Lees de Officiële Beschrijving

Unisport, business school sporten sector.

Unisport is de business school van de sportsector. Hier business management, sport en passie worden gemengd. Wij zijn gevestigd in TecnoCampus Mataro (Barcelona), in een gunstig klimaat voor de samenwerking tussen universiteit en bedrijfsleven omgeving waarin innovatie en ondernemerschap worden beschouwd als basisingrediënten voor succes.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van sport managers, onze docenten zijn professionals in de sector, de vorming van een docententeam met open en collaboratieve mindset en met een duidelijke internationale visie.

We zijn over de sport een passie. We trainen professionals in staat om toonaangevende innovatie en ondernemerschap, mensen die waarde toevoegen aan hun organisaties, hun werknemers en hun klanten in een steeds groeiende en met een duidelijke behoefte van professionalisering.

Het motiveert ons zien hoe, jaar na jaar, krijgen onze studenten definitief verbinden de sport hun professionele toekomst en we kunnen blijven om contact te houden met hen na het afstuderen, op zoek naar synergieën die ons in staat om samen vooruit te verplaatsen opnieuw.

In Unisport maken we gebruik van nieuwe technologieën om het beste in u uit te brengen, streng en veeleisend, maar met de flexibiliteit die training on-line, alles in een collaboratieve omgeving. Waar je ook bent, zult u Unisport.

Heeft u huren?

Missie, Visie en Waarden

De missie is wat bepaalt onze reden van bestaan, ons doel en het fundamentele doel om verschillende belangengroepen die ons omringen te bereiken:

Trein managers en professionals in de sector sport, onder strikte criteria van kwaliteit, innovatie, ondernemingszin en duidelijke internationale visie.

Onze visie is het beeld dat we hebben van Unisport lange termijn willen we of hoger blijven:

toonaangevende internationale sport marktgerichte waardecreatie voor de sport en de samenleving, en in het bijzonder voor onze studenten en onze medewerkers trainingsgroep.

Onze waarden zijn onze ziel. Op de achtergrond is onze manier om dingen te doen, wat we geloven en wat we printen in al onze acties:

Inspanning, rigor, ondernemerschap, duurzaamheid, continue verbetering, internationale visie en gelijke kansen.

internationaal

Sport en heeft geen grenzen. Technologie, televisie, internet, sponsoring, evenementen, sport toerisme ... zijn slechts enkele van de factoren die hebben bijgedragen aan de mondialisering van de sport in het laatste decennium.

Clubs en liga's niet langer concurreren enkel op nationaal niveau: In februari 2013, bijvoorbeeld, clubs Inglés Premier League ingestemd met een cap van de stijging van de lonen van hun respectieve sjablonen voor de volgende 3 jaar. Gezien de beginnende kopen clubs door buitenlandse miljardairs deze maatregel is bedoeld om de dreiging van een loonescalatie verminderen. Ongetwijfeld deze beslissing, genomen in Londen, zal het effect ervan op voetbalclubs in heel Europa.

Op andere momenten, een uit andere landen, zoals het geval van Low Cost bedrijf Sportscholen geïmporteerd model, kunt u een hele industrie te schudden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een werkelijkheid die elke sportieve manager niet kunnen negeren.

In Unisport zijn we lid van de NASSM (North American Society for Sport Management) en EASM (European Association for Sport Management) en proberen te houden op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereldwijde sportmarkt, het analyseren van de mogelijke gevolgen voor het concurrentievermogen van sector in Spanje.

Al onze studenten zijn geabonneerd op tijdschriften als Sport Business International, het bevorderen van reflectie op de meest relevante thema's en de globale visie van de sport-industrie.

Deze visie heeft zijn grootste exponent in de technische verblijven in het buitenland, onze studenten hebben de mogelijkheid om andere sporttakken dan Spaans-systemen, bezoek unieke sportfaciliteiten en deelname aan evenementen en ontmoetingen met top-level luidsprekers.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Studenten op te leiden voor het ontwerpen, plannen, bevorderen en ontwikkelen van elk type sportevenement, recreatie of wedstrijd, met de strategische visie en een duidel ... [+]

Doelstelling: Studenten op te leiden voor het ontwerpen, plannen, bevorderen en ontwikkelen van elk type sportevenement, recreatie of wedstrijd, met de strategische visie en een duidelijke internationale focus.

ontvangers: Sport gepassioneerde mensen, de sportsector gekoppelde of niet en die willen hun carrière in een sector van de toekomst en in de grote behoefte aan professionalisering ontwikkelen.

Workload: 1025h (Equivalent ECTS: 41 studiepunten)

Lesmodules B122 De organisatie van de sport B126 Beheer van Sportactiviteit B130 Sports Event Management B134 Deportivo Veiligheid en protocol B104 Sports Marketing B105 Personeel... [-]
Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Spaans
14 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Deze opleiding combineert de kennis, tools en technieken van sportpsychologie en uitvoerende nodig zijn om de concurrentiepositie van de atleten en sport-professionals me ... [+]

Doelstelling: Deze opleiding combineert de kennis, tools en technieken van sportpsychologie en uitvoerende nodig zijn om de concurrentiepositie van de atleten en sport-professionals met het gereedschap die inhoudt dat coaching op maat van de interventie bereiken en voldoen dus aan te bereiken ontwikkelen precies de behoefte vereist.

Ontvangers: Gepassioneerde mensen van de sport, leiderschap, te popelen om een ​​nieuw beroep booming in alle sectoren te leren.

werklast: 600h (Gelijkwaardigheid ECTS: 24 studiepunten)

cursusmodulesB140 Inleiding tot CoachingB141 Executive Coaching en talent managementB142 Methodologie executive coachingB143 middelen en vaardigheden in executive coachingB144 Sports CoachingB145 middelen en vaardigheden in de sport coachingB146 technieken en praktijken voor sport coachingmethodologieFlexibele methodologie aangepast aan uw levenCampus online beschikbaar 24u / 365 dagengepersonaliseerde begeleidingaltijd bijgewerkt lesmateriaalIndividuele lessen per videoconferentieCase studiesCampus ingericht voor mobiele apparatengratis abonnement op vaktijdschriftenToegang tot gespecialiseerde resourcesInternational Technical blijftklassikale activiteiten... [-]
Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Spaans
8 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Om studenten als professioneel sportmanagement trainen, het verwerven van vaardigheden die nodig zijn om alle soorten van sportorganisaties te leiden met een duidelijke i ... [+]

Doelstelling: Om studenten als professioneel sportmanagement trainen, het verwerven van vaardigheden die nodig zijn om alle soorten van sportorganisaties te leiden met een duidelijke internationale focus vaardigheden.

ontvangers: Sport gepassioneerde mensen, de sportsector gekoppelde of niet en die willen hun carrière in een sector van de toekomst en in de grote behoefte aan professionalisering ontwikkelen.

Workload: 1175h (Gelijkwaardigheid ECTS: 47 studiepunten)

Lesmodules B101 De omgeving van sport B102 Sport bedrijf B103 economisch en financieel beheer B104 Sports Marketing B105 People Management B125 Design and Manageme... [-]
Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Spaans
16 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Om studenten als professioneel sportmanagement trainen, het verwerven van vaardigheden die nodig zijn om alle soorten organisaties, wedstrijden en sportevenementen leiden ... [+]

Programma Doel: studenten als professioneel sportmanagement trainen, het verwerven van vaardigheden die nodig zijn om alle soorten organisaties, wedstrijden en sportevenementen leiden met internationale focus en duidelijke strategische visie vaardigheden.

Ontvangers: Gepassioneerde mensen sport, al of niet verbonden aan de sector sport en die willen hun carrière in een sector te ontwikkelen met een grote toekomst en professionele behoeften.

werklast: 1500h (Gelijkwaardigheid ECTS: 60 studiepunten)

cursusmodulesB101 De omgeving van sportB102 Sport bedrijfB103 economisch en financieel beheer toegepast op sportB104 Sports MarketingB105 People ManagementB125 Design and Management aan sportfaciliteitenB126 Beheer van Sport ActiviteitenB130 Sports Events managementB134 Deportivo Veiligheid en ProtocolB108 Strategic Management in sportB109 Sports LawB110 Skills en Business EthicsB111 Sport 2.0: Sociale Netwerken bij de Sports AuthorityB112 Sport verantwoordelijkTFM Final Master WorkmethodologieFlexibele methodologie aangepast aan uw levenCampus online beschikbaar 24u / 365 dagengepersonaliseerde begeleidingaltijd bijgewerkt lesmateriaalIndividuele lessen per videoconferentieCase studiesCampus ingericht voor mobiele apparatengratis abonnement op vaktijdschriftenToegang tot gespecialiseerde resourcesInternational Technical blijftklassikale activiteitenpositieswerk... [-]
Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Spaans
21 maanden
Online
Lees meer in Nederlands