Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Cantabria heeft zijn hoofdkwartier in de stad Santander. Het is een publiek, jong en modern instelling waarvan de belangrijkste doelstelling is bij te dragen aan de sociale vooruitgang door middel van haar inzet voor het onderwijs en wetenschappelijke excellentie. Dit is de 2e Spaanse universiteit voor haar wereldwijde impact van de wetenschappelijke productie en 5e in de kwaliteit van het onderwijs (ranking van CYD Foundation) en leidt een van de negen Campus van International Excellence van het ministerie van Onderwijs en Cultuur van Spanje.

Studenten van de Universiteit van Cantabrië in het een breed scala van kwalificaties, die sinds de oprichting in 1972, heeft bijna 36.000 studenten opgeleid. De inzet voor academische uitmuntendheid is een van de belangrijkste kenmerken van een pedagogisch aanbod wordt ondersteund door de wetenschappelijke prestige van hun leraren en beoordeeld door de door de instelling zelf kwaliteitscontroles.

De University of Cantabria biedt haar studenten een scala aan middelen om een ​​uitgebreide opleiding te verwerven. Hun curricula te zoeken in deze context een passend evenwicht tussen praktijk en theorie, kan de student worden verrijkt met diverse aanvullende diensten: programma's, stages, taalcursussen, de punten van toegang tot nieuwe technologieën, uitwisselingsprogramma's met Europese universiteiten en Amerikaanse, coaching en mentoring activiteiten, etc.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook: