar het gemeenschappelijke doel is de materialisatie van bewijs voor juridische doeleinden door wetenschappelijke methodologie.

Elke wetenschap wordt forensisch bij het serveren van de rechtsgang, maar we moeten die specifiek zijn voor het doel van het onderzoek en de gerechtelijke bewijs technieken aan te passen, dit is de reden voor het bereiden van dit programma, dat bedoeld is om professionals te trainen in Criminalistiek als een erkend door de universiteit, om een ​​superieure academische accreditatie te bieden, zodat gekwalificeerde professionals kunnen genieten van deze universiteit erkenning in hun prestaties, zowel eigenaars en gerechtelijke niveaus om de Courts Service, het gebruik van de meest geavanceerde technieken van deze specialiteiten .... [-]

Spanje Barcelona
January 2020
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

Voedselzekerheid is een van de meest interessante en ingewikkeld voor die hoofdstukken waarin we geïnteresseerd zijn in de studie van voedsel, de kenmerken ervan, dat wil ... [+]

Voedselzekerheid is een van de meest interessante en ingewikkeld voor die hoofdstukken waarin we geïnteresseerd zijn in de studie van voedsel, de kenmerken ervan, dat wil zeggen, hun uiterlijk, hun veiligheid en voedingswaarde.

Wanneer we praten over voedselveiligheid zijn wij van mening dat alleen betrekking hebben op de mogelijkheid dat er iets eten kunnen bereiken en leiden tot infectieuze of toxische proces type. In plaats daarvan is een bredere term, want er zijn situaties voedselbereiding of samenstelling, die betrekking kunnen hebben op gevallen of uitbraken van door voedsel overgedragen.

Bovendien is de aanpak als de huidige als de kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid van producten door middel van de analyse van de juridische aspect van de belangrijkste aspecten van de processen en producten onderwerp is ook noodzakelijk.... [-]

Spanje Barcelona
November 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

Deze master's degree in Risk Management en Emergency biedt een aantal studies die professionals civiele bescherming, handig voor het openbaar bestuur vraagt ​​experts in ... [+]

Op het moment van het beheer van een noodsituatie op het gebied van de civiele bescherming vaak conflicten van actie en coördinatie, en het ontbreken van toegewijde professionals die uitsluitend aan dit onderwerp ontstaan.

Administraties nodig deskundigen op het gebied van de civiele bescherming met een uitgebreide visie, kan de hoogte van het aantal strengen in een noodsituatie te vinden, met de capaciteit om de analyse van de oorzaken van de noodgevallen te doen, in te grijpen, te coördineren en voorstellen voor de invoering van verbetering van de situatie.

Deze master's degree in Risk Management en Emergency biedt een aantal studies die professionals civiele bescherming, handig voor het openbaar bestuur vraagt ​​experts in elke bevolking hoe klein ook, in elke gemeente trainen.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

De Master in Teaching Chinees voor anderstaligen is de enige Masters in Spanje geheel gewijd aan het onderwijzen van Chinees. Het heeft een sterke professionalisering nat ... [+]

De Master in Teaching Chinees voor anderstaligen is de enige Masters in Spanje geheel gewijd aan het onderwijzen van Chinees.

Het heeft een sterke professionalisering natuur en is gericht op afgestudeerden, bij voorkeur op het gebied van de geesteswetenschappen, met een sterke kennis van de Chinese en willen om deel te nemen in het onderwijzen van de taal.

Een van de hoogtepunten van de master-module is verplicht klaslokaal praktijken met diverse student profielen. Deze zal worden gehouden in de verschillende samenwerkende centra in verband met de leer van de Chinese in het gebied Barcelona.

De buitengewoon praktisch focus en professionalisering wordt aangevuld met het opnemen van krediet onderzoek methodologie die zal de toegang tot een postdoctorale studenten die willen toestaan om hun studie voort te zetten.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

De mastergraad in sociaal beleid en gemeenschapsactie wordt gepresenteerd als een professioneel en onderzoeksvoorstel dat is gebaseerd op de benadering van overheidsbelei ... [+]

De mastergraad in sociaal beleid en gemeenschapsactie wordt gepresenteerd als een professioneel en onderzoeksvoorstel dat is gebaseerd op de benadering van overheidsbeleid en actie van de gemeenschap. Dit opleidingsvoorstel combineert de verwerving van theoretische en praktische kennis met de deelname van academische en professionele leraren en maakt gebruik van casus om een ​​complexe en participatieve benadering te maken van de realiteit van het territorium.

Carrièremogelijkheden

Het programma biedt instrumenten voor analyse, ontwerp en implementatie van sociaal beleid om projecten te ontwikkelen op het gebied van openbaar beheer, sociaal onderzoek en gemeenschapswerk. De training in gemeenschapsacties is gericht vanuit een transdisciplinair perspectief door het begrip van co-existentie, communicatie en conflict, voor de toepassing ervan op sociale interventie en onderzoek.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

De Master in Archives and Records Management biedt een geïntegreerde oplossing op het gebied van archivering en Geston document dat stelt studenten in staat om hun werk t ... [+]

Het gebied waar de meester behoort ligt tussen 51 en 100 posities van de vierde editie van de QS World University Rankings by Subject The Master in Archives en Records Management Het biedt een geïntegreerde oplossing op het gebied van archieven en documenten Geston dat de studenten in staat stelt om hun werk te ontwikkelen in de publieke en private organisaties, zowel historische documenten en administratieve en ondersteunende elke training.

Het biedt ook de nodige opleiding voor de uitvoering van archivering technieken en de integratie van nieuwe technologieën in het bestandsbeheer en in het ontwerp en beheer van document management systemen van organisaties, terwijl het ontwikkelen van kritisch denken, ethische waarden professionele archivering en het innovatievermogen.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

Dit programma is de ervaring van eerdere UAB eigen meester geërfd, genieten veel succes in zijn vier edities en is gerenoveerd steeds een officieel onderzoek van de 2012- ... [+]

De Autonome Universiteit van Barcelona door de School voor Toerisme en Hotel Management, samen met de Faculteit van vertaling en vertolking ik het Centrum voor Studies en Onderzoek naar Oost-Azië, bieden "Meester van de Europese Unie - China: Cultuur en Economie". Dit programma is de ervaring van eerdere UAB eigen meester geërfd, genieten veel succes in zijn vier edities en is gerenoveerd steeds een officieel onderzoek van de 2012-2013 Natuurlijk, de eerste in zijn soort in de wereld hispanic-Chinese bedrijfsleven en het hele Spaanse grondgebied. Deze erkenning geeft het geldig in de hele EHEA, die samen nieuwe allianties en institutionele herstructurering van de organisatorische, methodologische en concurrerend niveau, wordt het een kwaliteit studie opgenomen in de Campus van International Excellence UAB.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

De Master in Management en Event Tourism Organization (officiële master) is gekwalificeerde professionals van de gebeurtenissen in de breedste spectrum vervoegen van de u ... [+]

De Master in Toerisme en Event Organisatie (Official master) is gekwalificeerde professionals van de gebeurtenissen in de breedste spectrum vervoegen van de universiteit strengheid van de uitstaande professionals met ervaring op dit gebied.

Doelstellingen:

Zorg voor specifieke kennis en vaardigheden te organiseren, coördineren en sturen alle soorten evenementen. Train professionals om project management en de ontwikkeling van onderzoek op dit gebied te bevorderen.

ontvangers

Dit programma is gericht op:

Afgestudeerden, universitair afgestudeerden universitarisque zich willen specialiseren in een gebied met uitstekende toekomstperspectieven in ons land en internationaal. Ondernemers, managers of verantwoordelijk voor àreaque ontwikkelen uitsluitend of gedeeltelijk zijn carrière het organiseren van evenementen van welke aard dan ook, zowel in de publieke sector en de privé. ... [-]
Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

De Master in Business Management Hotel is het resultaat van de formalisering van de MBA in Business Hotels Beheer met 14 ononderbroken edities is één van de masteropleidi ... [+]

De Masters in Hotel Management Companies Het is het resultaat van de formalisering van de MBA in Business Hotels Beheer met 14 ononderbroken edities is één van de masteropleidingen in de oudste hotel management in Spaanse universiteiten geweest.

Dit is een kans om de professionele toekomst te koppelen aan een van de meest dynamische en krachtige sector van de wereldeconomie, het toerisme. In de afgelopen jaren zijn vormen van toerisme, accommodatie en het inhuren van de toeristische vraag toe in aantal en de verscheidenheid sector een revolutie. De hotelsector heeft om te reageren op deze nieuwe vraag door middel van nieuwe soorten accommodatie beheerd door veelzijdige, flexibele en kennis van hotel activiteiten en corporate management professionals voorhand.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

Het doel van deze meester is solide wetenschappelijke opleiding in de technieken van aardobservatie, en het genereren en analyseren van informatie voor de studie van het ... [+]

Remote sensing technieken en Geografische Informatie Systemen (GIS) zijn van essentieel belang om de aarde te bestuderen en het beheer van haar middelen. Deze centrale rol is niet alleen aanwezig in de academische wereld, maar we zien het op meerdere velden. Inderdaad, vonden we tekenen van verhoogde aanwezigheid en interesse in gebieden zoals de (nieuwe en verbeterde satelliet aardobservatie, aerial vehicles of UAV's, Europese impuls aan GPS-systemen zoals Galileo, enz.) Gereedschappen, geografische informatiesystemen (het succes van Google Earth of Google Maps, de kwaliteit uitstekend ICC mapping, etc.), de metadata (verhoogde aanwezigheid en consolidatie van de normen), catalogiseren Speciale data Infrastructures (IDEC, IDEE, etc.) of software (zoals de huidige fooi van Miramon programms voor overheidsdiensten en studenten die de Generalitat de Catalunya en de verschillende alternatieven van vrije software heeft gereden).... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

Het belangrijkste doel van de Master in Sport Management is om u te begeleiden in je ontwikkeling als een integraal professioneel sportmanagement en train je in het gebru ... [+]

De belangrijkste doelstelling van Master in Sports Management Het is om u te begeleiden in je ontwikkeling als een uitgebreide professionele sport management en train je in het gebruik van management tools om zakelijke kansen te herkennen, strategieën te ontwikkelen, te anticiperen op veranderingen, het optimaliseren van de middelen en analyseren van informatie met discretie.

Competenties

Begrijpen en te implementeren strategische, uitgebreide en objectieve kijk op de sport-industrie vanuit een zakelijk perspectief. Het creëren van nieuwe kansen in de markt met behulp van ondernemerschap en innovatie vatbaar voor sportorganisaties cultuur. Met behulp van de meest innovatieve praktijken van sportmarketing en effectiever in het uitvoeren branding en sponsoring. Detecteren de sleutel tot professionele teams te leiden en de beste resultaten factoren. Interpreteren jaarrekening van een sportorganisatie en maak de financiering van strategieën voor nieuwe projecten en bedrijven. Optimaliseer het beheer van een sportfaciliteit en een sportevenement. ... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Barcelona

De master's degree in Accounting en Auditing Higher speelt in op de groeiende vraag naar professionals met een specifieke opleiding op het gebied van boekhouding, fiscali ... [+]

De Superior master's degree in Accounting en Auditing speelt in op de groeiende vraag naar professionals met een specifieke opleiding op het gebied van boekhouding, fiscaliteit relatie-business boekhouding en audit. Daarom is deze titel is bedoeld voor mensen die willen hun professionele carrière richten op het gebied van corporate accounting en / of auditing. In het bijzonder is gericht op afgestudeerden in Business Administration and Management, Accounting en Financiën, Economie en gekwalificeerde professionals die momenteel hun activiteiten op het gebied van boekhouding en / of accountantscontrole te ontwikkelen.

Het programma biedt de boekhouding en audit onmisbaar voor de uitoefening van het beroep van accountant kennis. De Masters is gericht op specialisten op te leiden op het gebied van boekhouding en audit om hen in staat om effectief om te gaan werken en audits van welke aard en grootte, zodat de naleving van de doelstellingen voor het toelatingsexamen in de vereisten officiële Register van Auditors (ROAC) onder de door de ICAC vastgestelde criteria.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Fundació UAB · Edifici Blanc, 1ª planta · Vila Universitària
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

Barcelona, Catalonië, 08193 ES
Social Media