Lees de Officiële Beschrijving

Meet UNIBA

Het Internationaal Centrum van Barcelona (UNIBA) is een instituut verbonden aan de Universiteit van Barcelona (UB), gemaakt met het doel het aanbieden van een breed scala van online graden en masteropleidingen met een internationale roeping.

UNIBA beheert en voert opleidingen aangeboden door de UB in het Castiliaans en online., Die in tegenstelling tot de rest van de Spaanse universiteiten die kiezen voor face-to-face of gemengde klassen. Deze officiële graden worden aangepast aan de Europese Hoger Onderwijs (EHEA, ook wel bekend als het Bologna-proces).

De officiële en masteropleidingen op UNIBA voorzien van inhoud, graden, en bekrachtiging faculteit van de Universiteit van Barcelona (UB). Met meer dan 560 jaar geschiedenis, deze instelling is de belangrijkste openbare universiteit in Catalonië en het beste op het niveau van de staat met de meest prestigieuze internationale rankings, die ook plaatst het in de top 100 scholen in de wereld in disciplines zoals geneeskunde, farmacie of taalkunde. De Universiteit van Barcelona (UB) combineert traditionele waarden met het zijn een innovatieve instelling van excellentie in het onderwijs.

Methodologie

Onze opleidingen onderscheiden zich als officiële masteropleidingen online geleerd en zijn volledig flexibel, waardoor studenten om hun opleiding voort te zetten zonder hun carrière.

De curricula aangeboden door UNIBA is ontworpen om studenten in staat om hun vaardigheden, kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast is het intensieve gebruik van ICT zorgt voor een soepele en directe communicatie tussen de onderwijsgemeenschap, en helpt bij het gezamenlijk werk en discussie tussen studenten, alumni en docenten te bevorderen. Samen zijn ze beschouwd als echte cases met professionals uit verschillende sectoren, waardoor de uitbreiding en verrijking van het standpunt van de student.

Op zijn beurt UNIBA streeft naar een model van elkaar te leren gericht op studenten. In onze virtuele campus, kunt u alle cursusmateriaal en een breed scala aan middelen om te communiceren met andere studenten en docenten.

UNIBA methodologie combineert theoretisch en praktisch leren, die vereist dat leerlingen om hun mening en visie bij te dragen. In aanvulling op de analyse van de documenten en materialen die wij aanbieden, moeten de studenten ook beoordelen en oplossen case studies gebaseerd op echte en gesimuleerde zakelijke situaties. Zo, het is een leerervaring die reageert op vragen uit de markt en de huidige werkgevers, en waar studenten leerbehoeften worden bereikt.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

De Master of Advanced Studies in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse literatuur biedt een high-level academische programma waarmee studenten hun opleiding in filologie te v ... [+]

INTRODUCTIE EN DOELSTELLINGEN

De Master of Advanced Studies in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse literatuur Het beschikt over een high-level academische programma waarmee studenten hun opleiding in filologie te voltooien door middel van een diepgaande studie van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse literatuur. De lancering van dit programma speelt in op de groeiende belangstelling voor de taal en de Spaanse cultuur in alle gebieden en internationale kringen, vooral in de Angelsaksische wereld.

Verdiepen van de aantrekkingskracht van literaire werken geschreven in het Spaans, joins koppelen UNIBA en UB met Barcelona, ​​een van de belangrijkste uitgeverij centra van Spanje, en van de vele Spaanse en Latijns-Amerikaanse auteurs hebben niveau onthuld internationaal. We moeten ook niet de nauwe relatie over het hoofd dat deze stad heeft gehandhaafd historisch Amerikaanse literatuur, van de boom van de Latijns-Amerikaanse roman tot nu toe.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands