UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Unisport, business school sporten sector.

Unisport is de business school van de sportsector. Hier business management, sport en passie worden gemengd. Wij zijn gevestigd in TecnoCampus Mataro (Barcelona), in een gunstig klimaat voor de samenwerking tussen universiteit en bedrijfsleven omgeving waarin innovatie en ondernemerschap worden beschouwd als basisingrediënten voor succes.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van sport managers, onze docenten zijn professionals in de sector, de vorming van een docententeam met open en collaboratieve mindset en met een duidelijke internationale visie.

We zijn over de sport een passie. We trainen professionals in staat om toonaangevende innovatie en ondernemerschap, mensen die waarde toevoegen aan hun organisaties, hun werknemers en hun klanten in een steeds groeiende en met een duidelijke behoefte van professionalisering.

Het motiveert ons zien hoe, jaar na jaar, krijgen onze studenten definitief verbinden de sport hun professionele toekomst en we kunnen blijven om contact te houden met hen na het afstuderen, op zoek naar synergieën die ons in staat om samen vooruit te verplaatsen opnieuw.

In Unisport maken we gebruik van nieuwe technologieën om het beste in u uit te brengen, streng en veeleisend, maar met de flexibiliteit die training on-line, alles in een collaboratieve omgeving. Waar je ook bent, zult u Unisport.

Heeft u huren?

Missie, Visie en Waarden

De missie is wat bepaalt onze reden van bestaan, ons doel en het fundamentele doel om verschillende belangengroepen die ons omringen te bereiken:

Trein managers en professionals in de sector sport, onder strikte criteria van kwaliteit, innovatie, ondernemingszin en duidelijke internationale visie.

Onze visie is het beeld dat we hebben van Unisport lange termijn willen we of hoger blijven:

toonaangevende internationale sport marktgerichte waardecreatie voor de sport en de samenleving, en in het bijzonder voor onze studenten en onze medewerkers trainingsgroep.

Onze waarden zijn onze ziel. Op de achtergrond is onze manier om dingen te doen, wat we geloven en wat we printen in al onze acties:

Inspanning, rigor, ondernemerschap, duurzaamheid, continue verbetering, internationale visie en gelijke kansen.

internationaal

Sport en heeft geen grenzen. Technologie, televisie, internet, sponsoring, evenementen, sport toerisme ... zijn slechts enkele van de factoren die hebben bijgedragen aan de mondialisering van de sport in het laatste decennium.

Clubs en liga's niet langer concurreren enkel op nationaal niveau: In februari 2013, bijvoorbeeld, clubs Inglés Premier League ingestemd met een cap van de stijging van de lonen van hun respectieve sjablonen voor de volgende 3 jaar. Gezien de beginnende kopen clubs door buitenlandse miljardairs deze maatregel is bedoeld om de dreiging van een loonescalatie verminderen. Ongetwijfeld deze beslissing, genomen in Londen, zal het effect ervan op voetbalclubs in heel Europa.

Op andere momenten, een uit andere landen, zoals het geval van Low Cost bedrijf Sportscholen geïmporteerd model, kunt u een hele industrie te schudden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een werkelijkheid die elke sportieve manager niet kunnen negeren.

In Unisport zijn we lid van de NASSM (North American Society for Sport Management) en EASM (European Association for Sport Management) en proberen te houden op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereldwijde sportmarkt, het analyseren van de mogelijke gevolgen voor het concurrentievermogen van sector in Spanje.

Al onze studenten zijn geabonneerd op tijdschriften als Sport Business International, het bevorderen van reflectie op de meest relevante thema's en de globale visie van de sport-industrie.

Deze visie heeft zijn grootste exponent in de technische verblijven in het buitenland, onze studenten hebben de mogelijkheid om andere sporttakken dan Spaans-systemen, bezoek unieke sportfaciliteiten en deelname aan evenementen en ontmoetingen met top-level luidsprekers.

Locaties

Barcelona

Address
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Catalonië, Spanje