Universitat Pompeu Fabra Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De internationale oriëntatie is een van de kenmerken van UPF, Een universiteit met "haar voeten in Barcelona en zijn hoofd in de wereld ". Deze internationale projectie is erkend door de Spaanse Ministerie van Onderwijs via International Campus of Excellence dichten (2010) en wordt ondersteund door vooraanstaande positie van de UPF in internationale rankings als een van de top Spaanse universiteiten.

De internationale gemeenschap

Met het hoogste percentage van de internationale faculteit in Spanje en een van de meest internationale in Europa, elk jaar UPF herbergt ook een groot aantal internationale studenten. In de 2013-14 Academisch Jaar, bijvoorbeeld, vertegenwoordigd internationale studenten 36% van alle Master studenten en 52% van alle promovendi, aangetrokken door de mogelijkheid om te studeren en uit te voeren onderzoek met internationaal gerenommeerde docenten en onderzoekers.

Een Global Network

Het zijn juist deze internationale contacten en projecten met de beste universiteiten in de wereld die een van de belangrijkste activa Pompeu Fabra University's vormen. Op dit moment, UPF heeft samenwerkingsakkoorden met 40 universiteiten gerangschikt onder de 's werelds top 100 volgens de Times Higher Education 2012-13 ranking.

Deze selectie stelt ons in staat om uitstekende projecten, zoals het Global Cities programma, een International Summer School lopen in samenwerking met de Universiteit van Californië, Los Angeles, of dubbel en joint degree programma's op de post-graduate niveau te ontwikkelen.

Mobiliteit

Door middel van een uitgebreid, select netwerk van uitwisselingsovereenkomsten met meer dan 250 universiteiten, mobiliteitsprogramma's Pompeu Fabra University's verrijken de campus met 1529 studenten uit 40 verschillende landen (2012-13 Academisch jaar) en hebben toegestaan ​​30% van UPF afgestudeerden om een ​​uitwisseling in het buitenland effect als een onderscheidende factor op hun cv.

Locaties

Barcelona

Address
Universitat Pompeu Fabra,
Plaça de la Mercè, 10-12

08002 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited