UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meet UNIBA

Het Internationaal Centrum van Barcelona (UNIBA) is een instituut verbonden aan de Universiteit van Barcelona (UB), gemaakt met het doel het aanbieden van een breed scala van online graden en masteropleidingen met een internationale roeping.

UNIBA beheert en voert opleidingen aangeboden door de UB in het Castiliaans en online., Die in tegenstelling tot de rest van de Spaanse universiteiten die kiezen voor face-to-face of gemengde klassen. Deze officiële graden worden aangepast aan de Europese Hoger Onderwijs (EHEA, ook wel bekend als het Bologna-proces).

De officiële en masteropleidingen op UNIBA voorzien van inhoud, graden, en bekrachtiging faculteit van de Universiteit van Barcelona (UB). Met meer dan 560 jaar geschiedenis, deze instelling is de belangrijkste openbare universiteit in Catalonië en het beste op het niveau van de staat met de meest prestigieuze internationale rankings, die ook plaatst het in de top 100 scholen in de wereld in disciplines zoals geneeskunde, farmacie of taalkunde. De Universiteit van Barcelona (UB) combineert traditionele waarden met het zijn een innovatieve instelling van excellentie in het onderwijs.

Methodologie

Onze opleidingen onderscheiden zich als officiële masteropleidingen online geleerd en zijn volledig flexibel, waardoor studenten om hun opleiding voort te zetten zonder hun carrière.

De curricula aangeboden door UNIBA is ontworpen om studenten in staat om hun vaardigheden, kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast is het intensieve gebruik van ICT zorgt voor een soepele en directe communicatie tussen de onderwijsgemeenschap, en helpt bij het gezamenlijk werk en discussie tussen studenten, alumni en docenten te bevorderen. Samen zijn ze beschouwd als echte cases met professionals uit verschillende sectoren, waardoor de uitbreiding en verrijking van het standpunt van de student.

Op zijn beurt UNIBA streeft naar een model van elkaar te leren gericht op studenten. In onze virtuele campus, kunt u alle cursusmateriaal en een breed scala aan middelen om te communiceren met andere studenten en docenten.

UNIBA methodologie combineert theoretisch en praktisch leren, die vereist dat leerlingen om hun mening en visie bij te dragen. In aanvulling op de analyse van de documenten en materialen die wij aanbieden, moeten de studenten ook beoordelen en oplossen case studies gebaseerd op echte en gesimuleerde zakelijke situaties. Zo, het is een leerervaring die reageert op vragen uit de markt en de huidige werkgevers, en waar studenten leerbehoeften worden bereikt.

Locaties

Barcelona

Address
University of Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585

08007 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden